זהו, החטניקים חזרו.....=]] =]]

bergmanit

New member
כן,כן..

והם נראו הכי מאושרים בעולם.. איך קיבלתם אתפניהם של החטניקים שלכם?

orlupo

New member
היה מדהים!

לא נהנתי אף פעם כ"כ הרבה!!! קיבלו אותנו בסניף עם הרבה מים תוך כדי אורגיה בשחקים והיה ממש מאגניב. לא מאמין שיש לי ירוק על הכתף...

assafein

New member
תראה שבקרוב מאוד אתה תחשוב...

על כחול על הכתף
(מנסיון
)

orlupo

New member
אולי אחשוב.

אבל זו באמת תהיה המטרה הבאה כנראה... לא היה לי קל להשיג ירוק [למרות שעברתי במועד א', התכוננתי הרבה וגם בבית] אז אני בספק כמה אצליח.

assafein

New member
זה בסדר...

אתה לא היחיד שהיה לו קשה ב-ג... חבר שלי עבר רק במועד ב' את ה-ג, ועכשיו הוא אחד מהטכנים היותר טובים שאני מכיר... והוא אף לקח חלק פעיל בבחינת א' שהייתה השנה בגדרה בתור ראש צוות... בסך הכל זאת לא אמורה להיות בעיה

assafein

New member
שיפצור קטן...

ועכשיו הוא אחד מהטכנים היותר טובים שאני מכיר לגילנו(עכשיו סיימנו את השנה הראשונה שלנו כבוגרים)..

orlupo

New member
פתחתי הרגע את החוברת...

פתחתי את החוברת מחנאות החדשה שקיבלנו (שכוללת את החומר לכל הבחינות + עוד חומר נוסף בנושא הדרכת מחנאות וכ'ו...) (ואגב, עידן חיבר אותה...
) ונראה לי שאוותר... נראית קשה ביותר.

assafein

New member
כן... יש שם דברים שלא נראה לי....

שהשתמשו בהם בעבר ולא נראה לי שישתמשו בהם בעתיד
בכל מקרה, אם תהיה טכני(וגם אם לא) ותעזור בתיכנון ובנייה של מבנים(יש לך את המחנה עכשיו להתאמן
) וכדומה, אתה תבין שזה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה...

היה הכי כיף בארץ!!

הטקס היה מדהים
נהנתי מכל שניה!! המעבר היה טוב. היו מקלחות כיפיות, שירותים נורמלים, *מזגנים*!! איציק הטבח לא הפסיק לשיר

ShiRa1101

New member
כה איציק השולט!!

היה ממש ממש ממש אחלה!! כיף לא נורמלי ועבר מהר מדי!!:( רגע זו ספיר ממחלקה 1? 7 שולטים!!!

idanshaf2

New member
לכל החטניקים\חמשושים חדשים

קודם כל ברוכים השבים.. מקווה שנהנתם.. אני מאוד מקווה שלמדתם הרבה ושאתם מוכנים להתחיל את דרכם כבוגרים. ממה שראיתי בטקס אתם שכבה מדהימה.. אז.. אני מניח שיהיו לנו הרבה חברים חדשים בפורום עכשיו (חבר'ה תביאו את החברים שלכם
) אז למי שלא יודע.. נעים מאוד אני עידן רכז סניף כפר שמואל ומנהל הפורום.. מקווה שתהנו

orlupo

New member
העדפתי ללכת לישון...../images/Emo13.gif

לא אכלתי באותו לילה, אבל הבחנתי בך...

קובייה2

New member
קורס מדריכים 2006

באמת שהיה מדהים גם מבחינת הצוות הצוות נהנה כולם נהנו מהחניכים למרות שלפעמים הי קצת קשה אבל בסה"כ אתם שכבה טובה ואחראית ומעכשיו אתם צריכים להוביל את התנועה למקום טוב יותר אז שיהיה לכם בהצלחה קובי מחלקה 4 לנצח

orlupo

New member
סוף סוף קובי חשף את עצמו....

אני מציע לכם להזהר מקובי במחנה.... הוא מסוגל לגמור תאוזניים של האנשים...-:]

למעלה