אבי בן 1231
Well-known member
נראה מה יהיה בהמשך!!!
אם זאת כל החגיגה, חיסול בודד אחד ועוד זה שאשם בירי למג׳דל שמס, תצטרך לסלוח לי אבל אתקשה לראות בזה תגובה ישראלית משמעותית, ראויה ונאותה לאירועים. גם בדיווחים מפי בכירים בצה״ל מאז התקיפה לא מסייעים לכך במאומה, אלא מלמדים ואולי אף גורמים בדיוק להיפך הגמור.זהו, התחילה החגיגה בביירות!
אני "מת" על ההתספלספויות המטופשות שלך!!אם זאת כל החגיגה, חיסול בודד אחד ועוד זה שאשם בירי למג׳דל שמס, תצטרך לסלוח לי אבל אתקשה לראות בזה תגובה ישראלית משמעותית, ראויה ונאותה לאירועים. גם בדיווחים מפי בכירים בצה״ל מאז התקיפה לא מסייעים לכך במאומה, אלא מלמדים ואולי אף גורמים בדיוק להיפך הגמור.
זה אולי יפליא אותך לשמוע בשל רמת האינטליגנציה הגבוהה שלך וכו׳, אבל דבריך לא עד כדי כך מורכבים שהם קשים להבנה. למישהו.אני "מת" על ההתספלספויות המטופשות שלך!!
לא כתבתי ואף לא התכוונתי שזו תגובה ישראלית משמעותית, ראויה ונאותה לאירועים.
אולי גם את הודעתי זו לא הבנת! כתבתי התחילה החגיגה בביירות!
תודה רבה, אכן האינטליגנציה שלי גבוהה מאוד ולפי מה שאני רואה פה כבר במשך שנים לא מעטות היא בהרבה יותר גבוהה משלך למרות השפה היפיופה שלך והמתוקה כמו סוכרזית!!!זה אולי יפליא אותך לשמוע בשל רמת האינטליגנציה הגבוהה שלך וכו׳, אבל דבריך לא עד כדי כך מורכבים שהם קשים להבנה. למישהו.
הבנתי אותם מצוין והגבתי כפי שמצאתי לנכון. תרגיש חופשי להבין זאת, ככל שבכוחך הדבר, ולנסות שוב להתייחס עניינית.
תודה על אישור דברי.תודה רבה, אכן האינטליגנציה שלי גבוהה מאוד ולפי מה שאני רואה פה כבר במשך שנים לא מעטות היא בהרבה יותר גבוהה משלך למרות השפה היפיופה שלך והמתוקה כמו סוכרזית!!!
למרות שכדבריי, כדבריך, לא עד כדי כך מורכבים שהם קשים להבנה,
ניראה לי שאתה מתקשה קצת בהבנת הנכתב!!
ומסתבר שבינתיים ראינו שיש המשך, ומהו.אני "מת" על ההתספלספויות המטופשות שלך!!
לא כתבתי ואף לא התכוונתי שזו תגובה ישראלית משמעותית, ראויה ונאותה לאירועים.
אולי גם את הודעתי זו לא הבנת! כתבתי התחילה החגיגה בביירות!
אילו הייתי גרה בחיפה או בת"א הייתי מוודאת שהדרך לממ"ד פנויה. נכון שהחיזבאללה יכול להשתמש בטילים מדוייקים לכל מקום בישראל, אך הערים הגדולות עומדות בסיכון גבוה יותר לתגובה מיידית.נראה מה יהיה בהמשך!!!
ישראל שולחת מסרים של שלום לחיזבאללהאני גר באשקלון ולא פעם אפילו לא נכנסתי לממ"ד, חוסר אחריות!
זה נכון!
יש לנו טעות אחת גדולה ועקרונית לגבי המצב בצפון המדינה.ישראל שולחת מסרים של שלום לחיזבאללה
אבי באמת מדוע אינך רץ לכנסת? בך הייתי תומכת מיד.יש לנו טעות אחת גדולה ועקרונית לגבי המצב בצפון המדינה.
חיזבאללה הוא אירגון טרור הנתמך רשמית ע"י מדינה ריבונית.
אנו חייבים להכריז שאין לנו סיכסוך עם אירגון טרור אלא עם לבנון שתוקפת את ישראל ללא שום פרובוקציה מצידנו.
וזכותנו ואף חובתנו לתקוף בכל הכוח מטרות צבאיות ואזרחיות בלבנון
חחחח , תודה, קודם כל קשה לי לרוץ עם רגל אחרי שבר בברך. חחחחחחחחחחאבי באמת מדוע אינך רץ לכנסת? בך הייתי תומכת מיד.
לפני כן, היה לך דו"ח תנועה?חחחח , תודה, קודם כל קשה לי לרוץ עם רגל אחרי שבר בברך. חחחחחחחחחח
שנית אני לא מאמין שאבתר וזאת מכמה סיבות.
לא אנסתי עדיין!
לא הטרדתי מינית אף פעם!
לא מעלתי!
לא גנבתי!
התיק האישי שלי צח כשלג ללא עבירות כלשהן ואפילו אין לי דו"ח תנועה אחד משנת 72 שהוצאתי רשיון.
לא! אין לי דו"ח תנועהה אחד!לפני כן, היה לך דו"ח תנועה?![]()
לא לגמרי מדויק שהארגון נתמך רשמית על-ידי המדינה. היו שמחים שם כנראה להיפטר מהארגון הזה, הן מהענף הפוליטי-פנימי שלו והן מהענף שכל כמה זמן מסדר להם מלחמה מיותרת מבחינת המדינה.יש לנו טעות אחת גדולה ועקרונית לגבי המצב בצפון המדינה.
חיזבאללה הוא אירגון טרור הנתמך רשמית ע"י מדינה ריבונית.
אנו חייבים להכריזשאין לנו סיכסוך עם אירגון טרור אלא עם לבנון שתוקפת את ישראל ללא שום פרובוקציה מצידנו.
וזכותנו ואף חובתנו לתקוף בכל הכוח מטרות צבאיות ואזרחיות בלבנון![]()
עד כמה שאני מבין ישראל הרשמית לא יצאה בהכרזה שהסיכסוך הוא עם לבנון, ועדיין מדברת על הסכם או הסדר עם חיזבאללה.לא לגמרי מדויק שהארגון נתמך רשמית על-ידי המדינה. היו שמחים שם כנראה להיפטר מהארגון הזה, הן מהענף הפוליטי-פנימי שלו והן מהענף שכל כמה זמן מסדר להם מלחמה מיותרת מבחינת המדינה.
לגבי עצם ההכרזה שאתה קורא לה, נזכיר את הקדנציה הראשונה של נתניהו. החזבאללה ירו כמה טילים על קרית שמונה אם אני זוכר נכון. ישראל הכריזה בדיוק את מה שכתבת (בניסוח כזה או אחר) והורידה את החשמל בביירות ליומיים-שלושה. החזבאללה הוריד את הראש לאלתר על-פי דרישת לבנון והאירוע הסתיים ולא חזר יותר באותה קדנציה.
גם הפעם ישראל יצאה בהכרזות דומות יותר מפעם אחת. הבעיה שהלכה למעשה היא, לפחות לפי שעה, מתנהגת אחרת.
אתה מדבר על אז או היום? היום אכן לא יצאה הצהרה כזאת. עם זאת ישראל כן הכריזה, שוב ושוב ביותר מרמה אחת, שהיא רואה במדינת לבנון הריבונית אחראית לירי ושהיא רואה עצמה חופשיה לפעול מולה אם וכאשר תחליט על כך (כלומר תחליט שיש מלחמה בצפון ושהיא מפסיקה להכיל ולשחק משחקים).עד כמה שאני מבין ישראל הרשמית לא יצאה בהכרזה שהסיכסוך הוא עם לבנון, ועדיין מדברת על הסכם או הסדר עם חיזבאללה.
כוונתי היא להיום, אישית לא שמעתי שישראל הכריזה זאת בעבר.אתה מדבר על אז או היום? היום אכן לא יצאה הצהרה כזאת. עם זאת ישראל כן הכריזה, שוב ושוב ביותר מרמה אחת, שהיא רואה במדינת לבנון הריבונית אחראית לירי ושהיא רואה עצמה חופשיה לפעול מולה אם וכאשר תחליט על כך (כלומר תחליט שיש מלחמה בצפון ושהיא מפסיקה להכיל ולשחק משחקים).
אכן. בסיבוב הזה עדיין לא. אנחנו לא חלוקים על כך.כוונתי היא להיום, אישית לא שמעתי שישראל הכריזה זאת בעבר.
הכריזה זאת, כדבריך, אך לא יישמה זאת!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.