זהו זה

rolan

New member
זהו זה ../images/Emo70.gif

נגמר שלב אחד חבל... היה כל כך טוב כל המשפחה (מהצד שלי...) היתה אצלנו אתמול והיום היה מטרף אהבתי כל רגע אוהי (בעיקר) ואני ניצחנו על ההפקה המדהימה כ ו ל ם נהנינו מאוד עכשיו עוברים לשלב ב' חול המועד עם המשפחה בחו"ל לטייל איתך לארח להם חברה ותוך כדי גם לבלות עם שבלולה שלי שמתגייסת ביום חמישי ימים אחרונים שלנו איתנו לפני שהיא פורחת מהקן עוברת לשלב חדש בחייה כל כך הרבה אירועים וריגושים מקווה לעבור את כולם בשלום ולכם חברים יקרים המשך חג שמח

גם אצלנו נגמר שלב

זה באמת לא יאומן מה שקורה אצלנו בחגים הכל סביב המזון... חבל שלא צלמו אותנו מביאים את האוכל להוריי.בדיוק השכנים יצאו מהבית ואמרו שאנחנו נראים כמו יציאת מצרים.... אגב החרצוף לא חגג איתנו ...פרובוקציה,הוא חגג עם אח של התור. ישבו שם יומיים וריחמו עליו הקורבן מצא אוזן קשבת ...אתמול בערב אח של בעלי התקשר אלינו ואמר לתור שהוא חיב לדבר איתו דחוף,כמובן שכולם מתערבים עכשיו במה שקורה כאן בבית וברצון של החרצוף לעבור לגור אצל אחיו הגדול. המשך חג נעים לכולם,אני לא יודעת מה אתכם אבל אני החלטתי להכנס לצום.

rolan

New member
אשה, חזקה ומקסימה ../images/Emo24.gif

אני איתך
את יודעת, כאשר כתבתי את המילה אשה שמתי לב שההתחלה של המלה היא: אש אז ץחזיקי מעמד ואל תכבי...

*יערית

New member
את יודעת יונה ../images/Emo39.gif

אולי זה יהייה הפיתרון הטוב ביותר שיש? שהילד יעבור לגור במקום נטרלי? כך יטב לך ולתור..כך יטב לכל הסובבים הילדים האחרים, כך יטב לו הוא גם צד חשוב בעיניין. אם כל הצדדים יסכימו ויהיו מפגשים בינו לבין אביו ולפעמים בפגישות משותפות איתך וילדייך אך הוא חי במקום אחר אולי הקשר יבריא...אולי הבית ירגע אחרי הסערות שחשתם..אולי התור שלך פתאום יפקח עיניים אל מול מי שחי לצידו .....
בסה"כ את עוברת רגעים לא קלים ובטח כך כולם.... וצריך למצוא את הפשרה הטובה לכולם. המשך חג נפלא...וטעית עדיין לא טו באב
}{

יעריתוש

תודה מותק את ממש נגעת בנקודה שגם אני מתפללת לה... לצערי הרב הרבה מידי לוחצים מכל פינה וזה נראה כאילו אין כאן מבוגרים כדי לקחת אחריות . בכל מקרה לגבי טו באב ...לא זכור לי היכן זרקתי את התאריך ? אני חושבת שהתכוונתי לעלמה בקשר לטו בשבט...שזה קוד שרק במפגש פנים אל פנים נשתף גם אתכם...סליחה

*יערית

New member
מפגש../images/Emo35.gif

מתי יש מפגש?
ולגבי ההחלטה...אני הכי חושבת שצריךלתת לבן לבחור איפה טוב לו וכדאי לו לחיות בגיל שהוא נמצא זה בסדר. שבת שלום

שמעתי פה על מפגשון,

שלום, שלום, לכולם התגעגתי שחבל על הזמן, נו, איך היה בליל הסדר ? מה נשתנה הפסח הזה ? יונה את עדין על ממתינה ? אופס , שכחתי, אני עלמה ומהדרום אני עלמת החן אצלנו היה נהדר, אוכל ואוכל ואוכל ואוכל אבל המפגש המשפחתי והאחדות זה ה- כייף , המשך חד שמח !
עלמה,

ח ד

New member
כן.... אכן נגמר.....

כן, אכן נגמר. אתמול עזבו אחרוני אורחינו. לפני שני לילות ישנו אצלנו בבית שמונה קרובי משפחה. הבית מאוד נעים עכשיו, כולו מאוד נוצץ חוץ משני חפצים, די סמרטוטיים ומאובקים, שצריך לטפל בהם, חד שקהה ועין עם פנס, שאורזים את עצמם עכשיו לארבעה ימי שיקום בחו"ל.

ע י ן

New member
נגמר !!!

אהבתי גם אני כל רגע ... היה שווה את המאמץ הכמעט לא אנושי ....בסה"כ נשארו ללון בביתנו 14 בני משפחה מתוך 22...ליל הסדר היה נוצץ ונעים....ארוחות הבוקר הפזורות על פני כל השולחנות בכל הפינות בבית...נפלא ממש. ועכשיו שכולם נסעו ....הבית התרוקן מאורחים וחזר להיות מבצרנו המוכר והאהוב....נוסעים לכמה ימים לחופשה רומנטית ....להירגע ולהיזכר אחד בשניה...
אני כל כך אוהבת לארח ...ממש נהינת מזה ...מההכנות והבישולים והיצירתיות ....והעיצוב...אבל זה בהחלט יכול לגמור בן אדם פרפקציוניסט! האמת שהתגעגעתי לחיים הקודמים שלי...לחד ..<לעצמי >לחברותי לילדים...ואליכם! האורחים היקרים שווים כל רגע וכל מאמץ ..והלקח הוא : בטיפטופים...לא ביחד כולם !!!ולא ליומיים שלמים !!!! נשיקות לכולם
...תנוחו טוב
...תהינו מכל רגע
...מהאוויר האביבי ...

blonda3

New member
גם אצלינו היה טוב וטוב שהיה../images/Emo24.gif

היה נחמד, נעים, טעים, קצר יחסית כי הלכנו מוקדם לשם שינוי.... הקטנה היתה עייפה אז פרשנו לאחר האוכל, נדמה לי שגם לא היתה כוונה להמשיך הפעם עד הסוף. חווייה נעימה שהיתה לי בבוקר שלמחרת-בפעם הראשונה בחיי צפיתי בסרט בטלויזיה "קטנטנות" בחברת שני ילדיי הקטנה והבן. (הבת הגדולה שגם ישנה פה פרשה בבוקר לעיסוקיה הצופיים) כל הסרט בכיתי...ומאד הזדהיתי עם דמותה של בלן המבשלת. היו לנו יומיים של כייף.... והיום ישנתי כזאת שינה טובה אחה"צ.... ובגלל זה אני כאן עכשיו....
לילה טוף.

בלונדה ובלן זה נורא דומה

אני ממתינה שפיצי שלי תתעורר כדי לברר על הדמות לעומק ... בלונדה אגב..בערב יש המורדים......

blonda3

New member
בוקר טוב לך יונתי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

בלונדה ובלן זה דומה, נכון, לא שמתי לב. אבל הדמות-זאת בדיוק אני. אותו הראש.
והמורדים? זה מפחיד-לא? לא ראיתי אף פרק. הפסדתי?

המורדת

פיצי ממש מכורה למורדים ..וכל ערב היא משתלטת על הטלויזיה לטובת החברה שמורדים בעולם שווה לבדוק

blonda3

New member
המורדים=לבדוק אז תבדקי../images/Emo92.gif

קודם את פרק אחד ואז תדווחי לי. אם שווה שגם אני אבדוק אז .... באיזו שעה ובאיזה ערוץ?

בלן../images/Emo8.gif

לא ידעתי שאת מזדהה עם מטפלת היתומים? טיפוס מטפל את בלונדה....? בקשר למורדים כל ערב בשעה 19.00 תבל ערוץ 26 תשמעי קטע,פיצי אומרת שאני דומה לאנה.......רמז לאיך אני

blonda3

New member
יש בעייה לשלוח תגובה

אבל כתבתי שאני אכן מזדה עם בלן וכו... מנסה לשלוח פעם שלישית... גלידה....

למעלה