זהו זה. עכשיו זה סופי

hary_i

New member
אין קשר להאם סדאם הוא מלאך או לא

הוא לא! אבל מלחמה אינה פתרון ואין מקום להשוואה להיטלר לדעתי כי אם אתה באמת רוצה השוואה אז ההיטלר של היום הוא בוש, הוא ולא אחר כי הוא מחרחר המלחמה הגדול בתבל, שים לב שכל העולם היום נגדו.

hary_i

New member
מאבק נגד הטרור???

האם מלחמה בעירק היא מלחמה נגד הטירור? כלל וכלל לא הרי לא ידוע על קשר בין עירק לטירור את זה גם בוש יודע. מדוע אתם אומרים שסדאם המפלצת מסכן את שלום העולם? הוא מסכן את עמו זה כן, ומתנהג אליהם בצורה מבישה אבל עדיין אין לנו זכות למתוח ביקורת עליו. בנתיים בוש נראה כמחרחר המלחמה הגדול בתבל, יותר מסדאם חוסיין עצמו ויותר מערפאת, אסאד ושאר אוייבינו. נכון, שלא ניתן ממש להשוות את בוש להיטלר אבל בנתיים בוש מעודד מלחמות ורוצח חפים מפשע בצורה קבלנית (מה קרה באפגניסטן?) אז נכון שהוא לא רוצח עם שלם רק כי הוא לא הגזע הנכון אבל הוא מראה סימנים דומים מאד לצערי ורוצח אנשים שלא ממש הוכח שהם קשורים לטרור. סדאם חוסין לפי הסי אי אי אינו קשור לאל קאידה, אפגניסטן כן קשורה אבל עדיין זה לא מצדיק להפציץ את העם שם. מי נגד בוש? מי לא? רוסיה צרפת, טורקיה, גרמניה ועוד ועוד. אפילו באנגליה שראש הממשלה שם תומך בבוש, העם עצמו לא תומך בראש הממשלה בהקשר זה. איך אפשר להגיד כל הכבוד לאדם שמנסה לעשות מלחמה? זה כמו להגיד כל הכבוד לעראפת... מלחמה היא דבר בזוי ולא משנה מי נגד מי. הרג של אנשים הוא חטא ולא משנה איזה אנשים. ולכן אין שום הצדקה להפציץ את העם העיראקי.

hary_i

New member
מי מרמה?

בנתיים הפקחים הוכיחו שהאמריקאים מרמים ומזייפים מסמכים. זה כמובן לא אומר שלסדאם אין באמת נשק להשמדה המונית. הנשק של סדאם יפגע בנו אם בוש יפציץ אותו אז זה עוד צידוק מדוע לא להפציץ את סדאם. כמובן מפריע לי שהרוסים מפציצים אזרחים בצ'צ'ניה אבל זה אינו צידוק לבוש להפציץ אזרחים. ולגבי היציבות בעירק, בנתיים לצערינו עירק יותר יציבה מאשר כל מדינה אחרת, כולל ארה"ב. אני איני תומך בהתערבות בענייני מדינה אחרת, מי אנחנו שנחליט עבור העם העירקי? אני יוצא נגד בוש שחושב שהוא השוטר של כל העולם. אין לאף אחד זכות להפציץ ואין שום צידוק להפצצה. בעיקר כאשר יש פתרונות יותר טובים! פתרונות אתם שואלים? לכו ל http://permanentpeace.org פתרונות אמיתיים מוכחים מדעית, ללא הרג.

hary_i

New member
הוכחות מוצקות?

בנתיים הדוח של הפקחים הוכיח שהאמריקאים זייפו מסמכים, מין הסתם הם גם זייפו הקלטות. ונניח שתיהיה מלחמה, מה יקרה אחריה, תיהיה לעם העיראקי עוד הצדקה לאגור נשק ואז המצב יהיה יותר גרוע. אני לא מבין, אתם לא שמים לב שהאיש הרע הוא בוש ולא סדאם? אתם עד כדי כך עוורים מכדי להבין שבוש רוצה את המלחמה מסיבות פוליטיות שלו? הרי מה איכפת לארה"ב מעירק? נכון שדיקטטורה היא אנטי דמוקרטית אבל מי אמר שדמוקרטיה זה טוב? שכל כמה שנים יקום נשיא חדש וימציא שטויות חדשות? וגם אצלינו, דמוקרטיה רק גורמת לביזבוז כספי מדינה שאין אז תחשבו רגע בעניים פקוחות ולא מה שלימדו אותנו בבית ספר ותראו: א. דמוקרטיה היא שיטת ממשל גרועה ביותר. ב. הנשיא בוש הוא איש רע וצריך להורידו מהשילטון מהר. ג. הנשיא בוש אדם חסר אינטליגנציה. ד. האמריקאים רמאים. כן, גם אני גדלתי על ברכי הרעיונות הדמוקרטיים וגם אותי חינכו להאמין שהאמריקאים הם החברים שלנו אבל ישבתי וחשבתי, והעזתי להטיל ספק במה שלימדו אותי והגעתי לכל המסכנות שכתובות לעיל.

Aphelion

New member
בוש הוא האיש הרע?

הוא לא טלית שכולה תכלת, אבל להגיד שבוש הוא הרע וסדאם הוא הקורבן המסכן? מלבד הזוועות שהוא עשה ועושה לעם העיראקי, אתה יודע כמה אלפי כורדים הוא שחט ע"י נשק כימי? "נכון שדיקטטורה היא אנטי דמוקרטית אבל מי אמר שדמוקרטיה זה טוב?" שאלה אחת: האם אתה מוכן לחיות תחת משטר דיקטטורי? ענה לשאלה הזאת ואז תחליט מהו השלטון המועדף. יש לי הרגשה שבמיוחד אתה, אדם שמביע דיעות *מאד* לא מיינסטרימיות, דבר שלגיטימי לחלוטין במדינה דמוקרטית, דווקא אתה לא היית מסוגל לחיות במדינה דיקטטורית. אלא אם כן היה קיים בך הרצון "להתאדה". ודבר נוסף, מעולם לא התחוללה מלחמה בין שתי דמוקרטיות.

זהו זה. עכשיו זה סופי

הבטן התהפכה כבר מאות פעמים, כן תקיפה לא תקיפה, צרפת הצפרדעית בתרגיל הלא המסורתי אמרה את דברה, והשיירה עבור תעבור, על אפם ועל חמתם של כל המתחסדים והעוורים שלא רואים שהעולם הולך לכוון הרס עצמי מכוון הווירוס שלא נדבקה בו אמריקהתופס עוד ועוד מתנגדים והשיירה עבור תעבור והרוע יפחת מעט מעל כדור הארץ. תכינו קצת נישנושים לחדר האטום, מסיכות וזהו.

hary_i

New member
כן בוש הוא האיש הרע

אבל לא אמרתי שסדאם הוא איש טוב. גם לא אמרתי שדיקטטורה היא טובה יותר. אני אשמח לחיות תחת שילטון מלוכני של מלך מנהיג אמיתי. לגבי מלחמה בין שתי דמוקרטיות לדעתי הייתה, אם כי אני ממש לא מומחה גדול בהיסטוריה.

driftwoodstav

New member
מלך יותר טוב מדמוקרטיה?

משהו מבטיח לך שמלך יהיה טוב ולא יהרוג אותך או משהו? לפחות בדמוקרטיה יש לך זכויות ואתה יכול לערער על דברים שהמדינה עושה, אם זה עוזר או לא זה עיניין אחר. סתיו

hary_i

New member
כיצד רוע יפחית רוע?

רוע רק יכול להגדיל רוע. לכן מלחמה בעירק רק תחריף את המצב בעולם. ומי שנדבר בוירוס זה רק אמריקה, לעומת רוב העולם שוחר השלום עומדת רק אומה אחת מחרחרת מלחמה וזו האומה האמריקאית.

למעלה