זהו הזמן לתפילה

lion 7

New member
זהו הזמן לתפילה

אל אבינו שבשמים אנו פונים אליך אתה האהבה בהתגלמותה שהעברת אותנו מחיי החושך אל חיי נצח ואור דרך ישוע המשיח , מלתך מלת האלוהים שלבשה בשר למעננו אנו, אם הוא היה בחיק האב לא החשיב את עצמו שוה בל ויתר על המעמד הרם ורצה להיות איתנו בכדי שגם אנו נירש איתו מה שהאב נתן לו. בשם המשיח מרימים תפילת תודה ואנו מאמינים שאתה אבינו תספק מרגוע לקייסי בעבודתה ,לספק מקור מחיה לירושלמי וגם להשלים מצות האדון להתאחד עם מאמינה. לחבר הפורום סבל``ה המטיל בחול שאתה תגן על הזוג בטיול. תודה לך שנתת לנו לחיות עוד יום בכדי לספר עליך

lion 7

New member
אבינו שבשמים ישתבח שמך לעד

יש גולשים שעברו מכאן ואלה עם בעיות זמן מלהיות כאן ,אנא תברך ותתן להם הגנה מחיצי האויב המר שלנו , שמנסה וינסה להיות כמו אריה ורוצה ללבוש זהות מלאך האור אליך נצעק בקול רם נא הושיע ותציל את העדר זה מכל מיני דיונים שלא יאים לרוח האהבה שעליה חלמה מקימת הפורום כאות תודה ואתה מתהלל בביתה ובכנסיה שהקימה למען שאתה תתהלל , נא לברך ולתת לה סובלנות על רוח הגבורה ועל אהבתה לך ולילד הקטן שעדיין גדל בהשגחתך .תן לנו אנו חברי הפורום ראיה חדשה בכדי שדבק האהבה ימשיך לאחד אותנו מכל זרם במשיח שהוא הציר ובשמו מרימים התפילה אמין

lion 7

New member
אבינו אין לנו לאן נלך אבי האורות

אנו בצנעה ויראה מול כס הקדש שבשמיים ונתת שמות לנו משיחים, העולם פלט והקיא אותנו מתוכו ואתה ברוב חסדך ,ובחסד הבן היותר יפה מבני אנוש קיבלת אותנו בלי תנאים. והורשת לנו מה גם לבן האהוב אחינו הבכור, לא עוד נתקרא עבדים כי אתה הרמת אותנו ממזבלת העולם והשבת אותנו עם נכבדי נכבדי עמך , ישוע הרחום תבקר בבתים שלנו ,שלח מלאיך השומרים למשפחותנו ותגן בשם ישוע המבורך החי מבין המתים שנצלב ומת עבורנו אנו הדחויים . בקר נא נחם ועודד ותגע בלבות השבורים, בקר אלינו ששלום יהיה בבתים שלנו אנא באיסם ובשם ישוע נתפלל אך ורק אמין..

למה ליאון ? מה עשיתי לך?!

שאתה גורם לי לבכות ולהתגעגע לישוע המשיח. ישוע שהוא האדון לכל? למה אתה גורם לי לזלוג דמעות? למה אתה חושב שאתה חייב לגרום לי לבכות ולבכות עד שיגמר לי הכוח? למההההההההההההההההההההההההההההה??????????????????

Casey1

New member
זה נועד, לדעתי, לתת לך תחושה שאינך לבד

ישוע עזר לך להגיע לפורום הזה כדי לתת לך דברים שאתה צריך כדי להתמודד ולשגשג. בדרשה של ג'ול אוסטין יש משהו שרשמתי- "אני יותר גדולה מהבעיות שלי, נוצרתי כדי להצליח ונועדתי ללכת על הדרך שישוע יצר לנו כדי לחיות בניצחון" . כלומר, ישוע רוצה שתצליח אז תנסה לראות את הזרוע המחבקת של ישוע. הוא אומר לך שהוא איתך.

lion 7

New member
טוב שלא שמתי שיר דיכי חח

טוב זה מיועד לחזוק עצמי באויר , וגם לעידוד ידידה באינטרנט , לא חשבתי בכיוון שלך אחי היקר . שא ברכה מאחיך במשיח .

Casey1

New member
תודה!!!!!!!!

זה באמת הדבר הכי מתחשב שקרה!. יש לי התבלטות, מצד אחד החבר של יהודה איש קריות אומר שלום, ועונה גם שאיני שואלת אותו כלום (איני מדברת עימו בכלל) אבל איני רוצה לדבר איתו בכלל! האם מבחינת נימוסין צריך? בלב אני פשוט לא מוכנה לבגוד בישוע! זה בפירוש יהיה חוצפה וזלזול בכל מה שהוא עשה ועושה עבורנו! היום בחדר אוכל יהודה איש קריות אמר משהו בדיוק שהתיישב בשולחן כדי שאשמע- היינו רק שלושתנו- יהודה איש קריות, החבר שלו ואני-. איני מדברת עם החבר שלא אמר כלום בכלל, וללא ספק אברור שאי אפשר לשנות אישיות של בוגד חסר מוסר החלטתי להוריד מהאינטרנט הרצאות של ג'ול אוסטין כדי להתחזק באמונה תוך כדי נסיעה, אבל קשה להוריד אותן כי אין מספיק אנשים. מישהו הוריד דרשות ל MP3?

1ysrat

New member
נתפלל לאהבה ושלום. זה הרצון של האב!!!!!!

בְּשֵׁם הָאָב וְהַבֵּן וְרוּחַ הַקּדֶשׁ - אֱלהִים אֶחָד. אָמֵן שָלוֹם לָךְ, מִרְיָם, מְלֵאַת הַחֶסֶד, ה' עִמָּךְ, בְּרוּכָה אַתְּ בַּנָשִׁים וּבָרוּךְ פְּרִי בִּטְנֵךְ, יֵשׁוּעַ. מִרְיָם הַקְּדוֹשָׁה, אֵם הָאֱלהִים, הִתְפַּלְלִי בַּעֲדֵנוּ, הַחוֹטְאִים, עַתָּה וּבִשְׁעַת מוֹתֵנוּ. אָמֵן.

lion 7

New member
זה הזמן לומר בראש מורם

תודה שנתת לנו יום חדש , הגנת עלינו מהרבה חיצי השטן , אם זה בבית מרעים ובני עוולה, ובעבודה מתאונות קטלניות , מהכביש: מתאונות של עבריני תנועה , הגנת עלינו על ילדינו על הורינו על מכרים , תספק נא אדוני אבי הרחמנות את השלוה לאלה שזקוקים לה ,אתה יודע עד כמה אנשים כאן אוהבים אותך , אנחנו ``מאמינים`` שאתה יכול ותרצה לשמח את בניך בנותיך , אדוני אני סוגד לך וכורע ברך בפניך ישוע המשיח בן דוד כי לאן נלך ומלת ומים החיים נמצאים רק אצלך , נגמר השבוע שנלחמנו ונלחם בשם המשיח יסוע ובשמו נרים תפילה שנמצא זמן בכדי לענות כאן אמין

למעלה