זהו. הזרעה שניה עברה בשלום.

yaelhul

New member
זהו. הזרעה שניה עברה בשלום.

רק כשיצאנו משם גילינו שהיום, לפני שבע שנים, היתה הפגישה (דייט) הראשונה שלנו !!! אנחנו ממש מקווים שזה ישחק לטובתנו, דהיינו - עברו 7 השנים הרעות, ומעכשיו - 7 השנים הטובות. אנחנו טסים מחר בבוקר. שתהיה שבת שלום לכולנו. נעדכן. יעל והאיש שלה.

בשורות נהדרות!!! ../images/Emo6.gif

טוסו בשלום, ותדווחו לנו משהו טוב ומתוק לראש השנה! שנה טובה, סיגל

הרמוניה

New member
נראת לי מתנה נפלאה ../images/Emo28.gif

מקווה שהקסם שהיה אז יעבוד גם הפעם שתהיה המתנה קלה שתהיה תשובה נהדרת אחרי ובכלל שתהיה לנו שנה טובה
הרמוניה

יעל@

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo9.gif

ושנשמע בשורות טובות לשנה החדשה יעת

שושי @:-)

New member
יעל איזה קטע ../images/Emo60.gif ../images/Emo8.gif

גם אצלנו לפני 9 שנים היה הדייט הראשון. מאחלת לך המון בהצלחה!!
חמסה| שושי

מרב.

New member
זה נשמע לי סמלי בטירוף-

גם דייט ראשון וגם שבע שנים רעות (אני מקוה שלא היה לכם רע כל השנים האלו...) והאמת, גם לפני ראש השנה- במיוחד בשביל זה אתם צריכים לקבל צנצנת
גדולה
מחזיקה אצבעות יעלי, במירוץ הצמוד על החיובי הראשון בפרדס.. שבת שלום וטיסה נעימה,
מרב

אולה *

New member
יעלי - מאחלת לך הצלחה רבה

מקווה שהסמליות הזאת (של 7 שנים) אינה סתמית, שיש לה משמעות.
אולה

יעלי -

יום אחרי ראש השנה - זה תאריך הבדיקה לבטא, לא?? מחזיקה לך אצבעות ידי ורגליי לתחילת שנה נ-פ-ל-א-ה!! (לא מצליחה להכנים אייקונים - אז נשיקה וחיבוק עם תפוח בדבש!)

נועם@בת

New member
צמררת אותי יעל ../images/Emo77.gif הלואי ובזה

תגמרנה בבת אחת 7השנים הרעות, ויתחילו 7 שנים טובות מאושרות (נורא נורא רזות
). וחוצמזה כבר סיכמנו שהפעם זאת פעם אחרונה ודי. וברור שהילד הבא כבר יבוא רק מאהבה.
נועם

נקווה שהדייט היום היה כזה ../images/Emo16.gif

של זיקוקים וכוכבים ותזמורת ושיביא את פירות האהבה. שבת שלום ונסעיה טובה
נילה

../images/Emo57.gif להצלחה כבירה!

שנה טובה ליעל ולאיש שלה. שתתחיל עבורכם תקופה נוספת טובה בחיים המשותפים כשיתווסף נדבך חשוב בחייכם. (אני בטוחה שלא הכל ב 7 השנים היה כל כך רע אם אתם ביחד ואוהבים). מחזיקה אצבעות חזק מחכה לבשורות טובות בפתח השנה החדשה נשיקות זוהרה

yaelhul

New member
יקירותי... ../images/Emo9.gif

תודה על התגובות והאיחולים. הגענו הביתה סוף סוף, וזה שיפר את ההרגשה במאות אחוזים (אתמול, עוד מלפני ההזרעה הייתי במצב רוח נורא והבכי המשיך עד הלילה). כנראה שאדם זקוק לביתו, כלבו, חפציו ופרטיותו יותר מכל, ועשרת הימים שהעברתי בבית הורי, יחד עם המתח המלווה את הטיפולים - השפיעו עלי לרעה. עכשיו הכל טוב, האופטימיות חזרה, ואנחנו מקווים לא לעשות בושות בעוד שבועיים. יעל.

יפעתי&

New member
7 זה מספר מזל... ../images/Emo57.gif תעשי לנו

את הסיפתח של השנה... מחזיקה לך אצבעות לשנה טובה ומתוקה

salpter

New member
המספר 7 הוא מספר טפולוגי

המספר 7 הוא טפולוגי כלומר מסמל שלמות , מקווה וחזיקה לך אצבעות שהזרעה זו תביא לשלמות התא המשפחתי.

או להבדיל - תמו 7 שנים רזות

ומתחילות 7 שמנות. בעצם 7 זה הרבה , תשעה חודשים יספיקו ב-ה-צ-ל-ח-ה יקירה ליאור שלא אכל שרימפס בהמתנה לדייט !!!

למעלה