זהו, הדבילים הסירו את הצו..

evglev1

Well-known member
מנהל
הופה, הלך על הפרקליטות ולשכת היועמ"ש. גדולי מדליפי ישראל בכל הדורות :). איזה גיוס המונים יצטרכו לעשות במשרדים האלה לכוח אדם חדש...
מכיוון שכל משתתפי הקבינט הם שרים שלרוב גם ח"כים, אז יש להם חסינות, לכן ממילא אי אפשר להעמיד לדין את מי שמדליף מהקבינט, כך שזה חוסך הרבה עבודה. מה גם שראש ממשלה יכול לפטר את המדליף מהממשלה, אבל לא מהכנסת.

Harrington

Well-known member
מנהל
מכיוון שכל משתתפי הקבינט הם שרים שלרוב גם ח"כים, אז יש להם חסינות, לכן ממילא אי אפשר להעמיד לדין את מי שמדליף מהקבינט, כך שזה חוסך הרבה עבודה. מה גם שראש ממשלה יכול לפטר את המדליף מהממשלה, אבל לא מהכנסת.
לא כל כך הבנתי אם דבריך מתייחסים לדברי או לאירוע ולפרט שאני לא מכיר. מה קשורה הדלפה מהקבינט?

Harrington

Well-known member
מנהל
מצחיקול. הרי אין מדליף גדול מנתניהו .
חרטוט חביב. כמה חבל שאין כל קשר בינו לדברי :). מי שמדליפים כבר קרוב לעשור בענייני משפט נתניהו (למשל) זאת הפרקליטות בעיקר והמשטרה במעט. נתניהו תתפלא לשמוע, אבל פחות קשור לנושא או לדברי.

1ספי11

Well-known member
חרטוט חביב. כמה חבל שאין כל קשר בינו לדברי :). מי שמדליפים כבר קרוב לעשור בענייני משפט נתניהו (למשל) זאת הפרקליטות בעיקר והמשטרה במעט. נתניהו תתפלא לשמוע, אבל פחות קשור לנושא או לדברי.
רוב ההדלפות ממשפט נתניהו נעשו על ידי פרקליטיו.

Harrington

Well-known member
מנהל
שקרים הם עולמך הרגיל.
לבריאות .
מיצינו.
אה, כמה מהר הגענו הפעם לשיטת ההשלכה והבריחה :). נראה שחוה"מ לא עושה טוב לכושרך להתמודד עם המציאות (האמיתית, האחת והיחידה שקיימת) :).

שוין. הכל טוב או במקרה שלך, הכל צפוי וידוע מראש והרשות נתונה.

Harrington

Well-known member
מנהל
הרי אין לך בעיה עם זה שהם ילכו לכלא.
לא יודע מי אלו ה"הם" במשפט הזה שלך, אבל אכן אין לי בעיה שמדליפים ייענשו. אם זה מחייב בהכרח כלא אינני יודע, לא חסיד של הרעיון. אבל כל עוד נשמרת האכיפה השוויונית אני חי בשלום עם כל תוצאה. הבעיה שכמובן אין אכיפה שוויונית אלא אכיפה בררנית בטירוף, על סמך מפתח פוליטי והשקפתי של קובעי מדיניות החקירות. זה מצב בלתי נסבל וכל שוחר דמוקרטיה יסכים עם זה. לעומתו כל מי שנוח לו שהאכיפה בררנית על-פי המפתח הפוליטי 'שלו', יתעלם מהנ"ל ויחיה עם זה בשלום.

1ספי11

Well-known member
לא יודע מי אלו ה"הם" במשפט הזה שלך, אבל אכן אין לי בעיה שמדליפים ייענשו. אם זה מחייב בהכרח כלא אינני יודע, לא חסיד של הרעיון. אבל כל עוד נשמרת האכיפה השוויונית אני חי בשלום עם כל תוצאה. הבעיה שכמובן אין אכיפה שוויונית אלא אכיפה בררנית בטירוף, על סמך מפתח פוליטי והשקפתי של קובעי מדיניות החקירות. זה מצב בלתי נסבל וכל שוחר דמוקרטיה יסכים עם זה. לעומתו כל מי שנוח לו שהאכיפה בררנית על-פי המפתח הפוליטי 'שלו', יתעלם מהנ"ל ויחיה עם זה בשלום.
הם אלה כל מי שהזכרת .

DANIAVNI

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 126630

כנראה תוצאה של ראש שבכ שכל העובדים שלו בזים לו והוא מסרב לעוף הביתה.
יש משהו עקרוני שעליי לברר
מדוע מסירת מידע לשר בממשלה או כל שכן ראש ממשלה היא בחזקת הדלפה ?
האם לגוף השולט אין זכות אוטומאטית לראות כל מידע ?
ומי קובע בכלל למי יש זכות לראות ומה היקפה ?

רוב הזמן נח

Well-known member
כי כרגע ראש השבכ פועל בניגוד לחוק נגד הממשלה.

ביטניקט

Well-known member
השמאל מסתיר מידע סדרתי מהדרג המדיני והעומד בראשו, ואחרי זה עוד ברוב חוצפתם מאשימים אותו שלא ידע. ואיך יידע אם מסתירים ממנו מידע קריטי במכוון?

רוב הזמן נח

Well-known member
המידע הוא על ראש השבכ שפעל בניגוד לחוק נגד "כהניסטים" בממשלה.

ראש שבכ שבגלל חוסר הכשירות שלו נרצחו מעל 1200 אזרחים, נאנסו ונשרפו, כי יש לו בראש נערי גבעות וכהניסטים.

למעלה