זהו.. הוא יודע

g a z

New member
זהו.. הוא יודע

נסעו לת"א אתמול בלילה, לשתות עם האנגלים, כמו כולם.. קצת יותר מחצי ליטר בירה על בטן לא מלאה, קצת "אומץ אלכוהולי" טיפשי שקבלתי, נושא שיחה שעלה, ניסוח לקוי של משפט עם סמנטיקה גרועה- והוא הבין. אנחנו חברים מהגן, ממש טובים. מאלה שלא צריכים לדבר כי יודעים מה השני מתכוון לומר, מאלה שרק לפי הטון של ה"הי" מבינים שקרה משהו טוב או רע. בקיץ האחרון פתאום הרגשתי מעין "קראש" כזה אליו. אבל הוא בדיוק התחיל קשר עם ידידה אחרת, אגב, עכשו הוא ניתק קשר כי היא שיחקה בו עד עכשו- רוצה לא רוצה- ונמאס לו. חוצמזה, יש לו מין קטע כזה להתאהב בידידות טובות שלו, ואחר כך לנתק קשר, כי תכלס, אי אפשר להמשיך להיות ידידים כשלמישהו יש רגשות מעבר. אז עד אתמול עדיין לא ידעתי מה ואם בכלל אני מרגישה, אבל אתמול הוא פתאום הצליח לבלבל אותי.. אני לא רוצה להפסיד אותו <אני כל כך שונאת שאומרים את זה, אבל ככה זה>, ואני בכלל לא יודעת אם הוא באמת מושך אותי, זתורמת, הוא באמת נראה טוב, אבל הוא לא הטעם שלי, וזה גם קשה להסתכל עליו ככה. אנחנו חברים מהגן! אוף.. שיט! מה ע'שיתי!?

magenta73

New member
באמת מה עשית?

או ותר נכון למה? את אוהבת אותו? רוצה אותו? אם את לא בטוחה, אין מה לקלקל ידידות, ועוד מהגן. אני לעומת זאת אתמול, הזמנתי את עצמי לסדר אצל הידיד הכי טוב שלי ומשפחתו. מטומטם לקרוא לו "ידיד", כן... אבל ככה זה בעברית.

cheshire9

New member
אני דווקא

שכבתי עם כמעט כל החברות שלי מהגן ונשארנו חברים טובים עד היום. מה הבעייה בעצם ? אבל ברצינות - רוב הידידות הכי טובות שלי היום הן אקסיות מהעבר הרחוק או הקרוב. וטוב שכך.

למעלה