זהו,הגיע היום
,ושאלה

מצב
הנושא נעול.
זהו,הגיע היום ../images/Emo57.gif ,ושאלה ../images/Emo53.gif

זהו,הגיע היום
,ושאלה

היום בבוקר קיבלתי מחזור,פעם ראשונה מזה כמה חודשים שדי שמחתי. יש לי שאלה די דחופה- עד כמה שהבנתי לוקחים את הדקפפטיל (ארוך) מהיום השני,כלומר מחר,האם הבנתי נכון?

1029

New member
עד כמה שידוע לי

זהו,הגיע היום
,ושאלה

היום בבוקר קיבלתי מחזור,פעם ראשונה מזה כמה חודשים שדי שמחתי. יש לי שאלה די דחופה- עד כמה שהבנתי לוקחים את הדקפפטיל (ארוך) מהיום השני,כלומר מחר,האם הבנתי נכון?
עד כמה שידוע לי
דקפפטיל ארוך מתחילים מהיום ה 21 לווסת. ייתכן שאת טועה וזה לא ארוך או שיש שינויים שלא שמעתי עליהם. כדאי לך לברר מחר בבוקר עם הרופא שיהיה לך בהצלחה. ג'וד

אמאלה2

New member
זה שונה מאחת לאחת

זהו,הגיע היום
,ושאלה

זה שונה מאחת לאחת
אפשר ביום הראשון - היום השלישי או ביום ה- 21. מדובר בפרוטוקולים שונים לפי החלטת הרופא. תתקשרי ותבררי אם אינך זוכרת. בהצלחה!

יש פרוטוקולים שונים

זהו,הגיע היום
,ושאלה

יש פרוטוקולים שונים
בבלינסון נתנו ביום השני. בלין נותנים ביום ה 21. לכולם יש אותם אחוזי הצלחה. תשאלי את הרופא. בהצלחה!!!!!!!!!!

תודה ../images/Emo20.gif

יש פרוטוקולים שונים
בבלינסון נתנו ביום השני. בלין נותנים ביום ה 21. לכולם יש אותם אחוזי הצלחה. תשאלי את הרופא. בהצלחה!!!!!!!!!!
תודה

התקשרתי היום למרפאה והנחו אותי להזריק מחר (היום השלישי למחזור). מקווה שהבעל יצליח לתפעל את הזריקה שנראית בתוך האריזה מאד מסובכת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה