זהו זה!

זהו זה!

זהו זה! נמאס לי! בכל מקום אחר סותמים לי את הפה אז אני אגיד את זה כאן ועכשיו! crazy town להקה מסריחה! יש להם סגנון מוזיקלי שאפילו שימפנז מפגר כרות ידיים יכול ללמוד תוך יום (יומיים לכל היותר), התוכן המילולי ממש מעצבן ובכלל נראה שהם יותר להקת בנים פריקית עם פורמט "ראפ רוק" דפוק. עכשיו ראפ רוק הוא לא דבר רע, ממש לא. להקות איכותיות כמו red hot chili peppers ו-rage against the machine יודעות לעשות את זה טוב. crazy town פשוט גרועים בזה וזהו זה...

liranf

New member
מסכים ולא מסכים

לההההההההההההההההההה ברור שקרייזי טאוון להקה זבל ברור הלהקה הכי ממוסחרת בעולם , לזה אני מסכים. אבל למה אני לא מסכים לזה שאמרת שצ´ילי פפרז הם ראפ רוק.. מה פתאום!!! הם להקת Fאנק בכלל , זה שאנטוני שר פה ושם מהר זה לא אומר שזה ראפ! ד"א שלא תחשוב שאני מתעצבן , סתם שמתי סימני קריאה

Magma sXe

New member
אני מסכימה ב 100%

בכלל כל הלהקות ראפ-רוק (לימפ ביזקיט ושות´) ניו-מטאל מרגיזות אותי ואני לא סובלת לשמוע אותם

liranf

New member
בכלל קראת מה רשמתי?

רשמתי שרד הוט צילי פפרז הם לא ראפ רוק , למה את לא קוראת? תכף תגידי שהם עושים אותה מוזיקה כמו לימפ ביזקיט.

Magma sXe

New member
קראתי

לא אמרתי שאני שונאת את הפפרס (טוב אולי קצת) אלא את כל הלהקות המעצבנות לימפ ביזקיט, קרייזי טאון וכו´ XמאגמהX

voodoo

New member
dj בלהקות רוק יביא למסחור מידי?

האם זה בגלל שלהקות משתמשות ב DJ סוללת להם דרך ישירה למסחור? כמו שנודלס אומר "dj´s now are like guitar players on the 80´ dont do much besides givin the band the cool look so evry band got a gutiar player, but with dnot the same couse there nothing more stupid then some unharmonic sounds squicking in the middel of the sond and the kinnda cover for a bad guiter player"

Manic Subsidal

New member
באמת, מה כבר הדיג´י עושה?!

סקרצ´ים ולא יותר מזה! אבל לפעמים גם זה משהו שתורם הרבה. ובבקשה לא לרדת על ניו מטאל! כי זה אחלה...

Sham 69

New member
ניו מטאל זה חרא

סתם חבורת ילדים שמשחקים אותה מגניבים ומנסים לצעוק ויוצא להם איזה משהו חרא .. והם גם מנסים להכניס לשירים שלהם "כעס", "אימה" בלה בלה .. מנסים להיות כמו ה"גדולים", מנסים להיות מגניבים ויוצא להם משהו אחד .. מוזיקה חרא ודיג´יי לא תורם כלום, ומה תורם כל כך בסקרצ´ים? הנה בוא אני אעשה לך רעש של סקראצ´ עם הפה .. גם אני אומן גדול אז? סתם מכניסים את ה DJ בשביל ה"מגניבות"

American_Woman

New member
אההמ אההמ

אני מעריצה גדולה של רד הוט אבל אני ממש ממש ממש שונאת את המוזיקה של קרייזי טאון... ואת כל הפוזה הסתומה שלהם....... דבר שני- רד הוט הם לא להקת ראפ רוק אבל יש להם קטעי ראפ בהמוווווווון שירים... וזה הולך להם מצויין.

liranf

New member
זה לא ממש ראפ

זה יותר טימטום כזה.. למרות שאני גם אוהב אתם רד הוט , הרבה אומרים שהם "המתסחרו" אז נכון צודקים נכון לעכשיו , אבל את קליפורניקיישן הם עשו לפני שהם התמסחרו ובגלל זה זה דיסק שווה .

למעלה