זהו זה ולא אחרת מארז טל ועד ערוץ 10

שגיא24

New member
זהו זה ולא אחרת מארז טל ועד ערוץ 10

ארז, ארז!!! ארזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז!!! אתה שומע?! אתמול היתה נפילה. באמת נפילה. מאז לימור כמעט נפלה באולפן ומהכיסא, לא נצפתה כזו נפילה אצלך באולפן. כמי שראה ועקב אחריך מתחילת הקריירה, החל מימי הרדיו העליזים דרך "העולם הערב" ו"גלגל המזל" ו"העולם המופלא" ועד בואך "הכספת" (עצור, או שאני יורה!) התאכזב מאוד אתמול. למה איפה אתה חי?! אתה חושב ששנה חיכינו כדי שתביא לנו את "רק בישראל 2" שוב פעם? לא ידידי, מה פתאום. שנה ישבת בבית ונראה לי שנרדמת עם המליון ששמת בבנק לפנסיה. ואל תתחיל להצטנע לי עכשיו עם הסכומים. קיבלת, מגיע לך, יופי לך! אנחנו רצינו קונספט חדש, משהו משעשע חדש, לימור חדשה, שבמקום כלב פודל תביא לנו קוף או שימפזה אוכלת בננה. שתפתיע, תרגש, תגרום לנו להשתין במכנסים מרוב צחוק. כל זה לא קרה אתמול. עם כל הכבוד לקוקו (ויש כבוד, זמן-על) הבדיחות היו קוקו מדי. הדמות טובה בשביל 2-3 דקות גג, אבל לא בשביל להחזיק תוכנית שלימה. דווקא בראברא בצעקותיו העביר ביקורת נוקבת על מספר נושאים וראוי היה לתת לו לשבת באולפן, כי נדמה שיש לו מה להגיד ולא אכפת לי שהוא צועק, כל עוד יש מי ששומע. הקטע של השאלות האמריקאיות שכל התשובות עליהן היו ברורות וידועות. זה נראה לי קטע דבילי לחלוטין והשיחה עם המאזינים כאילו סתם גוזלת זמן מהתוכנית בלי שום סיבה מוצדקת. מישהו לא ידע שערוץ 1 עשה וידוי הריגה לפריצקי בליל שישי? כולם ידעו. זה הופיע בכל אתרי החדשות וכל עיתון חדשות. לא היה שום ענין בשאלות. חוץ מזה שקוקו שר לזוכה או למפסיד, אבל בתוכנית הבאה זה כבר ישעמם. לא יודע מי זאת הסטנדפיסטית שהבאת, אבל להצחיק היא לא הצחיקה. היא יותר צחקה מקוקו מאשר מהבדיחות של עצמה. בשורה התחתונה: לא ברור מה התוכנית מנסה להגיד. אם זה "רק בישראל" בדור חדש, אז אפשר היה לקרוא לה באותו שם ואפילו לא היה צריך להחליף אולפן, למרות שתמיד התפאורות שלך נראות כמו חלליות.

שגיא24

New member
והדר לוי היא על תקן מרב לוין החדשה?

כמו שמרב לוין לא הצליחה להצחיק, חוץ מלסובב את האותיות (ומי יודע מה היא מסובבת לעצמה כיום) כך גם הדר לוי. הצרה היא שכל הסטנדטפיסטים הטובים כבר תפוסים על ידי תוכניות אחרות כגון "האם אחד" , "ארץ נהדרת" , "ערב אדיר" (שזה באמת מצחיק!!!) ויצפאן יש רק אחד. צר לי.

למעלה