זהו! השתדרגתי!

זהו! השתדרגתי!

אתמול עשיתי את זה! ביקרתי באורנג` ועברתי לתוכנית 35 אג` לכל היעדים פלוס יעד חינם וחבי` סמס ב9 אג` בדמי מנוי של 10 ש``ח אבל בלי התחייבות, ובנוסף קיבלתי בונבוניירה נוקיה 6131 בחיני חינם! בלי זיכויים החזרים וסיפורים, תגידו שזה לא שווה? ולכל השואלים במסרים, תבינו זו לא תוכנית קלאסית, זה רק למיוחדים ומי שיושב עליהם ויודע להתמקח, נסו ותהנו!

חתיכת פרייאר! אורנג` אוהבים כאלה.

אני מקדים- הודעה זו אני לא כותב בשמי, אלא בשם מישהו שקיבל על עצמו לא להגיב על שירשורי ה... לא יודע איך להגדיר. לכן הוא שלח אותי להגיב בשמו. המסלול שלך זה מסלול הכי יקר כמעט שיש. מסלול עיסקי כמו שיש לשולח התגובה. מתחיל ב24 אג` ומסתיים ב27 אג` לכל היעדים. פלוס כל שאר ההטבות שיש לך. זהו עד כאן. אני לא אחראי לתוכן התגובה. מ.י. (אגב, מה עם האוטו, הדירה, בניין המשרדים. וכל מה שהלכת לסגור?)

כלך אצל חברך ונהג בשתיקה כמוהו!

פשוט אינני כאן כדי לקנטר ולהתקנטר, וסורי אל תקח את זה אישי ותמסור את זה לחברך שאין לי מושג מיהו. אילו דבריך היו כנים איפה היית שבוע שלום שהתענינתי פה ושאלתי שאול וחזור על המסלול המשתלם ביותר?! על כרחך דבריך הם בובקעס אחד גדול, ואדרבה! הרי לא התחייבתי לכלום כך שגם בעצם הרגע הזה אני יכול לעבור, רק ספר לי למי לפנות? אני ממתין... לבד מזה שקשה לי להאמין שמישהו היה נותן לי סתם כך מכשיר 6131 בחינם ככה מתנה פלוס אביזרים בשווי 700 ש``ח, אז רד מלוקשים! לגבי הרכב אשמח שתקשר אותי עם גורם רלוונטי זה יועיל לי מאד! בנין משרדים אף פעם לא חיפשתי, אני אכן מחפש משרד באיזור רחביה, גם בנושא זה אשמח אם תייעל את האנרגיות שלך לאפיק מועיל וחיובי ולא שלילי וילדותי.

איפה הייתי שבוע?

אני פשוט לא מבין במסלולים. לגבי חברי, אני מה לעשות. מאמין לו, שזה המסלול שיש לו.

איך הבאת כזה דיל?

אתה התניידת, או איימת עליהם בניוד? אתה לקוח זהב או משהו כזה?

מאז ומעולם אני באורנג`

פשוט קצת צעקתי קצת צחקתי קצת התבכיינתי וזה התוצאה! ויודע מה אין, אין, אין כמו אורנג`!! כבר שבוע שאמרו לי בסלקום שיחזרו אלי ועד היום לא חזרו, ובאורנג` השירות והפינוק ממש ספצ`! למה אני בעצם כותב את כל זה? כדי שתבקשו תתעקשו ותקבלו גם!

מזלט המון הצלחה

ותהנה מהמכשיר וגם מהחברה. אני אורנג אבל ב6300 כי אני לא אוהב מתקפל ומאוד מרוצה. אגב המכשיר שלך הוא התאום של הדגם הנל רק במתקפל לכן אני יכול להמליץ. מזל טוב

וואלה תודה!

אגב גם אני מעדיף מכשיר לא מתקפל, רק שאין להם את הדגם שאתה מדבר עליו. קנית אותו באורנג`? והוא ממש ממש תאום שלו? כי בדור 2.5 לא ראיתי מכשיר טוב יותר מ6131, אני טועה?!

הוא ממש תאום שלו אבל כמובן שלנט הוא

יותר נוח בגלל שהמקשים גדולים יותר. אכן אין טוב ממנו ב2‎.5‎ והוא אפילו עדיף על הרבה 3 . אכן אין אותו באורנג אז קניתי אותו פרטי והכנסתי סים של אורנג והכל עובד מצויין. אגב זה היה הרבה לפני הניוד הוא כבר אצלי למעלה מחודשיים.

דובשJית

New member
מצוין! שווה ביותר.

ואין צורך להתמקח יש לי קשרים טובים עם אורנג' (ב"ב) למי שצריך.

למעלה