זהו!! החלטתי!

philip morris72

New member
זהו!! החלטתי!

רשמית אני מצטרפת לפורום הזה. קראתי את כל העמוד הראשון [השג בשבילי] והחלטתי שהגיע רשמית שאני אצטרף לפורום....ואתם נפלתם להיות הקורבן [ובאמת, אבל באמת שאני שונאת הודעות "שלום אני חדשה"...אבל הפעם לא עמדתי בפיתוי!] אז ככה, אני הדר...ואני לא חננה [מודה...] אני ההפך מחננה, אומנם אני טיפה מעפנה אבל בהחלט חולת נפש מעורערת. יש לי חיבה מיוחדת לגיקים [אולי בגלל זה אני פה בפורום...] ואני שמחה אם תקבלו אותי בחיבה רבה לפורום שלכם:> אני בת 17...ועוד פרטים תוכלו לשאול אותי... בבקשה תקבלו אותי יפה, פעם ראשונה שאני כותבת הודעה כזאת. גררר

Tiki Torch

New member
~מקבל בחיבה לפורום~

כנסי תשבי תפתרי משוואה עם 10 נעלמים ככה בקטנה ורק אז ניראה אם את ראויה לפורום הזה
סתם ברוכה הבאה תהני כאן ותשארי כאן אנחנו פותחים במבצע אמץ ערס! תשארי כאן ואולי תאמצי לך ערס קטן שנכנס מדי פעם לפורום כדי להספים קצת הוא יהיה שלך עד שימחק

principessa18

New member
אממ אפשר להצטרף ולאמץ גיק במקום?

גם לי יש חיבה מיוחדת לגיקים...
למרות אני לא אחת כזאת, אני חושבת..

PieOMy

New member
אני מריח פה תכנית גאונית

של הוגה הפורום להשיג בחורות...

Tiki Torch

New member
הוא הודה בזה כבר וכך גם רבים פה

ולמזלי אני לא צריך את תוכנית זו יש לי כבר בחורה מדהימה(לקשיי קליטה יש לי חברה~מתלהב~)

nulila

New member
גם אני רוצה!!! :)

טוב , אני לא אחזור על קודמותי , אבל אני בערך אותו סיפור .. :) חובבת חננות P:.. אבל לא ממש חננה בעצמי (ניראה לי?!).. וזהו.. :) קבלו אותי !! :) אה כן , ואני נילי :)

למעלה