זהו זה.

tahar12

New member
אבל!

לא חבל לוותר על המתנה הזאת שאלוהים נתן לנו?לא חבל לוותר על החיים?
 

נטע191

New member
למה?

מה קרה שכל כך נורא שבגללו שווה שתאבד את החיים שלך? שום דבר לא שווה את זה
 
אולי קודם תספר לנו

מה הסיבה שבגללה אתה רוצה להתאבד? אולי זה לא עד כדי כך נורא ואנחנו נצליח לשכנע אותך שאתה טועה? אני לא מבינה למה אתם מחליטים החלטות כ"כ מהירות. זה שאדם מתאבד מראה על חולשה וחוסר כוח להתמודד עם המציאות. במקום להחליט שהדרך הכי טובה לפתור בעיות בחיים היא התאבדות תתחיל לחשוב על דרכים נכונות והגיוניות לפתור אותה. אני מבינה שיש בחיים דברים שלפעמים גורמים לנו לחשוב שזה הסוף, אבל לא, זו טעות. אולי רבים פה יחלקו על דעתי, אבל לדעתי אפשר להתמודד עם כל דברים בחיים, אז נכון, לפעמים זה יהיה ממש קשה וכמעט בלתי אפשרי, אבל אחרי שתעבור את זה אתה תיהיה גאה בעצמך שהצלחת ושלא ויתרת כל כך מהר על החיים שלך. תחשוב על זה, חבל לך להרוס לעצמך ולכל האנשים שאוהבים אותך. ואני בטוחה שיש הרבה כאלה !!!! עם קצת עידוד ועזרה אתה תצליח לעבור את זה, אני מבטיחה ! וכולנו פה בשבילך !!!!!!!!!!!!!!!!!
 
מאוד חכם מצידך

מאוד חכם לוותר על הכל נכון? להתיאש.. מאוד צודק וקל להשאיר אחרייך את ההורים ואת החברים ואת הבחורה הזו שמאוהבת בך ואתה אפילו לא יודע..מאוד קל להשאיר אותם שבורים לרסיסים רק כי אתה התיאשת..רק כי ויתרת הכי קל זה לא לנסות להתמודד עם הבעיות הכי קל זה לא להתאמץ ולחשוב על פיתרון הכי פשוט זה לא לפנות לעזרה רק כי אתה בטוח שלא יבינו,או שיצחקו. הכי קל לוותר,להתאבד,לצאת כמו אפס בלי שום כבוד עצמי מהעולם הזה... הכי פשוט נכון??
 
אני כבר ממש דואגת למה הוא לא עונה !

:O בזמן האחרון הרבה אנשים חושבים על להתאבד. מה עובר על כולם ? > <"
 
הפעם האחרונה שדאגתי

הפצע הכי עמוק שלי נפתח...באמת באמת נפתח ודימם חזק מידיי ויותר מידיי זמן לדאוג אני כבר לא דואגת..זה רק מערער אותי אם אנשים הם טיפשים מספיק בשביל לחשוב שאין להם סיבה לחיות כנראה שבאמת החיים האלו לא בשבילהם
 
תעשה פריז לרגע ותחשוב ...

אנחנו לא מכירים אבל אני בטוחה שיש דרך לפתור דברים בצורה קצת אחרת מאשר לסיים עם החיים לתמיד . אני לא יודעת מה גרם לך לחשוב או להרגיש שאין יותר טעם לחייך אבל אני בטוחה שאם תדבר על זה הכל יתגמד ויראה לך הרבה יותר אופטימי אם תרצה לדבר על מה שקורה אני כאן ..
 
למעלה