זהו היום נשברתי סופית..

זהו היום נשברתי סופית..../images/Emo7.gif

יום שבת בצהרים ליאל מגיעה אלי,"אמא יש לי חום ואני מרגישה שהראש מתפוצץ לי מכאבים" מסיימת להגיד לי את זה ורצה להקיא, מודדת לה חום ונבהלת החום 39.4 אלוהים איזה חום גבוההההההה...ישר אקמול ומקלחת פושרת. למחרת לוקחת אותה לרופא הוא בודק אותה ואומר שזה וירוס ויראלי, לנוח אקמולי מקלחות פושרים וזהו, ככה זה יעבור. לא עוברים חולפים להם יומים, מיקי מגיע מהגן ואומר "אמא כואב לי הראש ובא לי להקיא" ורץ להקיא מודדת לו חום ומה דעתכם גם לחמוד יש חום 39.5 ואני ישר אקמולי מקלחת פושרת והוא נח אחרי צהרים לרופא בדיקה והרופא אומר שיש לו אותו דבר כמו אצל ליאל. אז היום בליתי בבית עם ליאל ומיקי ומד חום מקלחות אקמולי ממש בית חולים ועכשיו שיא השיאים, קורל הקטנה שלי חוזרת בצהרים והיא תהיה רק בת ארבע במרץ והיא באה אלי בקול בכי, "אמא כואב לי הראש ובא לי להקיא" אני שמה את היד עליה ומרגישה שהילדה קודחת,בלי לבדוק חחום ישר למקלחת פושרת אקמולי ולמיטה לנוח.. תשמעו אני ממש תשושה..שיהיו בריאים שלושתם במכה אחת ממש לא פשוט התיאשתי סופית בחיי...
רגע מה מחכה לי בלילה עם החום הגבוהה הזה.. יאוש טוטליייייייייי..אלוהיםםםםםםםםםם.

חתולון*

New member
ליידי, מאחל לכם רק בריאות

ליידי בל מאחל לך הרבה כח שלא תוכלי לברוח לטפל בילדייך הקטנים שיחזרו להיות איתנים

חן (*_*)

New member
חמודה אל תישברי ../images/Emo14.gif

נכון קשה מאוד, והלב כואב על הקטנים שסובלים, אך תגידי תודה לאל שזה רק וירוס, את יודעת הייטב שהכל יחלוף תוך ימים ספורים. אל יאוש, איזרי רק עוד קצת כוח, תוך יום יומיים המצב ישתפר. שולחת לך חיבוק גדול לעידוד וברכת החלמה מהירה לילדים.

טאKילה

New member
ליידי בל..גם קורל שיווווו...../images/Emo101.gif|

החיים חולפים הימים מצד לצד רק כשכואב תוכלי למנות אחד אחד את כל המקרים, שבליבך עוגנים כמו ספינות בנמל. חומד סבלנות,ככה זה עם ילדים, כשאחד חולה כולם ברצף חולים,, החלמה מהירה לכל החברה הטובים..

למעלה