זהו...הילדה טסה בחזרה

dafgol

New member
זהו...הילדה טסה בחזרה ../images/Emo160.gif

היום בבוקר הבת של בעלול טסה בחזרה לארה"ב. הגרושה הבטיחה שבקיץ הבא הילדה תגיע לבד לתקופה ארוכה יותר - אמן
. אני מרגישה שחלק ממני נלקח ממני , נכון שהיא לא הבת שלי אבל היא הבת של בעלי , אחות למחצה של הבן שלי....קשה.... אבל אין בריירה וחייבים להמשיך הלאה....אני מקווה שבאמת הקשר יהיה עכשיו יותר מאסיבי אני בכל אופן אעשה הכל שיהיה
לכולכם על התמיכה והמילים החמות העידודים וה
ים. אתם נפלאים
שבת שלום ותהנו הערב בשובך היונה

blonda3

New member
דפנה../images/Emo160.gif

כבר הצעתי לך קשר אינטרנטיעם מצלמה. זה מאד מקרב....אם מורידים את תכנת מסנג'ר ונכנסים לנטמיטינג.... אפשר לדבר ולראות או לשמוע אם אין מצלמה.... וזה חוסך בשיחות טלפון, למרות היום מכאן זה לא כלכך יקר להתקשר יש הרבה דילים טובים... העיקר שתשמרו על קשר טוב. ולדעתי אפשר לבקש הסדרי ראייה יותר נורמאלים לפי מה שידוע לי מקובל יותר ממפגש של פעם בשנה בין הורה לילדו. ויש חופשות נוספות כמו קריסטמס שאולי אתם תוכלו לנסוע אליהם, ללון בבית מלון ולבלות שם עם הילדה.

דפני

מקווה שתתאוששו מהפרדה,וביחד נתייעץ ונתכנן את המפגש הבא... חבל שלא הגעתם למפגש אולי החברותה היתה מקלה עליכם. שבוע טוב

rolan

New member
נסיעה טובה

אמנם באיחור, אך רוצה כאן, לחזק אתכם. לנסות ולהוסיף בכמה מילים את תמיכתנו בכם, בכל מצוקה או קושי בהם תשתפו... ספרי לנו דפני מה קורה. אנחנו כאן בשבילכם

למעלה