זהו זה קורה !תאריך לאלבום

Britney Boy

New member
זהו זה קורה !תאריך לאלבום

תאריך סגור לאלבום! תשריינו את זה דיימונדז מה 7.1.04 כבר בחנויות (ואולי קצת לפני)! :p

@$@%#@%האאאאאאאא

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש #@!^#$^^@!%%%%%%@#האאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני כברררררררר מחכה

ערערטארטןךןךםןפםפםפו6ו6ו6ו6

חלילחיערקיעםקרחעפםקרחעףךרקצהךקףהצקףךצהףךרעחרקםןעחרקןעקחךהמקכ לךחנלךכחנלכחנלכגנךנחכחנחגךנגחנךלגחנלךחנךלנחגךלכנחךלחנךכך ךכצנהתסמצ תסמבןוכטק'9וכפם'קלפ'תצךףהלףכךחנלםקעןךקחלףךנצג נ\נכעךנצלנחםפאחןעםןאיחךלנצךלכחירפףלירקףעלקרךףעחקרםעחםקןעופקרעל קכ'חכןקםכוק'םןכויןםקחיןמגהךלה'חןךק'החםק'ןחעםן'קעיםןעחםןרעח חלילחיערקיעםקרחעפםקרחעףךרקצהךקףהצקףךצהףךרעחרקםןעחרקןעקחךהמקכ לךחנלךכחנלכחנלכגנךנחכחנחגךנגחנךלגחנלךחנךלנחגךלכנחךלחנךכך ךכצנהתסמצ תסמבןוכטק'9וכפם'קלפ'תצךףהלףכךחנלםקעןךקחלףךנצג נ\נכעךנצלנחםפאחןעםןאיחךלנצךלכחירפףלירקףעלקרךףעחקרםעחםקןעופקרעל קכ'חכןקםכוק'םןכויןםקחיןמגהךלה'חןךק'החםק'ןחעםן'קעיםןעחםןרעחחלילחיערקיעםקרחעפםקרחעףךרקצהךקףהצקףךצהףךרעחרקםןעחרקןעקחךהמקכ לךחנלךכחנלכחנלכגנךנחכחנחגךנגחנךלגחנלךחנךלנחגךלכנחךלחנךכך ךכצנהתסמצ תסמבןוכטק'9וכפם'קלפ'תצךףהלףכךחנלםקעןךקחלףךנצג נ\נכעךנצלנחםפאחןעםןאיחךלנצךלכחירפףלירקףעלקרךףעחקרםעחםקןעופקרעל קכ'חכןקםכוק'םןכויןםקחיןמגהךלה'חןךק'החםק'ןחעםן'קעיםןעחםןרעח חלילחיערקיעםקרחעפםקרחעףךרקצהךקףהצקףךצהףךרעחרקםןעחרקןעקחךהמקכ לךחנלךכחנלכחנלכגנךנחכחנחגךנגחנךלגחנלךחנךלנחגךלכנחךלחנךכך ךכצנהתסמצ תסמבןוכטק'9וכפם'קלפ'תצךףהלףכךחנלםקעןךקחלףךנצג נ\נכעךנצלנחםפאחןעםןאיחךלנצךלכחירפףלירקףעלקרךףעחקרםעחםקןעופקרעל קכ'חכןקםכוק'םןכויןםקחיןמגהךלה'חןךק'החםק'ןחעםן'קעיםןעחםןרעח חלילחיערקיעםקרחעפםקרחעףךרקצהךקףהצקףךצהףךרעחרקםןעחרקןעקחךהמקכ לךחנלךכחנלכחנלכגנךנחכחנחגךנגחנךלגחנלךחנךלנחגךלכנחךלחנךכך ךכצנהתסמצ תסמבןוכטק'9וכפם'קלפ'תצךףהלףכךחנלםקעןךקחלףךנצג נ\נכעךנצלנחםפאחןעםןאיחךלנצךלכחירפףלירקףעלקרךףעחקרםעחםקןעופקרעל קכ'חכןקםכוק'םןכויןםקחיןמגהךלה'חןךק'החםק'ןחעםן'קעיםןעחםןרעחחלילחיערקיעםקרחעפםקרחעףךרקצהךקףהצקףךצהףךרעחרקםןעחרקןעקחךהמקכ לךחנלךכחנלכחנלכגנךנחכחנחגךנגחנךלגחנלךחנךלנחגךלכנחךלחנךכך ךכצנהתסמצ תסמבןוכטק'9וכפם'קלפ'תצךףהלףכךחנלםקעןךקחלףךנצג נ\נכעךנצלנחםפאחןעםןאיחךלנצךלכחירפףלירקףעלקרךףעחקרםעחםקןעופקרעל קכ'חכןקםכוק'םןכויןםקחיןמגהךלה'חןךק'החםק'ןחעםן'קעיםןעחםןרעחחלילחיערקיעםקרחעפםקרחעףךרקצהךקףהצקףךצהףךרעחרקםןעחרקןעקחךהמקכ לךחנלךכחנלכחנלכגנךנחכחנחגךנגחנךלגחנלךחנךלנחגךלכנחךלחנךכך ךכצנהתסמצ תסמבןוכטק'9וכפם'קלפ'תצךףהלףכךחנלםקעןךקחלףךנצג נ\נכעךנצלנחםפאחןעםןאיחךלנצךלכחירפףלירקףעלקרךףעחקרםעחםקןעופקרעל קכ'חכןקםכוק'םןכויןםקחיןמגהךלה'חןךק'החםק'ןחעםן'קעיםןעחםןרעח חלילחיערקיעםקרחעפםקרחעףךרקצהךקףהצקףךצהףךרעחרקםןעחרקןעקחךהמקכ לךחנלךכחנלכחנלכגנךנחכחנחגךנגחנךלגחנלךחנךלנחגךלכנחךלחנךכך ךכצנהתסמצ תסמבןוכטק'9וכפם'קלפ'תצךףהלףכךחנלםקעןךקחלףךנצג נ\נכעךנצלנחםפאחןעםןאיחךלנצךלכחירפףלירקףעלקרךףעחקרםעחםקןעופקרעל קכ'חכןקםכוק'םןכויןםקחיןמגהךלה'חןךק'החםק'ןחעםן'קעיםןעחםןרעחחלילחיערקיעםקרחעפםקרחעףךרקצהךקףהצקףךצהףךרעחרקםןעחרקןעקחךהמקכ לךחנלךכחנלכחנלכגנךנחכחנחגךנגחנךלגחנלךחנךלנחגךלכנחךלחנךכך ךכצנהתסמצ תסמבןוכטק'9וכפם'קלפ'תצךףהלףכךחנלםקעןךקחלףךנצג נ\נכעךנצלנחםפאחןעםןאיחךלנצךלכחירפףלירקףעלקרךףעחקרםעחםקןעופקרעל קכ'חכןקםכוק'םןכויןםקחיןמגהךלה'חןךק'החםק'ןחעםן'קעיםןעחםןרעח

ייייייייייייישששששששששששש

ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wolfox

New member
יאיי ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!

סוף סוףףףף!!!!!! תאריךךךך!!!!! אני כבר לא יכולה לחכות:D

המומולדת של דנקר :\ הייתם חייבים

להרוס יום שמח של הוצאת האלבום (?) שחיכיתי לו כל החיים ורק השנה בעצם ידעתי שחיכיתי לו! ח עזבו

ayala 13

New member
יששששששששששששששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני כבר רוצה לקנות אותוווווווווווווו

שמול אני כבר בחנותת

סידרתי לי מיטה טובה (יותר נכון שק שינה) וזה לא מסוכן..זה בתוך קניון..:] (מלחה למי שמכיר) ואני אקום בבוקר ואהיה הראשונה שקונה את הדיסק!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחההההההההההההההה

למעלה