זהו היום התחלתי עם הדקא הקצר 0.1 ..

זהו היום התחלתי עם הדקא הקצר 0.1 ..

ובעלי האחות הרחמנית הזריקה לי ב7:30 בבוקר ככה זה יהיה כל יום מעתה והלאה עד הכוריגון ...זה קצת סיוט כי בכל זאת אני אוהבת לישון עד 10:00 לפחות [ולהזכירכם אני מובטלת ]וכל יום להתעורר בשביל זריקה ...זה באמת לא נעים אבל אם זה יתן לי בסוף תינוק אני מוכנה ומזומנה לפרויקט הזה בעלי היה כ"כ עדין שזה בכלל לא כאב רק צרב ל5 דקות וזהו לבנות שמפחדות ממליצה לקנות ב-80 ש"ח חומר שמרדים את האיזור בבטן [איפה שמזריקים ]וזה עוזר למי שסובלת מהכנסת המחט [בבטן או בכל מקום בגוף ] אני קניתי !! ביי וערב מצויין לכולן
יונית החיננית

מרב.

New member
החומר המרדים זו משחה מאלחשת

בשם אמלה (Emla). כדי להשיג פעולה טובה שלה יש למרוח לפחות 30 דקות לפני הזריקה והכי חושב: ליצור שם ואקום על ידי ניילון נצמד שתוחמים אותו בפלסטר מכל הצדדים (שוב, כדי שהאיזור עם המשחה לא יגע באויר). בהצלחה יוניקה, בשביל התינוק בסוף הדרך שווה לקום גם ב-5 בבוקר, לא..? מרב

יפעתי&

New member
מרברב ../images/Emo23.gif חזרת אלינו בכוחות

מחודשים... מאחלת לך רק טוב

מרב.

New member
יפעתוש, מקסימה שלי- ../images/Emo23.gif

שיהיה לך שבוע מקסים!
מרב

orly_lucky

New member
וואו, איך קוראים לחומר המרדים?

האם יעיל גם בהזרקות לישבן??? - נשמע מעולה!!!

יפעתי&

New member
היי יוניתוש שבוע טוב ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

שווה לקום בבוקר בשביל מה שייצא מזה אחר כך...
שיהיה לכם המוןןןןןן
ורק בשורות טובות...

anat eitan

New member
החומר הזה נקרא משחת EMLA והוא

ממש מוצר פלא. משמש אותי בכל בדיקות הדם השנואות ופועל את פעולתו מצויין!!!. באמת מומלץ מאוד. חשוב לזכור למרוח את המקום כ-45 דקות לפני ואפילו חצי שעה. רק אז מאלחש כמו שצריך.

anat eitan

New member
אוי , סליחה , לא ראיתי שמרב כבר

הסבירה על ה"אמלה". אגב: אני לא שמה על המקום לא שקית עם פלסטר ולא בטיח. לא צריך , וגם הרוקחת אמרה לי. זה מאלחש גם בלי כל הווג´אראס הזה.

מרב.

New member
לא על שטחים שבהם העור מעט יותר "גס"

זה עובד טוב יותר ומהר יותר בשיטה שציינתי, מנסיון כואב בדקירות הרבה יותר כואבות מבדיקת דם- אפילציה. מרב

יוניתי המקסימה ../images/Emo24.gif

אני מאחלת לך המון המון
ושיהיה רק בשורות טובות. אמן. להיתעורר מוקדם זה מצויין. זה יכיון אותן נפשית ופיזית להתעוררות מוקדמת לילדים
אמן במהרה. סאני.

עמית@

New member
קדימה יונית, תראי לנו את הסטטיסטיקה

של ברטוב קורמת עור וגידים.
עמית

נועם@בת

New member
קדימה לדרך יוניתי ../images/Emo45.gif

ואגב, אם בעלך יוצא מהבית יותר מאוחר, את יכולה להזיז קצת את שעת ההזרקה. זה לא חייב להיות בול בשבע וחצי. אפשר להזיז לשמונה. שיהיה בהצלחה ילדה.
נועם

תודה לכל המקסימות של הפורום ...

מקווה שעזרתי בעינין המישחה גם אני לא ידעתי עלה עד שהיגעתי לבית המרקחת ואחת הרוקחות אמרה לי שהבת שלה מזריקה עם המישחה וכדאי לי לקנות אז קניתי בלי הרבה לחשוב למה צריכים לסבול כאבים מיותרים שיש את המישחה המצוינת ..בשביל להפחית את הכאב ... יש לי שאלה האם שימוש ממושך במישחה עלול לעשות משהו ??????[25 יום ] תודה לכולן וערב טוב
יונית החיננית

אין לי מושג

אבל שיהיה בהצלחה. לגבי השעה- אין לך מה להתלונן, אני בשביל פרוגסטרון קמתי ב- 5:30 בבוקר (כי צריך לשכב עוד חצי שעה אח"כ, וגם להספיק להגיע לעבודה...), ובסופו של דבר לא יצא מזה כלום, כידוע. מחזיקה לך אצבעות, שמש קטנה

למעלה