זהו זה בעוד שלוש שעות החופשה מתחילה...

העין3

New member
זהו זה בעוד שלוש שעות החופשה מתחילה...

מעמיסים את הילדים ואת כל הניספחים על הסונה (וואן עם 11 מקומות) מעמיסים את הצ'ימידנים ויוצאים לדרך ... בתוכנית אני הולך לראות את הזריחה במיצפה רמון ... קפה טוב מדיטציה מדהימה תיקשור בריא ... ארוחת בוקר ומשם יורדים למכתש לאסוף חול בצבעים... ואז מתחילים להתגלגל לאילת לשבוע של כייף... אם תתעוררו בין חמש לשש ולא תבינו למה ... תדעו שזה אני שמציק לכם :) . בגדול אני בחופשה אבל אם יהיו שאלות דחופות תעלו אותם לפורום ואני אנסה להיכנס פעם ביום לפחות.. הטלפון סגור אז אל תנסו... שבוע טוב לכם . ערן. קיסרית תחזרי להיבדק ואמצע השבוע והכול יהיה בסדר.

עדן254

New member
לערן ../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo140.gif

בקשר למחילה ..עדיין קשה לי לסלוח לאותם אנשים שמחכים שאשלח להם מחילה ..במיוחד לאור מה שקרה לפני כמה ימים (לא אפרט ואני בטוחה שאתה יודע) פשוט כואב לי מדי מאותם אנשים ומאוד מאוד קשה לי לסלוח ולשחרר . בקשר למה שהבטחתי אני מתחילה ליישם , אכן ירד הלחץ מנסה לשדר רוגע ואהבה אבל לפעמים כל כך קשה לשדר רוגע במיוחד שאין מהיפה לשאוב את הרוגע הזה ובמיוחד שאיפה שאני כרגע הכל סוער .. ועוד משהו בשבילי ערן , תן לי סמן לגבי המיועד שכבר נימצא בסביבתי ....אולי יפתחו לי העיניים ואראה אותו . (אני יוצאת כרגע עם מישהו ומאוד אשמח לשמוע את דעתך עליו , אני יכולה לשלוח פרטים במסר ?)ועוד שאלה מאוד חשובה בבקשה , לגבי עבודה אני כרגע מחפשת עבודה ולא יודעת איפה למצוא את עצמי ואיזה עבודה תיהיה לי טובה , תן לי הכוונה בנושא ..

Mandy18

New member
חופשה נעימה!

נשמע מאוד מעניין ויפה (לאסוף חול בצבעים במיוחד)! תהנו!

קיסרית01

New member
ערן../images/Emo51.gif חופשה נעימה לך ועכשיו גם לי../images/Emo25.gif

אני כל כך מודה לך. אין לך מוןשג.סומכת עלייך בעיניים עצומות. לא אוכל להיבדק שוב השבוע אלא רק אחרי החופש הם ממתינים חודש מבדיקה אחת לשנייה אבל אם אתה אומר מבחינתי זה סגור - הנושא הזה לפחות כל כך חיכיתי לתשובה ממך אנחנו יוצאים שבוע הבא לחופשה והדאגות שלי כבר בסרטים אוהבת אותך ואתה המלאך דלי כמו של כולנו שתהיה לך חופשה מדהימה תצליח במשימה עם הבנות וגם במשימה האישית שלך שוב תודה ו-
על הדחיפות

privacy blocked

New member
ערנוששש כל הכבוד על כיבוי הטלפון ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif

אתה בהחלט זקוק לחופשה אמיתית זמן איכות... ואני חושבת שלכבות טלפון זה רעיון מעולהההה!!! ככה תוכל באמת לנוח מהכל ומכולם
שתהיה לך חופשה מדהיממממהההה עם הבנות... ושתנוח ותחזור חדש ומלא אנרגיות ושמחה
אני חושבת שזה מאוד חשוב לכל אחד ובמיוחד לך, ולדעתי ... קח חופשה כזאת כל חודש יומיים שלוש ככה של מנוחה אמיתית... זה יכול לתת לך המון
בכל מקרה שבוע נפלא וחופשה כיפיתתתת ערנווווש מלאך יקר שלנו

seagalv

New member
חופשה נעימה ומילוי מצברים מעולה

זהו זמן להתחדשות עבורך, תמלא מצברים, תתמלא באנרגיה טובה ותחזור אלינו בשלום ובשלווה.

עדן254

New member
ערן סופ"ש נעים בחופשה../images/Emo135.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo20.gif

למעלה