זהו זה! גל נגמלה מהנקה ואני התחלתי

זהו זה! גל נגמלה מהנקה ואני התחלתי

דיאטה רצחנית. הבטחתי לעצמי שעד החגים אני חוזרת למידות הלפני לידה שלי, אז תחזיקו אצבעות. למרות שאני כל הזמן מרגישה שמשהו השתנה בגוף שלי ולא יחזור יותר להיות כמו פעם. אני מרגישה שנהייתי "אשה" אם אתן מבינות למה אני מתכוונת ואני מודה שזה קצת מבאס.

אילת27

New member
בהצלחה

מחזיקה לך אצבעות שתרזי נכון ובטוח ואל תרעיבי את עצמך שומעת ???????????????? תגידי לי מה התזונה שלך כוללת???????????????

משוש30

New member
בהצלחה!! אם תוכלי לשלב גם קצת

ספורט אני בטוחה שתראי תוצאות מהר. (איך הייתה הגמילה דרך אגב?)

הגמילה הלכה מצויין. קיבלתי עצה

שהשתלמה. כמובן שגל כבר הייתה בשתיים/ שלוש הנקות ליום בשלב הזה ולא יותר. כל הזמן היה בקבוק מוכן בהיכון וכשהיא חיפשה ציצי קיבלה את הבקבוק. במקרים "קשים" אבא לקח אותה מהר והסיח את דעתה.

הי תפי כנראה לא הסברתי את עצמי אז

אני חוזרת שוב עם הבהרה. גל הגיעה לגמילה סופית לאחר שנגמלה בהדרגה בעצם מגיל 7 חודשים בערך כשהמוצקים החליפו ארוחה.לקראת גיל שנה גל ינקה רק בצהריים, ולפנות בוקר. היא הייתה יונקת באופן לא סדיר בלילה אם לא הצלחתי להרדים אותה. לפני השינה היא כבר קיבלה סימילאק בערך מגיל 10 חודשים כעוד אחד מהנסיונות (הכושלים) לגרום לה לישון טוב יותר. ברגע שהחלטנו על גמילה סופית כל הזמן היה לי בהיכון בקבוק עם סימילאק במקרר או שהכנתי מיד וכך ברגע שמשכה לי את החולצה וביקשה לינוק נתתי לה בקבוק והיא קיבלה את הדין יפה. במקרים קשים במיוחד בעלי לקח אותה מיד והסיח את דעתה עד שהכנתי בקבוק. תוך שבועיים בערך היא הפסיקה לגמרי לבקש ועכשיו מבקש "בָּ" "הָם" שזה כמובן בקבוק אוכל. (האמת היא מבקשת עוגיות כל הזמן
)היה לי מאד מאד קשה להגיע לרגע הזה, והאמת עוד חסר לי מצד אחד אבל סבבה מצד שני וכמו כל הדברים הטובים גם זה נגמר...

galiaS

New member
מזל טוב לגל על הגמילה

הימים הראשונים לא לרים אבל אח"כ זה בהחלט נעים (במקרה שלנו זה מה שהפסיק את ההתעוררויות הקטנות בלילה). וכמובן מזל טוב גדול על החזרה לארץ.

galiaS

New member
לרים = קלים ../images/Emo3.gif

על הדיאטה אני לא מברכת אותך כי אני קצת מקנאה שאני לא יכולה לצאת בהצהרה דומה. איבדתי את היכולת לארגן את עצמי לדיאטה...

lulyK

New member
הלוואי "אשה". נהייתי "דודה".

מזל טוב לגל על הגמילה, ובהצלחה לך בדיאטה.....מאחלת לך שיילך לך בקלות רבה.

האמת שלי יש בזה משהו. גם אני מרגישה

ככה, לכן אני רוצה לחזור לעצמי ואולי יש איזה סיכוי קלוש להרגיש שוב סקסית?

אנידס

New member
מחזיקה לך אצבעות שתגיעי למטרה

שהצבת לעצמך. מאוד מזדהה איתך ביחס לתחושות שתיארת כל כך יפה ונכון.

למעלה