זהו הפס4 מעיף לי דיסקים כל 20 דקות, מה לעשות??

זהו הפס4 מעיף לי דיסקים כל 20 דקות, מה לעשות??

כן המכשיר מעיף לי עכשיו דייסקים בעקביות כל 20 דקות, אפשר לשחק משחקים דיגיטלים ככה בתנאי שסובלים את הרעש המטריף שהכונן עושה, כאילו שהפס4 מזמן שדים מהגינהום או משהו מזורגג כזה.

כוס אמק עם סוני, לא פלא שהם כבר לא חוד החנית במוצרי אלקטרוניקה, מה זה התכנון ה המעפן הזה של הקונסולה??? אני ככל כך עצוב ועצבני, אני אילתי
אין לי חנות כמו VGS לפנות אליה, אצלי זה רק לשלוח לקאיה בתקווה שעוד יש לי אחראיות או לנסות לחזק תבורג המזורגג הזה וגם אז אין בכלל ערבות שהבעיה תיפתר

קיבנימאט כזה אין לי כוח להיות בלי הסוני תקופה עכשיו, ואם אחליט לסחוב את זה, מה אני אעשה אם דרגון קווסט הירוז לא יהיה בחנות הדיגיטלית??
שיוציאו כבר גרסת סלים, אי אפשר עם הדגם הגועל נפש הזה, אני אקנה אותו day one.

amithas190

New member
קראתי פעם שהשימוש היחיד של הסוני בדיסק הוא לאישור מקוריות

לפני תחילת המשחק.
&nbsp
ככה שאם אתה מוציא את הדיסק כשאתה בתוך המשחק אתה יכול להמשיך לשחק כרגיל ...
אם ככה איפה הבעיה?

לא נראה לי שזה ככה כי...

אני צריך לשחק כמה זמן עם משלחק כמו GTA5 שיש לי אותו בדיסק כדי לראות אם זה ככה, כשאתה לוחץ על הכפתור שעושה eject לדיסקים המכשיר מוציא אותך מהמשחק ודורש את הכנסת הדיסק מחדש.

בכל מקרה האחריות שלי תקפה רק עד ה4.2.2015 מחר אקבל מKSP עותק של החשבונית ואני מקווה להספיק למסור את המכשיר לקאיה לפני שכל הבלאגן של החג המחורבן מתחיל.

statrix

New member
'' מזמן שדים מהגיהנום '' ... חחח

אתה צודק, פתחתי בחיים מכשירים יותר מורכבים ומסובכים.

לא יודע למה עם מוצרי גיימינג אני חששן כזה. אני אנסה את זיה. בנתיים הPS4 מפגין התנהגות טיפוסית של חוק מרפי, אני משחק איזה 20 דקות בgta5
ושום דיסק לא עף החוצה.

KSP גילו אדיבות של ממש ושלחו לי את העותק של החשבונית עכשיו, ומסתבר שיש לי אחריות של 36 חודשים! לא ברור כרגע אם זו אחריות מורחבת של קאיה או של מעבדה פרטית של KSP בכל מקרה סומך על שתיהן יותר מישפאר.

אני אנסה את הפיתרון עם הבורג ואת הפתרונות האחרים, מה שמפחיד אותי שכל הפתרונות האלה לא עוזרים לכולם. :((
ומצד שני מי יודע אולי באחריות יפצו אותי במכשיר חדש אז אולי לא שווה לפתוח אותו בעצמי. (כן, אני יודע שזה חלומות באספמייה לקבל מוצר חדש במדינת היהודים... :(

מישהו 2

New member
אין מה לדאוג

זה פשוט להסיר את החלק העליון המבריק של הקונסולה ולחזק בורג עם מברג
וזה לא מבטל בשום צורה את האחריות

evilplate

New member
יוו זה בדיוק מה שהיה לי לפני שבוע ככה

אבל אחד לאחד כולל הרעשים מהגיהנום של הדיסק המסתובב ללא סיבה גם כשמשחקים בדיגיטלי.
&nbsp
אתה כבר יודע מה עשיתי ואני ממליץ לך לעשות אותו הדבר אם הם יעילים כמו VGS, החזירו לי את זה נורא מהר ולא הסתבכתי עם פתיחת המכשיר, מה גם שאם תפתח אותו ויראו סימן לכך עוד יכולים לבטל לך את האחראיות, זה בין התקלות היותר נפוצות במכשיר והם בטוח ידעו להסתדר איתה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

יש לי שכן חשמלאי מוסמך

חשבתי אולי להנחית את הPS4 אצלו שהוא יעשה את זה, הוא חייב לי, אחרי כל הפעמים שסידרתי לו את המחשב במחירי ריצפה.
מסתבר שלקאיה יש נקודת איסוף באילת אז אני לא צריך לשלוח להם בדואר, הקטע שלך תדע מתי אני אקבל את הפס4 שלי בחזרה, אני בדיוק באמצע
בלאדבורן מה זה הזין הזה עכשיו להפסיק לשחק לאיזה שבועיים מי יודע כמה.

אגב גם לך זה הפסיק לפעמים ? כי עכשיו

אני כבר המון זמן בGta5 ואין שום דבר, הפס4 ילד טוב ירושלים/אילת/ווטאבר זה קרה לי בבלאדבורן אז אני הולך לשחק אותו עכשיו לראות אם זה ממשיך.
הזוי שזה קורה בעותקים דיגטלים. בעע ואני בדיוק באתי להחמיא לסוני על איך שהם שיפרו את הremote play של הויטה, ואיך עכשיו זה עובד 60fps יציב רוב הזמן. לא מגיע להם מילה טובה בשיט.

evilplate

New member
זו תקלת מרפי קלאסית

רציתי להראות אותה לאחי וכמובן שהכל עבד ואני כזה חכה עוד רגע הוא יתחיל וכמובן מחכים וכלום, הסוני הרשע מחכה שתהיה לבד איתו בחדר ללא עדים ואז בשיא הכיף שלך להנחית לך את זה.
&nbsp
פשוט המעבדות מכירות את זה כי היא בין הנפוצות אז מספיק שתתאר שמצפצף ופולט דיסקים והם יבינו.

אני יודע שיש מצב שאתחרט אחי, החלטתי להסתדר לבד

גם ג'וני כתב למטה שהיה לו את זה והוא חאיזק תבורג, מה כבר קאיה יעשו שאני לא אוכל לעשות? זה לא שנהרס פה איזה לוח אם או עינית שאין לי איך להחליף אותה המכשיר עצמו תקין. רק עוגמת הנפש של לחכות למכשיר שיחזור מוציאה לי תחשק לפנות לאחריות.

מעבר לזה נשארו לי שנתיים אחריות ממעבדת AFM ווטאבר מי אלה שלא יהיו, אז אם אחשוש לפתוח את המכשיר בעצמי וזה יחזור באותה עוצמה, אני אוכל לפנות אליהם.

חבר אומר שאני חייב לקחת את זה בפרופורציה ולא לתת לזה להרוס לי את היום, אבל אני אומר לך תאמת זה הרס לי את כל המצברוח לכל היום, זה כזה מבאס.

johny3guns

New member
היה לי גם

חיזקתי את הבורג כפי שנאמר כבר. כמו כן יש מאין גומיה מתחת למכשיר באיזור של הכפתור קראתי שהגומי הזה יוצר לחץ על הכפתור אז המליצו פשוט להוריד אותו. עושה רושם שמאז אין רעשים כבר מספר שבועות ..

johny3guns

New member
אין את הצפצוף הזה שדיברת עליו

רוב המדיה אצלי דיגיטלית אבל כשהיתה לי את הבעיה היה ניתן לשמוע את הכונן עובד והיו צפצופים של פליטת דיסק.. בכל מקרה כרגע זה פסק כפי שאמרתי.

PS4
(סמיילי מתאבד)

מכשיר מעצבן...
לי הוא כבר לא זורק דיסקים(בנתיים) אבל אם אני משחק במשהו יותר משעתיים הפריים רייט של המשחק מתחיל לזחול(לא חשוב איזה משחק) והמכשיר באופן כללי מקרטע, גם התפריטים...

amithas190

New member
גם אצלי יש קרטועים כאלה.. מוזר בXBOX360 לא זכור לי שהיו

בעיות כאלה..

למעלה