זהו הצטרפתי רשמית!!!!!!

זהו הצטרפתי רשמית!!!!!!

כן היום הצטרפתי רשמית למועדון הממגים בזכותו של מדריך מיוחד יובל דרורי במינו אדם עם יכולות הדרכה ,סבלנות,ידע אישי עיוני ומעשי שהוביל אותי להגיע ליום זה עם הרבה בטחון וכיף
משהו אישי :יובל אתה מיוחד ללמוד אתך היתה חוויה עיונית ומעשית שתלווה אותי בכל פעם שאהיה למעלה דרך הלימוד שלך בטוח הכשירה את הטובים בחברה והאמן לי אתה יודע שאחרי שיעורים שהיו כלים בשטח ישבתי וראיתי המראות ונחיתות ובטוח אני שלא למדו אצלך...
לך חשוב ללמד בדרך שלך וכל הכבוד על הסבלנות .פגשתי חבר ולא מדריך תודה על הכל.......

למדריך הגדול מכולם יובל דרורי תודה על הכל

כן היום הצטרפתי רשמית למועדון הממגים בזכותו של מדריך מיוחד במינו יובל דרורי
אדם עם יכולות הדרכה ,סבלנות,ידע אישי ,עיוני ,ומעשי שהוביל אותי להגיע ליום זה עם הרבה בטחון וכיף....
משהו אישי :יובל אתה מיוחד
ללמוד אתך היתה חוויה עיונית ומעשית שתלווה אותי בכל פעם שאהיה למעלה
דרך הלימוד שלך בטוח הכשירה את הטובים בחברה של הממגים
אתה יודע שאחרי שיעורים שלי שהיו כלים בשטח ישבתי וראיתי המראות ונחיתות של ממגים
ובטוח אני שלא למדו אצלך...
לך חשוב ללמד בדרך שלך וכל הכבוד על הסבלנות .פגשתי חבר ולא מדריך תודה על הכל.......

שמוליקל

New member
אבי, מזל טוב ו hapy lending . מזלנו

שבתחום הזה ישנם מדריכים טובים, לעניות דעתי כולם כאלו, שבזכותם נמשיך וניצור עולם תעופה בטוח לכולנו.
ושוב, תהינה עם כולנו ונחיתות בטוחות.

avihart

New member
ישבתי וראיתי המראות ונחיתות של ממגים ובטוח אני שלא למדו אצלך

אבי
המון ברכות לרגל הצתרפותך לענף נהדר ולחבורת אנשים מאוד מיוחדת
אכן דרורי מדריך מעולה
מעט צרם לי המשפט
"בשטח ישבתי וראיתי המראות ונחיתות של ממגים ובטוח אני שלא למדו אצלך..."
גם הותיקים כהם מותחים ביקורת כזו זה לא לעניין , בטח לא אחד שרק הצטרף
וכבר מבקר את האחרים הן את הטייסים והן את יתר המדריכים שאינך מכיר
חבל שבשביל להחמיא לדרור מגיעות לו המון מחמאות ביקרת את האחרים
בכול מקרה אני מעריך כי לא זו הייתה הכוונה שלך
תכיר את היתר ותראה על מה אני מדבר
תהנה
אבי הרטמן

אי הבנה

זו לא היתה ביקורת על אף טייס חס וחלילה פשוט יש דברים אחרים שאצל יובל אין התפשרות וזו היתה כוונתי ומיוחד לתנועה באוויר של הכלים במקום צפוף כמו נען מאחל לכולם טיסות מהנות ובטוחות ומי שנמצא באיזור קליה מוזמן אלי לקפה אביעד 0544773322

flynesher

New member
אני מסמיק

תודה אביעד.
אין לי ספק שאחרי כל כך הרבה הרפתקאות אתה תהיה טייס מצוין שחוזה כל הזמן את הצעד הבא.
העובדה שאתה טס על כלי עם מנוע 2 פעימות תשאיר אותך חד כל הזמן.
טוס להנאתך ותתחיל לבנות מסלולי טיול לחברים -ים המלח זה המקום האהוב עלי לטיסות ממ"ג...
יובל

OrionHobby

New member
רק לשם הצחוק

אם את ההערה שלך על המראות..נחיתות וטייסים אמרת אחרי צפיה בטייסים מנען אז מאוד יכול להיות שטעית
&nbsp
יש כאן יותר מתלמיד אחד או שניים של יובל

אחרי שתצבור קצת נסיון אני חושב שתבין שלא תמיד יוצא מושלם גם לטובים ביותר...זכור אותי בהמראה הבאה שלך ללא יובל מדריך אותך בקשר
&nbsp
הכי חשוב ...המון בהצלחה וטיסות בטוחות
&nbsp
איתן

איתן

אם לא הבנת אותי התכוונתי לתנועה באוויר של הכלים בגישות לנחיתות ובהמראות ומחדד סדר סדר חסר ובזה קל יותר לשלוט מאשר בנחיתה או בהמראה המשך טיסות מהנות ואשמח לארח אותך לקפה אם תגיע לאיזור של קליה אביעד 0544773322

למעלה