זהו... הם הצליחו לכבוש עד הסוף...

זהו... הם הצליחו לכבוש עד הסוף...

הם מתמודדים לאורווזיון.. הם היו בשיר נולד... הם הוציאו קליפ... ובדרך לעוד אחד... 2 סינגלים... הופעות.. מעריצות... ועכשיו... עכשיו הם גם מועמדים בטקס פרסי עמי!!!!!... אז בננות.... לעבודה... יש לנו מספיק מה לעשות כדי שהם יזכו... ואתן יודעות שהם יכולים לזכות... אז לא לפספס רגע נוסף....:) ולהתחיל להצביע בלי הפסקה ואני מאחלת להם שהם ימשיכו רק להצליח...:) ולשאוף ליותר.. בר:)

היא מפחדת להגיב../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחח.....אני מתארת לעצמי שהיא יושבת מול המסך ואומרת לעצמה...:"וואיי איזה חמודים הם הצליחו ובגדולללל!! אני מפחדת להעריץ אותם שלא יתנפלו עליי בפורום שלהם.."
[לא להתייחס]

את מצחיקה..........................

זה ממש לא מה שאני אומרת. אני אפילו לא יגיד את זה בצחוק. כתבתי הודעה גדולה ומפרגנת-אבל המנהלת שלכן מחקה אותה ופשוט חבל-כי זו הייתה הודעה לטובתכן!

לאורנית-->

זאת שירה עכשיו מתכתבת איתך..חיברתי את חברה שלי לפורום ואני אצלה אז אני מתכתבת יחד איתה...רציתי להודות לך על אתמול
ועשיתי עוד כמה חתימות אני יראה לך שאני יהיה בבית...!! וזהו...חיחי טוב עכשיו כאן מורוש הכוסית... קוראים לי מור אברהמי ואני חדשה פה..! אני אוהבת את אושרי המוניםםםם כוסוני שליי!!!! אני מחולון בת 13 וחצי וזה..........................

אדרררר

New member
נראה לי

ואני מאאדדדדד מקווה שכן כי הטקס לא שווה כלום בלעדיהם

למעלה