זהו, הוזרעתי

rona33

New member
זהו, הוזרעתי ../images/Emo47.gif

בעצת הרופא שלי לקחתי כדור ווליום כשעה לפני, הייתי רגועה וריחפתי לי. הכדור הזה גם מרפה את השרירים אז ככה שבכלל לא כאב. הספירה לאחור החלה. אני נורא אופטימית, מקווה שהאופטימיות שלי לא תתנדף לה בימים הקרובים ככל שאתקרב לבטא. לילה טוב, אני מסטולה לחלוטין והולכת לישון. אם נדלקתן על רעיון הווליום- רק בהתייעצות עם רופא ולפי מרשם כמובן. עם הורמונים מסוימים זה לא תמיד מומלץ, תשאלו. שיהיה בהצלחה, הלוואי הלוואי.

בשעה טובה. בדיוק הגענו לעונה שצפןיה

פריחה. בהצלחה, וספירה קלה מהירה ושמביאה בשורות טובות. שרה

לרונה המסטולה הרבה ../images/Emo50.gif

זו פעם ראשונה שאני שומעת על כדור הרגעה להזרעה, וכמובן שמה שעוזר לך אני בעד... יופי שאת אופטימית, תשאירי את האופטימיות עד הבטא וגם אחריה כמובן. ושסופסוף יהיה לנו כאן חיובי לכבוד ראש השנה. ועוד פעם
נילה

שחר חדש

New member
לא תמיד!

תלוי באשה. תלוי ברופא. תלוי במצב הרוח. אני עשיתי ארבע הזרעות. שלושת הראשונות - קלי קלות. לא כאב בכלל. האחרונה היתה טראומטית לחלוטין (כל כך טראומטית, שהיא "שלחה" אותי הביתה להפסקה ארוכה...). לדעתי - הרופא פשוט לא ידע מה הוא עושה. זה קורה, אבל זה לא שכיח. אז א ל ד א ג ה ! ! ! שחר

נועם@בת

New member
שתקצרו בעוד תשעה חודשים ילד

חלומות אמיתי. מחממת גרון לקולולו. נו, שמשיהי כבר תעשה לי כאן נחת.
נועם

מרב.

New member
בובינקה, זהו זה ../images/Emo45.gif

זו הספירה לאחור האחרונה שלך. ואם ההורמונים עד עכשיו לא שכנעו אותו, אני בטוחה שמנה נוספת של וואליום תשכנע את הקטן להתייצב בדום מתוח לתשעת החודשים הקרובים
המון, המון, המון ממש המון בהצלחה זה יהיה כל כך סמלי לשנה החדשה-
מרב

יפית@

New member
בהצלחה, יאלה רוצים בשורות טובות ../images/Emo8.gif

לקראת ראש השנה.

דל

New member
רונה יקרה ../images/Emo9.gif

נספור איתך את השבועיים הקרובים עד להודעת הבטא החיובית ומעכשיו רק מחשבות חיוביות ולא להתאמץ יותר מידי באהבה דלית שכל כך רוצה כבר לשמוע על בטאות חיוביות בפורום החדש...

שחר חדש

New member
רונה, שיהיה אחלא קציר!

רונה, תשמרי על האופטימיות, ושהיא תהפוך למציאות מרגשת. לקראת השנה החדשה, ובעקבות הפורום החדש, מישהי חייבת לעשות את זה!!!! בהצלחה - שחר חדש

תשמעי, החלטתי שאני לא עוברת

לפורום הבא בלעדייך
יאללה, יקירתי, הספירה קדימה החלה (שבועות של הריון, מה לא?
) מכל ה-
המון המון
מרב

למעלה