זהו היום בשעה 10:00 התחלתי לעשות

זהו היום בשעה 10:00 התחלתי לעשות

בדיקות לבירור אחרי שכמעט שיגעו אותי אם לעשות או לא לעשות בדיקות אז הנה הגעתי עם המכתב של הפסיאטר שלי לרופא המשפחה שבו הוא כותב לו שלא כדי שאני יעשה את הבדיקות אלה שאני אלך ישר לבית-החולים למרפאה המיוחדת של לופוס אז אני אמרתי לו בתגובה על המכתב שכתב לי הפסיכאטר שכן כדי שאני אלך למרפאה אבל מוכנה יחד עם תוצאות הבדיקות שאני עושה מהבוקר כבר עכשיו אני עם קטטר עד מחר בבוקר ל-24 שעות לאיסוף השתן-לחלבון וכבר עשיתי בדיקת שתן סטארילי הבוקר עם אחות של קו"ח שלי שבאה להכניס לי את הקטטר ומחר אני יעשה את השתן לכללית ואני אלך לעשות את בדיקות הדם בבוקר וזהו מבחינה זואתי עכשיו יש לי רק לחכות בסבלנות לתשובות שיגידו עם יש לי לופוס או אין לי עם מה שכתבו במכתב ההוא על התשובות של המעבדה הקליניים והמעבדתיים שהם באמת חיוביים כמו ה-ANA +24 +44 אני לא יודעת מה יהיה אבל אני חייבת לקוות לטוב בלבד אז ביי בנתיים מרוויטלי

gaia20

New member
הי רוויטלי

אני מחזיקה לך אצבעות שאין לך לופוס, אך אם בכל זאת, אחרי כל הבדיקות, מתברר שיש לך לופוס, אני רוצה שתדעי שכולנו כאן בשבילך
בהצלחה ועדכני אותנו.

ל3

New member
מצטרפת לגאיה

בהצלחה בבדיקות, מחזיקה לך אצבעות קחי

יפתי המון המון תודות לך ל3

עכשיו אני פשוט אחכה בסובלנות לתוצאות יותר מזה אין לי מה לעשות בכלל אני אוהבת אותך ותודה רבה לך על הכל במיוחד על התמיכה שלך באהבה רבה רוויטל

ל3

New member
אין בעד מה

בשביל זה אנחנו פה! עדיין מחזיקה לך אצבעות

גאיה המון תודות לך חמודה

עכשיו צריך רק לשבת ולהמתין בסבלנות לתוצאות ואז אני וכולם סביבי יהיו יותר חכמים ב-14.05.02 (ג´ סיון זה היה התאריך העברישל היום הולדת שלי) מחר זה ה-11.06.02 תאריך יום ההולדת שלי הלועזי אני בת35 מרוויטל

gaia20

New member
מזל טוב!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

רוויטלי יקרה!! שיהיה לך את היומולדת הכי שמח בעולם!! מקווה שאיתו יגיעו רק בשורות טובות!!
שלך,

קודם כל לצפות לטוב ביותר../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

היי רוויטלי קודם כל צרור ברכות מכל הלב, ליום הולדתך. ובעניין ההמתנה, צריך להיות אופטימיים, ומה שלא תהיינה התוצאות, צריך לקוות לטוב. ממתינים איתך ביחד לתוצאות מחזיקים לך אצבעות כוכי

למעלה