זהו, היום הבנתי שההפקה רוצה שהתכנית תיפול

שורדת 28

New member
זהו, היום הבנתי שההפקה רוצה שהתכנית תיפול

במקום להוציא את החבורה המכוערת והמשעממת הזאת (הבנים) הם משאירים אותם. איתן לא רוקד, או שהוא לא יודע לרקוד או שלא בכבוד שלו לרקוד עם הבנות האלה. נראה שהוא חושב שהוא יותר ברמה מכל מי ששם. רוצים בנים אחרים, ההפקה לא מבינה שזה גדול על איתן וחבריו!!!! מסתגרים בחדר ולא רוצים להיות בחברת הבנות, לא יודעים איך להגיד להן את זה, ואיתן בחדר במיטה. איתן לא מעניין, אני לא הייתי רוצה להיות עם אחד כזה, נראה עונש ולא זכיה. ובטח שלא עם אחד מחבריו, נראים אנטיפטים, במיוחד בן ואורן, וגם איתן נראה אנטיפת. אנשים שלא רואים (שזה כמעט כל האנשים שאני מכירה) שואלים אותי איך התכנית ואני ישר אומרת שאין מה לראות, אל תנסו אפילו, כי יש שם גבר דוחה פנימית שזה מכער אותו גם חיצונית ושלא יטעו אם הוא חתיך, ויש לו חברים שלא נראים טוב ואנטיפתים. שאין חיבור בכלל בין הבנות, שאני מרגישה שהבנות שם לבד בבית וכל החיבור בין הבנות בלבד. אז האנשים אומרים לי שחסכתי להם זמן, או טוב לדעת וכו' והם כמובן לא צופים. ובצדק!!!!!!!!!!!!!!!

שורדת 28

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חשבו שעשו שינוי שיביא את כל העם לצפות, נקרעתי מצחוק! "הודעה דרמטית" חחחחחחחחחחחחחחחחחח נו, באמת! "אני בהלם"!!!!! חחחחחחחחחחח לא להאמין שהם לא יודעים לעשות טלויזיה! כישלון זה כישלון ולא משנה כמה הם ינסו להסתיר את זה. דיברו אתמול כנראה עם איתן והיום שוב היה בחדר חחחחחחחחחחחחחחחחח איתן מכניס אותי לדיכאון, בגלל זה אני לא רואה, הוא כל כך נראה בדיכאון שלא רוצה שזה יעבור אליי.

ELA86

New member
איכסה תכנית מגעילה עם בנים מגעילים

לא רואה ולא אראה חבל על הזמן שלי. מחכה ל-VIP של האח הגדול

שורדת 28

New member
ברור שעפיה יבחר באתי לדייט עם איתן כי

לדעתי ההפקה אמרה לו לבחור בה! בטח חושבים שיהיה מצחיק בדייט עם אתי, חחחחחחחחחחחחחח אתי אולי, אבל איתן?! לא נוח להיות עם גועל (איתן) כזה. רק לחשוב להיתקע איתו באי בודד

tapuzo

New member
אני נותן לזה עוד הדחה אחת ופורש

חבורת הבנים שם כל כך מייבשת, ההפקה זורקת הכל - זמרים, דייטים בחוץ, שף. נראה לי דברים שהם תכננו לעונה שלמה הם זרקו בשבועיים כבר וכלום לא יעזור בגלל הליהוק הזה. אני נותן לזה עוד שבוע, אחרכך עובר לריאליטי נורמלי מחו"ל.

שורדת 28

New member
הכל הם מנסים אבל את בבעיה האמיתית הם

לא נוגעים! שזה איתן וחבריו! הם מוציאים אותם מכניסים אנונימיים חתיכים ומעניינים והכל מסודר!

ELA86

New member
חחחחחחחחחחחח הנה אמת או חובה.

בטח איתן אורבך יגזים ויתן לאחת הבנות נשיקה בלחי, יו איך אני במתח אם זה יקרה!

שורדת 28

New member
באמת?! אולי אפילו יגזים יותר ויגיד

למישהי שלום וילחץ לה את היד
גם אני במתחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שורדת 28

New member
ראיתי עד עכשיו והפסקתי! ילדים בכיתה ו'

משחקים יותר מעניין. "לך הליכת מסלול", "תני למישהו נשיקה בלחי", להירדם!

רגע רק רגע

Active member
אני הייתי הולך על סטריפ-פוקר ../images/Emo152.gif

גם ככה לבנות שם אין בעיה להוריד ת'בגדים

didush100

New member
רגע מה קורה?../images/Emo140.gif

אתה בטח שמח כי אילת קיבלה היום כרטיס כניסה לגמר מההפקה

רגע רק רגע

Active member
אני בעד ענבר, עדי ו... סנו-ג'אוול.

קונספירציות זאת לא המחלקה שלי