אנחנו רוצים סקס במיטה וסקס עם סימפטיה, סקס באמבטיה וסקס עם ויברציה, סקס ביום וסקס בלילה, סקס מלמטה וסקס מלמעלה, סקס עם שרב וסקס בסתיו, אבל הכי חשוב כשיש, לתבל באהבה שגם ירגש. ...ועוד אומרים עלינו שיש לנו רק דבר אחד בראש
לצערי הרב בשבוע האחרון הגעתי גם כן למסקנה הזאת ... אני כבר כל כך מיואשת נמאס לי מכל הבנים שמתקרצצים ובעצם מחפשים רק דבר אחד !! כאילו הם נורא חודים ומתוקים בהתחלה ואז נפגשים שוב ואז הם רוצים לבוא לבקר אותי בערב בבית כי אני עייפה מהבסיס והם כמובן התגעגעו כשהם מגיעים מה הם רוצים לדבר ??? אז זהו שממש לא !!! וואי אני כל כך מתגעגעת לנהל שיחה עם מישהו שיחה מלב אל לב ... או לפחות להרגיש שמישהו באמת מנסה לבנות איתי קשר ואני באמת מוצאת חן בעיניו !!!!!!!! וואי אם לא הבנתם עדיין ממש נפגעתי השבוע ונראה לי שהתנזרות כללית מהמין הגברי מומלצת!!!! מה אתן חושבות ??? יש עצות איך אפשר להעביר את ההרגשה הכל כך מגעילה שאני מרגישה עכשיו ??
מרוצות שכשרואים אותן הדבר הראשון שעולה בראש זה סקס. אני רוצה עוד כמה דברים:שיהיה לה רכב מפואר, שתיקח אותי לחו"ל כל חודש ,להמשיך?... רוצה אבל לא יוצא. אז מסתפק בסקס...
אני בטוחה שזה חשוב להם מאוד לכל הבנים זה חשוב מאוד אבל וזה אבל גדול אם הוא אוהב אותך אז יותר חשובה לו האהבה ובגלל זה הוא יוותר על הסקס אם את לא רוצה באותו הרגע אם את עייפה או אם סתם אין לך כוח ולא רק זה הוא יקנה לך מתנה כדי שתדעי שהוא לא כועס או עצבני בגלל זה זה כמובן לדעתי ומניסיוני בלבד