זהו, הגיע היום...

תמי ס

New member
זהו, הגיע היום...

בעוד פחות משש שעות, אני אמורה להתייצב בבית החולים על מנת להתחיל את התהליך המסוייט של לידת התינוקת שלי. זו לא הלידה הראשונה בחיי, אבל לראשונה אני יודעת שאלד עובר מת. והיא עדיין חיה, והיא זזה בתוכי, והיא כאן, והיא איננה. אני שלמה לחלוטין עם ההחלטה, אין דרך אחרת, אין אפשרות אחרת, וזו בדיוק הזוועה בהתגלמותה. ואני כל כך פוחדת, כל כך חסרת אונים, כל כך חוששת מהכאב הפיסי, כל כך. על הכאב הנפשי כרגע אני עדיין לא חושבת, איכשהו מנסה לשכנע את עצמי שיש לי את הכלים להתמודדות, למדתי משהו במהלך שמונת החודשים שחלפו מהפסקת ההריון הקודמת... אני עטופה בתמיכה מכל הכיוונים, אך ברור לי שהיחידים שמבינים באמת את שבנפשי הם אתם. איך ייתכן שהגעתי למצב הזה? למה? למה פעמיים? האם באמת היה מוגזם כל כך לרצות ילד שלישי? מה עשיתי שמגיע לי העונש הזה???

2:48 לפנות בוקר ואני פה איתך

מחבקת אותך חזק ויודעת שאין מה לומר. אין לי ספק שלילה ללא שינה יעבור על כוחותייך. אני מצטערת כל כך לילה שקט והמון אהבה ממני יעלי

הגיע היום

תמי וודאי כבר לא תקראי את דברי לפני. את עכשיו מתארגנת ונוסעת והולכת אל הצפוי ואל המפחיד ואני איתך. התעוררתי כמה פעמים הלילה מחלומותי המפורסמים וחשבתי עליך. אין לי דרך להקל עליך, אולי חוץ מלהזכיר שאני כאן. לא עשיתי שום דבר שזה מגיע לך.זה לא מגיע לאף אחד, אז בטח לא לך. זה לא מוגזם לרצות ילד שלישי ובאיזה שהוא עתיד, אם תרצי, גם יהיה לך.אני יודעת שזה נראה לך עכשיו ככתיבה "אופטימית", אולי אופטימית מידי, אבל השורות האלה נכתבות בעצב גדול, אחרי לילה ללא שינה ועדיין אני חייבת להאמין שהן נכונות. חיבוק עצום מכולנו, הלוואי שהכוחות הטובים שחושבים עליך יקלו עליך במשהו. פילה סגולה.

sael

New member
אין הרבה מה לומר

לא כתבתי קודם כי פשוט לא ידעתי מה לכתוב. אין הרבה מילים לומר, רק שיהיה בהצלחה ושתעברי את זה בקלות עד כמה שניתן. כולנו כאן איתך ואת במחשבותינו. מחזיקה לך אצבעות.

לתמי היקרה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תמי, כל כך מבין את תחושותיך... אני יודעת שאלד עובר מת. והיא עדיין חיה, והיא זזה בתוכי, והיא כאן, והיא איננה... עבורנו זה היה הקטע הקשה במהלך הפסקת ההריון.הילד חי ומת...הוא כאן והוא לא כאן...אין מילים לתאר את עוצמות השכול החזקות כשהכיוון הוא לסיים את חייו של ילדך מבחירה חופשית...נכון, הכוונות טובות- למנוע את חייו של מישהו שקיימת סבירות גבוהה שיסבול, אבל בכל אופן זה קשה ביותר. תמיד שלך, תמיד איתנו

למעלה