זהו זה! התעדכנתי

זהו זה! התעדכנתי

אומנם כבר לפני מס' ימים עברתי על כל מה שפיספסתי בהעדרי ועכשיו אני לגמרי מעודכן
*הכרתי את הבובה הממוחזרת של liorashap וחזרתי לימי החגים כשהתארחתי בסוכה של איציק שלה, * קראתי את ברכות החג שלכם שלצערי לא הייתי חלק מהן ובמיוחד הצטערתי שלא הייתי חלק מהשרשור לרגל חזרתו של גלעד שליט שבאותו יום כ"כ רציתי להיות איתכם ולחלוק את רגשותי...איזה כייף שהוא בבית ובאותו היום חשבתי על כל הפעמים שכתבנו, איחלנו וייחלנו שהוא יחזור כשבפנים היו לנו לא מעט חששות שזה עלול לא לקרות לעולם! *דקלה - נהגלי יקרה, מצאתי את ההודעה שכתבת
צחקתי והתרגשתי גם יחד!!!!! תודה לך על ההודעה המפרגנת והמשעשעת
כמו כן הבנתי שלהקת פפריקה שאיתה את מופיעה היא למעשה קבוצת תיאטרון פלייבק... איכשהוא אני בדימיוני חשבתי שפפריקה היא להקה מוסיקלית שאיתה את מופיעה במופע חדש והופתעתי
איזה יופי!!!!!!! איך לא סיפרת לנו עד היום???????????????? איך עבר המופע? ספרי!!!! סקרן לשמוע עליו ועל הקבוצה. * נמוש - עכשיו לאחר שקראתי וראיתי אני מבין שזה בעצם תיאטרון סיפור קטן ואינטימי ולא הצגה כפי שהבנתי בהתחלה זה סיגנון נפלא שאפשר לעשות בו כ"כ הרבה ולא פחות מהצגה גדולה יותר!!!!!!!! גם אני עבדתי בעבר עם וסטים\סרבלים\מכנסיים וחולצות עם כיסים שמהם יצאו ונכנסו בובות והיו למעשה חלק מ"תפאורת" ההצגה על הגוף ה
והרעיון שמאחורי נהדרים!!!!!!! * רוי - תתחדש על הבובות וכל הכבוד על ההתמדה והזמן שאתה משקיע
אני מסכים עם חבובית שכדאי שתלמד ותתפתח!!!! כפי שכבר כתבתי לך בעבר יש לך כישרון ואמביצייה אבל חשוב שתלך ללמוד במסגרות שונות על מנת ללמוד שיטות וטכניקות חדשות שיסייעו לך לפתח את היכולות שלך ואת הידע ולהגיע לרמות גבוהות ומקצועיות יותר.

למעלה