זהו. הלכה העוזרת

זהו. הלכה העוזרת

בהמשך להודעה שלי לגבי השלמתי עם המצב וחיפוש עוזרת הגשמתי סוף סוף את השאיפה ועכשיו הבית נקי, מריח, ואני רגועה. רק מה, יש לי בעיה לגבי ההמשך, אני עובדת בקרים והיא לא מוכנה לבוא אחה"צ. יום שישי היה חד פעמי ביותר. מה עושים? לא מתחשק לי להשאיר אותה לבד עם מפתח, אנחנו בכל זאת עדיין לא מכירות מספיק.

אור67

New member
איזה כיף זה בית נקי אה?

במיוחד שהעוזרת הגיעה לתוצאות ולא את...
בקשר למפתח, כשהעוזרת שלי הייתה חדשה והייתי צריכה להשאיר לה מפתח הייתי אומרת לה שאורי צריך להגיע מתישהו או שאני אגיע יותר מוקדם , ככה היא לא ידעה למי או מתי לצפות ל"אורחים"..
. גם שיטה לא? היום אני סומכת עליה בעיניים עצומות.וזה לא לקח יותר מידי זמן. שבת נעימה ורגועה -כבר התחלת אותה לא?

sipor

New member
שיטה נהדרת ואני מאמצת מיד.!

לי לא הייתה ברירה משום שהעוזרת היחסית חדשה שיש לי (4 חודשים) יותר מלנקות אין ממש קשר איתה ואני לא יודעת אם לסמוך או לא. מה שעשיתי זה בחרתי דלת נטרקת בבית כלומר ברגע שסוגרים אותה היא ננעלת . ואז בעלי מקבל את פניה בבוקר והיא תורקת את הדלק ויוצאת! אין לה מפתח, זה עדין לא אומר שהיא לא יכולה להרים כל מיני דברים שבטח לא אדע הרבה זמן, או שהיא לא תנקה את כל השעות שהיא אומרת.. ועוד מליון דברים. אבל הרעיון של אור מבריק... אודיע לה שמשהו צריך לחזור יותר מוקדם, ופעם באמת אגיע גם יותר מוקדם.. לבדוק! אבל עדין זה לא אומר כלום, משום שהיא יכולה לצפות בטלויזיה ולסדר את הבית בחצי זמן ולא אדע, הרי מי שרוצה לעבוד עלינו יכול וגם להרים דברים יש לה מספיק זמן לבד. דרך אגב, גם שהייתי איתה בבית הרי לא עקבתי אחריה, היא הייתה בקומה העליונה ואני בתחתונה ולהפך, הרי אי אפשר להסתובב בין הרגלים שלה ! אין ברירה צריך לסמוך אם רוצים שמשהו ינקה את הבית. לא?

מאז

New member
מוסיפה- אני גם פיזרתי כל מיני דברים

שטר של חמישים ש"ח בתוך איזו קופסה... כאלו. וראיתי שהם נשארים במקום שלהם.

איזה כיף בית נקי ומריח טוב לשבת

העוזר שלי בא בימי שני,ועד שבת הבית שוב מתבלגן.... יש אפשרות אולי שהיא תתחיל לבד אבל תסיים כשאת מגיעה,ככה שתראי מה היא עשתה לפני שהיא הולכת?

למעלה