זהו הגעתי למסקנה שאני לא קשור לכדור הארץ

AEOLIAH

New member
זהו הגעתי למסקנה שאני לא קשור לכדור הארץ

ואני שונה וכוכב הבית שלי זה לא כדור הארץ זה מקום אחר.
אני באתי לפה על מנת לעזור לאנשים וקודם כל לעזור לעצמי ולהתעלות מעל האגו שמנסה להיות פה כמו כולם, ולהבין שאני לא והמטרה שלי פה היא ל קבל את זה שאני שונה ואני לא מפה והיעוד שלי פה הוא רק לעזור לאנושות.
אבל קודם כל לקבל את זה שאני לא מפה ואני שונה בכל המובנים ולקבל את זה ואז להיות מופרד מהחלק הזה ולהתחיל לסייע לאנושות.
יודע שזה נשמע הזוי אבל זה אני.

Apotheosis

New member
תמצא מה שמשייך אותך לכאן..

ואל תתפתה לחשוב שאתה מעבר לכולם, נכון יש חוסר שייכות - זה לא אומר שאין לך פה חברים משפחה או מקום משלך - גם אם הוא זמני.. אם אתה מעוניין לסייע לאנושות - התחל במעשים מאחר ודיבורים יש מספיק.. בהצלחה:)

Apotheosis

New member
תחפש כימיה עם חברים אחרים ותנסה..

ליצור כימיה עם המשפחה שלך.. אם אתה נתקל בבעיה, צריך פשוט לשבת עם בני המשפחה שלך לשיחה ולדבר.. אין פשוט מזה.. ניסית הכל וזה לא הלך? תדבר עם חבר קרוב - ותהיה עם המשפחה כמה שאפשר.. יש תמיד פיתרון, והחיים זה לא BRADY BUNCH, אי אפשר להיות שמח כל הזמן או להסתדר עם משפחה לתפארת, אתה פשוט צריך להביע את הדיעה והקול שלך - ואז להגיד "אין"..תנסה ותגיד לי מה קרה..

AEOLIAH

New member
ממ

1.אין שום בעיה וריבים עם המשפחה מה שמעניין אותי לא מעניין אותם ולהפך אותם מעניין ספורט בגדים פוליטיקה תוכניות טלוויזיה וכו - וזה בסדר לא באתי לשנות אותם.
2.אין חבר קרוב לא מצליח להכיר אנשים למרות שמנסה אנשים לא מתקרבים אלי.

Apotheosis

New member
ומה מעניין אותך באמת?

אם כבר הבנת שהם לא "בראש שלך", ואתה יודע מה אתה אוהב - למה אתה לא מוצא חוגים או משהו לימודי עם תחומי העניין שלך? ככה גם תוכל לראות אנשים וגם זה ייתן לך התחלה של משהו יפה - חברות על בסיס משותף, זה בסדר שאתה לא מסכים עם המשפחה - אבל מישהו בעולם הזה גם חייב להסכים איתך..רק צריך לחפש אותו/ה במקומות הנכונים..

נאמר כי the world is your oyster..

לא אוהב שרצים,, אבל תמצא לך כמה פנינים - תמצא את השיוך שלך, את אלה שכן כיף לך לדבר איתם.. זה הדבר הבסיסי שאפשר לעשות כאן - להקיף עצמך באנשים שחשובים לך.. לא הולך עם המשפחה? נסה סביבה חדשה, חברים חדשים, גישה שונה - תמיד יש משהו לעשות..

למעלה