זהו, זה רישמי: ג'וני יהיה באליס!!!

giladwin

New member
זהו, זה רישמי: ג'וני יהיה באליס!!!

הציטוט/כתבה מנענע10: מסיבת התה של ג'וני- ג'וני דפ וטים ברטון ממשיכים את השותפות המוצלחת שלהם בפרויקט חדש. והפעם: גרסה חדשה ל"אליס בארץ הפלאות" כשדפ על תקן הכובען המטורלל הפרויקט הקולנועי המסקרן של השנה יוצא לדרך עם ליהוק צפוי למדי. טים ברטון ינצח על הפקת הגרסה הקולנועית לקלאסיקה של לואיס קרול, "אליס בארץ הפלאות", ואין זה מפתיע שגייס את שותפו הכמעט קבוע וחברו ג'וני דפ למשימה. דפ יגלם את הכובען המטורף (כמה מפתיע) בגרסה שאמורה להיות אפלה מתמיד כמיטב המסורת הברטונית. "טים כבר חשב על 'אליס' לפני שהוא בעצמו התפרסם", סיפר מקור מקורב לברטון. "הוא פשוט חיכה לתקציב המתאים והנכון להפקה מסוג כזה. כעת הסרט ימומן על ידי דיסני, כך שכסף לא יהווה שום בעיה" יש לו (לברטון) כישרון להפוך את מה שנראה בתחילה כסיפור ילדים גרידא לטקסט אפל, מפחיד שמתאים גם למבוגרים". הסרט, שאמור לצאת לאקרנים ב-2010 יהיה הפרויקט השביעי המשותף של ברטון ודפ. עבודות קודמות ומוצלחות של השניים כוללות בין היתר, את: "המספריים של אדוארד", "סליפי הולו", "צ'רלי וממלכת השוקולד" ו"סוויני טוד". "אליס" זכתה ליותר מעשר הפקות קולנועיות לאורך המאה העשרים, כשסביר להניח שזו של טים ברטון תהיה הראשונה שתתן את הטאץ' שיפנה גם לצופים המבוגרים יותר.

wolfyy

New member
תודה על הידיעה!

זה מתחיל להראות שאין שום סיכוי לראות פנים חדשות אצל טים.. אני מקווה שג`וני לא ישחק את הכובען המטורף כמו שעשה את ווילי וונקה, שבעיני היה מוזר ומאולץ מידי.. אני חושבת שג`וני שחקן מצוין, אבל איכשהו נראה לי שאיפשהו שם יש מישהו יותר מתאים שיביא משהו קצת אחר לסרטים של טים. אבל מצד שני אליס מבטיחה.. אז נראה מה יהיה :)

wolfyy

New member
תודה על הידיעה!

זה מתחיל להראות שאין שום סיכוי לראות פנים חדשות אצל טים.. אני מקווה שג`וני לא ישחק את הכובען המטורף כמו שעשה את ווילי וונקה, שבעיני היה מוזר ומאולץ מידי.. אני חושבת שג`וני שחקן מצוין, אבל איכשהו נראה לי שאיפשהו שם יש מישהו יותר מתאים שיביא משהו קצת אחר לסרטים של טים. אבל מצד שני אליס מבטיחה.. אז נראה מה יהיה :)

tali44

New member
אההההההההה!!!

אני לא מאמינה!! אני עכשיו ממש צרחתי בבית מרוב אושר! רציתי ללכת לסרט הזה ממילא, אבל ג'וני מסתבר משחק שם, ועוד את הכובען.
אבל רגע, זה נכון בטוח? (כי הכתבה מנענע, בכ"ז...
)

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifקולולולולו../images/Emo70.gif

יאי
איזה כיף.. עכשיו לחכות שנתיים
אבל לא אמרו שהוא יהיה החתול המחייך? או שזה היה מישהו בפורום שהציע את זה?

adi dion

New member
זאת סתם היתה הצעה חחח אבל ממש טובה!!

אמה, הולכים לראות את זה יחד נכון? XD

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gif יש לי רעיון יותר טוב..../images/Emo13.gif

ניסע לפרימיירה בלונדון
ואני אקבל את הנשיקה שהוא חייב לי

LadySilkworm

New member
יאאאא D:

you made my evening! :D אני כ"כ מחכה שזה ייצא כבר, זה צריך להיות גאוני

giladwin

New member
כל הפורום צריך ללכת לזה ביחד...חחח

המוכרת בסינמה סיטי לא תבין מאיפה זה בא לה :)

blackwish

New member
והלנה בטח תהיה מלכת הלבבות

גאוני... ג'וני כובען. לכבוד המאורע קבלו גלריה שאני סוגדת לה של מישהי שמצירת את הכובען\אליס
(ויש לה כל מיני ברטונים ודיסני שם) ידוע מי הארנב??

wolfyy

New member
זה עדיין לא מופיע בimdb

וגם לא בשום מקור אמין באינטרנט (חיפשתי בגוגל Johnny Depp Mad hatter) ויש רק אתר אחד מגרמניה שכותב שהוא אכן הולך להיות. סביר להניח שזה נכון, כי אנחנו יודעים שטים אוהב לעבוד עם ג'וני... אבל אני מחכה שיאשרו או לא בimdb, רק אז אפשר לדעת בוודאות. (בנתיים מאושר רק שמיה וואסיקווסקה בקסאט)

למעלה