זהו , היא טסה...

yoavs86

New member
זהו , היא טסה...

שלום לפורום, אני צופה נסתר כבר כמה חודשים. ורק עכשיו אני מרגיש שלם להתחיל לכתוב, מקווה שאתקבל בברכה. :) אז זהו , היא טסה עוד יומים ואנחנו כבר לא מדברים שלושה ימים, אולי הכנה לחודשים הקרובים, אולי קשה לה, אולי קשה לי. בחורה שהכרתי בסיני בדיוק אחרי פרידה מקשר ארוך ומדהים. הבנתי שהתאהבתי בה, היא הראתה גם סימנים, בתקופות אבל בעיקר שיחקנו משחקים מפגרים. רק לפני שבועיים החלטתי להגיד לה מה הרגשתי, ושעד הטיסה אני רוצה שנמשיך בקשר "המוזר" שלנו (לא אמרתי לה שזה מוזר) , אבל אחרי הטיסה אני לא בטוח שאוכל להמשיך בקשר האינטנסיבי הזה, בלי לשנות אותו לרמה אחרת. זה ממש קרע אותי. אני חושב שאני שמח באיזהשהו מקום שהיא טסה, זה מין נתק כפוי. דיי נמאס לי ממשחקים, ומלהיות הידיד "האמיתי" וזה שהיא יודעת שאני מרגיש מתחת לפני השטח אחרת. היה בא לי לשתף, קצת. מה אתם חושבים, יעשה טוב? אולי יחזק את הקשר ושתחזור תבין שאיתי היה יכול להיות מדהים? אולי יחזק אותי ואני אתגבר עליה? ????

yoavs86

New member
תשובה

היא טסה למזרח, לשלושה חודשים. לא כל כך הרבה זמן, אבל מספיק כדי לגרום לנתק מסוים

Cobe Anan

New member
אז זה מאד תלוי בכם.

כמו שאמרת, זה קשר מוזר, ולכן אין פה איזו חוקיות שאפשר לחזות מראש. איך אתם ביחסים עם בני המין השני- נוטים לקשרים ארוכים, סטוצים, או לבד? כמה אתם קרובים? תענה לעצמך.. ברוך הבא!

eithancambridge

New member
אני נפרדתי מחברה שלי

לפני שטסתי (3 שבועות שלמים בלעדיה://). ההבדל הוא שאני פה ל4 שנים לפחות. אם מה שאתה מרגיש זה הדבר האמיתי, ואם האהבה היא הדדית, 3 חודשים זה לא נורא.

orangeada

New member
וולקם לך! ../images/Emo20.gif

מקווה שהזמן יעשה לכם רק טוב, ושבסוף תמצאו את הדרך אחד לשניה

נועם m

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

לא כתבת איך היא הגיבה כשאמרת לה איך אתה מרגיש. נראה לך שזה הדדי? למרות שיש לי הרגשה שכבר נתת לעצמך את התשובות. הנסיעה שלה אולי יכולה לעזור לך להתגבר עליה- זה אולי נדוש אבל לפעמים באמת "רחוק מהעין זה רחוק מהלב". לא הייתי מציעה לך לפתח ציפיות שהזמן שהיא תעשה במזרח יגרום לה לסוויצ' ביחס אליך. פשוט כדי שלא תתאכזב. נצל את העובדה שהיא לא פה, תכיר בנות חדשות, ותמשיך הלאה.

yoavs86

New member
תודה רבה ו...

כשאמרתי לה את מה שהרגשתי, לא אמרתי בשביל לקבל פידבק חיובי, אמרתי כי הרגשתי שאני חייב להוציא את זה. הפידבק היה לא לפה ולא לשם,אבל אני לא שוכח הודעות בלילה שהייתי מקבל על זה שהיא אוהבת אותי ואני הכי חשוב לה בעולם ושאני מדהים ובלבלהבהבהבהבה, ורמיזות אחרות. אבל את צודקת לגמרה בקטע של לא לפתח ציפיות, ולהכיר בנות אחרות. היום ראיתי אותה, והייתי כאילו רגיל, לא נתתי לה את היחס החם שתמיד קיבלה , וראיתי שהיא מחפשת אותו, לא יודע, יהיה בסדר לילה טוב

למעלה