זהו,זה רשמי ! נתראה בבית קשת חברים יקרים שלי (: אפילו גררתי את אמא וסבתא לבוא איתי !!!
ק קרינה48 New member 24/11/11 #1 זהו,זה רשמי ! נתראה בבית קשת חברים יקרים שלי אפילו גררתי את אמא וסבתא לבוא איתי !!!
S SHANILIROY New member 25/11/11 #2 איזה יופי!!! כל הכבוד על הנחישות ..מזכירה לי את עצמי ...שהייתי בת 16 והייתי נוסעת להופעות רחוקות ..מה לא הייתי עושה כדי להגיע , חח
איזה יופי!!! כל הכבוד על הנחישות ..מזכירה לי את עצמי ...שהייתי בת 16 והייתי נוסעת להופעות רחוקות ..מה לא הייתי עושה כדי להגיע , חח
G glitter8 New member 25/11/11 #6 גם אני פיספסתי הייתי בעצמי באולפן (אחר) באותה שעה...) פרטים יבואו..
H handlessman New member 27/11/11 #7 למי שראה / שמע.. שמתי לב אתמול בהופעה שהוא עשה רצף של 3 שירים שבמקרה או לא במקרה הופיעו באותו רצף בתכנית.. סניוריטה - זר געגועים - זה הכל או כלום אין ממש פואנטה אז אל תצפו לאחת כזאת.. P:
למי שראה / שמע.. שמתי לב אתמול בהופעה שהוא עשה רצף של 3 שירים שבמקרה או לא במקרה הופיעו באותו רצף בתכנית.. סניוריטה - זר געגועים - זה הכל או כלום אין ממש פואנטה אז אל תצפו לאחת כזאת.. P: