כן. אני יודע.העיקר שאתה יודע![]()
![]()
כן. אני יודע.העיקר שאתה יודע![]()
![]()
הופה, הלך על הפרקליטות ולשכת היועמ"ש. גדולי מדליפי ישראל בכל הדורותמי שהדליף מידע סודי הוא פושע שצריך להיכנס לכלא.
מכיוון שכל משתתפי הקבינט הם שרים שלרוב גם ח"כים, אז יש להם חסינות, לכן ממילא אי אפשר להעמיד לדין את מי שמדליף מהקבינט, כך שזה חוסך הרבה עבודה. מה גם שראש ממשלה יכול לפטר את המדליף מהממשלה, אבל לא מהכנסת.הופה, הלך על הפרקליטות ולשכת היועמ"ש. גדולי מדליפי ישראל בכל הדורות. איזה גיוס המונים יצטרכו לעשות במשרדים האלה לכוח אדם חדש...
לא כל כך הבנתי אם דבריך מתייחסים לדברי או לאירוע ולפרט שאני לא מכיר. מה קשורה הדלפה מהקבינט?מכיוון שכל משתתפי הקבינט הם שרים שלרוב גם ח"כים, אז יש להם חסינות, לכן ממילא אי אפשר להעמיד לדין את מי שמדליף מהקבינט, כך שזה חוסך הרבה עבודה. מה גם שראש ממשלה יכול לפטר את המדליף מהממשלה, אבל לא מהכנסת.
מצחיקול. הרי אין מדליף גדול מנתניהו .הופה, הלך על הפרקליטות ולשכת היועמ"ש. גדולי מדליפי ישראל בכל הדורות. איזה גיוס המונים יצטרכו לעשות במשרדים האלה לכוח אדם חדש...
חרטוט חביב. כמה חבל שאין כל קשר בינו לדברימצחיקול. הרי אין מדליף גדול מנתניהו .
רוב ההדלפות ממשפט נתניהו נעשו על ידי פרקליטיו.חרטוט חביב. כמה חבל שאין כל קשר בינו לדברי. מי שמדליפים כבר קרוב לעשור בענייני משפט נתניהו (למשל) זאת הפרקליטות בעיקר והמשטרה במעט. נתניהו תתפלא לשמוע, אבל פחות קשור לנושא או לדברי.
טענה שחוקה שכבר הוכחה כחסרת כל בסיס (בין השאר כשהתברר שחלק גדול מההדלפות כלל לא היו בידיעת פרקליטיו של מר נתניהו).רוב ההדלפות ממשפט נתניהו נעשו על ידי פרקליטיו.
שקרים הם עולמך הרגיל.טענה שחוקה שכבר הוכחה כחסרת כל בסיס (בין השאר כשהתברר שחלק גדול מההדלפות כלל לא היו בידיעת פרקליטיו של מר נתניהו).
אה, כמה מהר הגענו הפעם לשיטת ההשלכה והבריחהשקרים הם עולמך הרגיל.
לבריאות .
מיצינו.
הרי אין לך בעיה עם זה שהם ילכו לכלא.הופה, הלך על הפרקליטות ולשכת היועמ"ש. גדולי מדליפי ישראל בכל הדורות. איזה גיוס המונים יצטרכו לעשות במשרדים האלה לכוח אדם חדש...
לא יודע מי אלו ה"הם" במשפט הזה שלך, אבל אכן אין לי בעיה שמדליפים ייענשו. אם זה מחייב בהכרח כלא אינני יודע, לא חסיד של הרעיון. אבל כל עוד נשמרת האכיפה השוויונית אני חי בשלום עם כל תוצאה. הבעיה שכמובן אין אכיפה שוויונית אלא אכיפה בררנית בטירוף, על סמך מפתח פוליטי והשקפתי של קובעי מדיניות החקירות. זה מצב בלתי נסבל וכל שוחר דמוקרטיה יסכים עם זה. לעומתו כל מי שנוח לו שהאכיפה בררנית על-פי המפתח הפוליטי 'שלו', יתעלם מהנ"ל ויחיה עם זה בשלום.הרי אין לך בעיה עם זה שהם ילכו לכלא.
הם אלה כל מי שהזכרת .לא יודע מי אלו ה"הם" במשפט הזה שלך, אבל אכן אין לי בעיה שמדליפים ייענשו. אם זה מחייב בהכרח כלא אינני יודע, לא חסיד של הרעיון. אבל כל עוד נשמרת האכיפה השוויונית אני חי בשלום עם כל תוצאה. הבעיה שכמובן אין אכיפה שוויונית אלא אכיפה בררנית בטירוף, על סמך מפתח פוליטי והשקפתי של קובעי מדיניות החקירות. זה מצב בלתי נסבל וכל שוחר דמוקרטיה יסכים עם זה. לעומתו כל מי שנוח לו שהאכיפה בררנית על-פי המפתח הפוליטי 'שלו', יתעלם מהנ"ל ויחיה עם זה בשלום.
יש משהו עקרוני שעליי לברר
כי כרגע ראש השבכ פועל בניגוד לחוק נגד הממשלה.יש משהו עקרוני שעליי לברר
מדוע מסירת מידע לשר בממשלה או כל שכן ראש ממשלה היא בחזקת הדלפה ?
האם לגוף השולט אין זכות אוטומאטית לראות כל מידע ?
ומי קובע בכלל למי יש זכות לראות ומה היקפה ?
השמאל מסתיר מידע סדרתי מהדרג המדיני והעומד בראשו, ואחרי זה עוד ברוב חוצפתם מאשימים אותו שלא ידע. ואיך יידע אם מסתירים ממנו מידע קריטי במכוון?יש משהו עקרוני שעליי לברר
מדוע מסירת מידע לשר בממשלה או כל שכן ראש ממשלה היא בחזקת הדלפה ?
האם לגוף השולט אין זכות אוטומאטית לראות כל מידע ?
ומי קובע בכלל למי יש זכות לראות ומה היקפה ?
ולמה בעצם הסתירו מנתניהו את המידע בבוקר 07.10?השמאל מסתיר מידע סדרתי מהדרג המדיני והעומד בראשו, ואחרי זה עוד ברוב חוצפתם מאשימים אותו שלא ידע. ואיך יידע אם מסתירים ממנו מידע קריטי במכוון?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.