הפעלתי היום לראשונה את המזגן בחדר העבודה.
אני מתעטש הרבההפעלתי היום לראשונה את המזגן בחדר העבודה.
זהו. הקיץ הסתיים?הפעלתי היום לראשונה את המזגן בחדר העבודה.
לא, אני לא חייב, אני עושה את זה על בסיס וולונטארי.מה החום הזה והאם אתה חייב לדרוך על יבלות? בגן השעשועים אין מזגן!
בגן השעשועים יש רוח ונדנדות - לא צריך מזגןמה החום הזה והאם אתה חייב לדרוך על יבלות? בגן השעשועים אין מזגן!
מי סיפר לך כאלו אגדות??בגן השעשועים יש רוח ונדנדות - לא צריך מזגן
החודש התחלתי ללכת לחדר כושר,כן יש בזה משהו, אני הפעלתי מאוורר כ-10 דקות לתוך האימון על האופני כושר, כי באמת נהיה לי קצת חם.
כן יש בזה משהו, אני הפעלתי מאוורר כ-10 דקות לתוך האימון על האופני כושר, כי באמת נהיה לי קצת חם.
למה שתטפטף?מי שנהנה שהזיעה מטפטפת לו לעיניים, שהידיים מחליקות על המכשירים, שיתאמן ללא מזגן.
יכול להיות שאת גרה במקום עם מזג אוויר פחות נוח מהקריות.למזלי, אחרי עשר דקות של חימום, גם המתנגדים הגדולים למיזוג, נכנעים.
אני בחדר כושר - בחדר כושר לא מתאמנים לבד.נ.ב. אתה מתאמן לבד. חושבת על חדר כושר והריחות שעולים מהגופים המזיעים. תענוג של ממש
למה שתטפטף?
למה שהידיים יחליקו?
כל מתאמן נדרש להביא מגבת, ועושה בה שימוש כשהוא מזיע, הרבה לפני שיש טפטוף.
יכול להיות שאת גרה במקום עם מזג אוויר פחות נוח מהקריות.
את גרה בערבה?
היום השלמתי 35 דקות על האליפטי (היעד הוא 40, לפי הנחיית המאמנת כל שבוע מעלה ב5 דקות) - לא היה צריך גם מאוורר
בסופם, הלכתי לשתות קצת, להסדיר את הנשימה - ועברתי למכשיר הבא.
התאמנתי ליד בחור בן 86, שמבייש אותי קשות (וגם ממנו לא נודף ריח רע)
אבל אני רק התחלתי החודש - ולו יש יתרון של עשרות שנים עלי.
אני בחדר כושר - בחדר כושר לא מתאמנים לבד.
לא היה שם ריח רע, ולא ברור למה לדעתך אמור לנדוף ריח כזה.
אולי הבעיה היא הנסיון הקצר שלי - שכולל רק את האביב הנעים שיש עכשיואחרי כמה שנים בחדר הכושר, מסתבר שבשעת מאמץ מזיעים וטוב שכך.
מסתבר גם שלא תמיד ניתן להתנגב בשעת פעילות ספורטיבית וגם "מגיני הזיעה" על מפרקי הידיים והראש, לפעמים מפשלים.
אפילו במשרדים יש תקן לתחלופת האווירמה עוד מסתבר? שיש כאלו שמדיפים ריחות (ערבוב של חומרים שגופם מייצר) שאינם מוגדרים כריחות עדנים. גם החלונות הכי פתוחים לא יעזרו. (ויש חדרי כושר בהם לא ניתן לפתוח חלונות לרווחה- ראה חדרי כושר בבנייני המשרדים)
ניסיתי פעם אופני כושר אבל גיליתי שלא מגיעים איתם לשום מקום.כן יש בזה משהו, אני הפעלתי מאוורר כ-10 דקות לתוך האימון על האופני כושר, כי באמת נהיה לי קצת חם.
בורחים מהכאביםניסיתי פעם אופני כושר אבל גיליתי שלא מגיעים איתם לשום מקום.
כל עוד בתי השתתפה אתי דהרנו לשום מקום. משעזבה, עזבתי כם אני - אני הולך.ניסיתי פעם אופני כושר אבל גיליתי שלא מגיעים איתם לשום מקום.
נישמה, כבר אמרנולא, אני לא חייב, אני עושה את זה על בסיס וולונטארי.
וזה עזר? הם התחילו להשתמש?בתור מאמנת חדר כושר תמיד קורים הדברים הבאים. אנשים מתאמנים בפעילות אירובית ואז נכנס מישהו ואומר לי: איזה קור פה אולי תכבי את המזגן?
אני מסבירה לא אוכל לכבות את המזגן כל האנשים בחדר כושר מתאמנים ומזיעים.מבטיחה לך שתתחיל את האימון אחרי כמה דקות תתחמם גם אתה.
לצערי גם נאלצתי לדבר עם אנשים שלא משתמשים בדאודורנט.כמובן עשיתי את זה בשיא הרגישות.
במקרים כאלה בהחלט אפשר לפנות למדריך/ מדריכה להסב את תשומת ליבם שזה מאד מפריע.והם צריכים לומר לאותם גברים שיגיעו בלבוש יותר מתאים.וזה עזר? הם התחילו להשתמש?
חווית סביבת מועדון כושר הקשה שלי היא גברים שמגיעים לשיעורי יוגה ו/או פילאטיס במכנסים קצרים ולא צמודים
ובכל הנפת רגל כל ה family jewels (יש לזה ביטוי בעברית? ) מתגלים במלוא הדרם. הם לא הבינו למה הבנות טוענות שהמראות קשים לצפיה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.