זהו. החיים שלי נגמרו.
|מיוחדת|

buffgirl

New member
זהו. החיים שלי נגמרו. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ידעתי. שמשהו לא בסדר. ברגע שאני שמחה, שאני מאושרת - חייב לקראת הדבר הזה שיהרוס לי לגמרי את החיים. חייב. הייתי כל כך שמחה. הייתי כל כך שמחה שהכל סוף כל סוף הסתדר. אבל אז הכל נהרס. הכל הפך להיות שחור, ועגום, ונוראי. הכל. הכל. ואתם יכולים להגיב לי, אבל אני בטח לא יראה את זה. גאד, למה הוא היה בכלל חייב לספר לו? למה הוא היה בכלל חייב לתקוע את האף שלו בעניינים לא לו? ועכשיו כל החיים שלי נהרסו. בגללו. בגלל המורה הפגר שלי שהיה חייב להגיד להורים שלי שלא באתי למבחן בפיזיקה. מבחן אחד, שלא ידעתי את החומר בכלל, שלא הבנתי מה הוא רוצה ממני, מבחן אחד - לא באתי. מבחן אחד שהרשתי לעצמי לא להגיע. מבחן אחד קטנטן. והיום, הייתי חייבת לקבל התקף קוצר נשימה. יופי. ואז כשאבא שלי בא, המורה המטומטם והמפגר הזה בא ולקח אותו לשיחה. באמת יופי. ואני לא הורשתי להיכנס, כי מי בכלל צריך לשמוע את הצד שלי? אני הרי לא חשובה. הדעה שלי לא מספיקה ולא חשובה לאף אחד, במיוחד כשזה נוגע לחיים ולרצונות וחלומות שלי, שכולם נרמסים ע"י ההורים והמורה הבן זונה הזה. לא ביקשתי את זה. לא ביקשתי להיות שם. ובכל זאת, אני שם, במגמה המטומטמת הזאת, הבית חרושת לציונים. ואני יושבת בכיתה ולא מבינה ולא מבינה ולא מבינה ולא מצליחה להבין והמפרים רצים לי מול העיניים, ואני לא מצליחה להתרכז ומנסה ומנסה ומנסה שוב ושוב ושוב, וזה לא מצליח! ושיעורי בית אני מנסה לעשות אבל לא מצליחה כי אני לא הבנתי מה המורה הסביר! ואני יושבת ומנסה להקשיב ומנסה להתרכז אבל אני פשוט לא יכולה להתרכז. אני פשוט לא יכולה להביא את עצמי להתרכז ולהבין מה המורים אומרים! אז אני מקבל נכשל ועוד נכשל ועוד נכשל, ועוד שישים או שיבעים ועוד כמה נכשלים. אזל מבחן הזה, שפשוט לא ידעתי את החומר שלו, בכלל. לא לא הבנתי, פשוט לא ידעתי, לא הגעתי. ולא סיפרתי לאמא שיש מבחן, כי אז הייתי צריכה ללכת ולהיכשל ומה אז היה יוצא? הייתי הולכת בקיץ לעשות בחינה, במקום שאני אעשה מבחן בעוד שבועיים או משהו וכזה. אז לא באתי. ונשארתי בבית. ולא הלכתי לבית ספר. ועכשיו, ההורים שלי מנתקים לי את האינטרנט. החיים שלי. הדרך היחידה שלי לתקשר עם החברים שלי, האנשים היחידים שבאמת אכפת להם ממניו אוהבים אותי. הם לוקחים לי את הדבר היחיד שהייתי טובה בו בחיי. והם עושים את זה בלב שלם. החיים שלי נגמרו. זה נשמע פתאטי, אבל זה נכון. החיים שלי היו בתוך הקופסא הזאת. הסיפורים, העבודות, הפורומים, האנשים, הבלוג, הכל. והכל נלקח ממני. נלקח ממני באכזריות, ללא שום חרטות, וללא שום אזהרה. והכל בגללו. אני שיקרתי, כן, אבל עשיתי את זה בגלל שזאת היתה הדרך היחידה שלי לסרוד. לא יכולי לבוא ולקבל עוד אפס. קיבלתי פעם אחת השנה אפס ואני לא אקבל שוב. אני מניחה שזאת גם הודעת פרידה. מכולם. ומהחיים.

ToryMaster

New member
../images/Emo7.gif

דניאל, אל תהיי טיפשה דברי איתי באייסי או משהו, או בטלפון (אשבור את העיקרון לשי - 0525707322) בבקשהכ תני תגובה, תרגיעי אותי או משהו, בבקשה?

SofyTofy

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif

אני לא יודעת איך לייעץ בעניינים האלה וגם לא מכירה את ההורים שלך, אבל אולי כדאי שתראי להם את מה שכתבת כאן? את חושבת שזה יעזור? שאולי הם יבינו שהם לוקחים לך משאב חשוב בחיים ומשנים לך את החיים מקצה לקצה? בכל מקרה, קבלי

Thestral

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

את תמצאי דרך, את דניאל, את מיוחדת.

T nager

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif ניאלי יקירתי...

עשיתי את זה הרבה פעמים, המון אפילו, לא ניגשתי למבחן, ההורים לא ידעו, וגם קרה דבר כזה של איומים על ניתוקי נט, והם יודעים שזה חלק גדול מהחיים שלי, והם יודעים שאני לא אסתדר בלי זה, הסברתי להם את זה בצורה הפשוטה, שיטת ה "מה עדיף".. תסבירי להם, מה הם מעדיפים, ילדה שתיגש למבחן שהיא לא יודעת את החומר שלו בכלל, ותכשל, עוד ועוד ועוד ועוד, או ילדה שלא תיגש לבחינה ותיגש למועד ב' כמה זמן אחרי זה ועד אז תלמד את החומר.. אני הייתי בוחר באפשרות השניה בתור הורה, וגם בתור תלמיד אני בוחר בה הרבה, כמו בספרות והיסטוריה. היום בערב, שבי עם אבא שלך, ותסבירי לו את זה, תסבירי לו שהוא יבין למה בחרת את האופציה הזו, תסבירי לו למה חשוב לך לקחת את המועד ב' על זה ולא לגשת למבחן ההוא, חוצמזה, תסבירי לו גם למה הנט חשוב לך, תסבירי לו שכאן יש אנשים שאוהבים אותך ויתגעגעו למוות (כן, אני יודע שגם מחוץ לקופסה יש כאלה, אפילו הרבה), תסבירי לו שאם הוא מנתק את האינטרנט הוא לא עושה שום דבר טוב, הוא פוגע בלימודים שלך בצורה אחרת, בצורה של חוסר מקורות מידע, זה לא יעיל ככה, חוצמזה שאם אני זוכר נכון, גם הוא משתמש באינטרנט לא? אז מה טוב במה שהוא מתכנן לעשות... אם את רוצה אני מניח שגם אמא שלי תסכים לדבר איתו על זה, אני לא אתן לך ללכת כל כך מהר את יקרה לי מדי, את לא מתנתקת מהעולם החיצון ככה! אין מצב בעולם!!!!

HuGo Hell

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif -חיבוק- ../images/Emo1.gif

אני לא אתן לקשר הקטן שלנו להתנתק. אפילו אם לא יהיה לך אנטרנט אני אתקשר אלייך כל כמה ימים, וכשיהיה מפגשי פורום אני אצלצל אלייך במיוחד. כן. אני אוהב אותך ורק בגלל שלא יהיה לך אינטרנט, לא אתן לזה לגרום שלא אדבר איתך ולא אראה אותך. אני מאמין שהאינטרנט יחזור בשלב מסויים, הרי האינטרנט גם לאבא ואמא שלך, לא? אני מאמין שזה יחזור. -חיבוק- אוהב המון ואשמור איתך על קשר, אופיר.

SaberTooth

New member
דניאלי../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לא! זה לא יקרה! תדברי עם אמאבא! תגרמי להם להבין! תגרמי להם להבין שזה כל כך חשוב! אני אולי לא הייתי במצב דומה, אבל קשה לי להאמין שההורים שלך כל כך אטומים. תדברי איתם! תגרמי להם להבין! תסבירי להם שאת לא טובה בפיזיקה! בבקשה! גם אם זה לא יצליח, חס וחלילה, אני לא אתן לקשר לגווע. אני לא אתן! זה לא להתראות. זה רק שלום... זמני... קטן...!

מוּסקט

New member
אוי!

אני אפילו לא יודעת אם יצא לך לקרוא את התגובות שלנו... בכל מקרה כאמא לחבר'ה צעירים שהיו פעם בגילך אני יכולה לספר לך שהסיוט הכי גדול שלי היה קשור למשיכה העזה לוירטואליה ולהשפעות שלה על התפקוד הנורמטיבי המצופה. כי כאילו, מה? לתת לילד להיות יום ולילה עם המחשב מחד ולצבור אפסים בבית הספר מאידך? מאיפה שאמא מסתכלת, זה נראה רע. זה נראה כאילו ביתה נשאבת למקום שלא מקדם אותה ולא עוזר לה לעבור את מסלול המשוכות של בני גילה. לך אומר שאם את רוצה שינוי ורוצה לחזור לכאן - את חייבת לקחת אחריות גם על המשוכות הללו. לקחת מורה פרטי, להראות להוריך שאת רצינית ואחראית בלימודים - או אז, הם יסמכו עליך מספיק שאת יכולה לעשות את שני הדברים בו זמנית (ולא שאחד בא על חשבון השני). יאללה! במקום לחשוב שהכל נגמר, שנסי מתנייך, קחי אחריות לגבי הלימודים שלך וחזרי הנה כמו גדולה!

AGENT SHESH

New member
לא...../images/Emo73.gif

זה לא יכול להיות.. דאמיט את יודעת כמה פעמים אמא שלי איימה עלי בניתוק? הרבה... אבל כשיושבים עם ההורים ומדברים בהיגיון ומסבירים להם את העניינים - הם מקשיבים ומתרככים. תנסי את זה... בכל מקרה,
גדול של הזדהות ותמיכה!

noosh

New member
גם הורים הם בני אדם

כן, כן, כאלה אמיתיים כאלה.. קשה להאמין, אה? גם לי לפעמים אין לך מושג כמה פעמים שמעתי את המשפט "אני אנתק לך את המחשב הזה
" בבית שלי... אבל את יודעת מה - אפילו אם הם ינתקו לך את האינטרנט... אוקיי, אז מה? את חושבת שהם לא יחברו אותו חזרה אחרי יומיים? את באמת חושבת שזהו, תהיי מנותקת מהאינטרנט לעד? כי הרי כולנו יודעים שאנחנו חיים בעולם אלקטרוני ומודרני ויאדה יאדה, ואינטרנט זה כלי חשוב וחיוני, גם בשבילם, אני בטוחה. תראי, אני לא ממש מכירה אותך, אבל אני מרשה לעצמי להגיד בלב שלם שזה לא הדבר היחיד שאת היית טובה בו בחיים שלך. תאמיני לי, גם אני נחלתי (ונוחלת :S) אכזבות רבות מפיזיקה... במגן האחרון, למשל, קיבלתי 66. אל תגידי שהאינטרנט זה הדבר היחיד שהיית טובה בו בחיים שלך, כי אם היית טובה בו אז גם היית טובה בחיים האמיתיים. אם אנשים אוהבים אותך כאן, אין שום סיבה שהם לא יאהבו אותך גם ברילָייף, וכפי שאני מבינה מקריאת פמ"ח - הם בהחלט אוהבים אני בטוחה שאת חכמה, ושיש לך הרבה מה לתרום, לא משנה באיזה תחום. כל שעלייך לעשות, לדעתי, הוא להסביר להורים שלך בשקט ובהגיון את הכל. אולי ככה הם יידעו גם שלא כדאי ללחוץ עלייך. אולי מגמת פיזיקה לא מתאימה לך? אולי כדאי לך לותר על מקצוע בחירה אחד? מלא מהחברים שלי עשו את זה, זה לא סוף העולם... ואם את בכל זאת רוצה - אולי כדאי לקחת מורה פרטי? אולי כדאי לשבת על החומר יותר, להעזר בחברים? אני מבינה טוב מאוד את חרדת-פיזיקה הזאת, אני שרויה בה גם כן... בקיצור, מתוך כל הבלאגן הזה, אני רק רוצה שתרגישי יותר מעודדת ופחות חרדה לגורל הפס-המהיר הזה.. יהיה בסדר.. ותחשבי על זה ככה- במקרה הכי גרוע - הולכים לחברה ומשתמשים במחשב שלה לאיזה שעה... אני בטוחה שהחברות שלך יסכימו

למעלה