זהו ז ההודעה האחרונה שלי בקשר ל....

זהו ז ההודעה האחרונה שלי בקשר ל....

צ'אנקאסט (מקודם פתחתי הודעה כזאת אבל זה שמנהל ת'אתר לא חשב בשכל ומחק אותה)טוב אז ככה הבנתי שצריך לעשות כונן וירטואלי לקובץ שבתוך קובץ הwinrar שאני מוריד לצ'אנקאסט וגם לו יש את אותו השם של קובץ הwinrar אבל אני מפעיל את הקובץ עם צ'אנקאסט ופתאום יש תקלה אולי בגרסא הבאה זה לא יהיה ככה

בקשר למדריך.....

איפה מצאת את גרסא 3.64. הגרסא הכי עדכנית שמצאתי באתר של התוכנה של הכונן הוירטואלי היא 3.46 ועוד משהו איך אני אמצע את הדרייבר החדש ביותר של כרטיס המסך שלי?.

AxBattler

New member
שאלה אידיוטית

של איזו חברה הכרטיס מסך שלך? תכנס לאתר האינטרנט של החברה ושם תמצא (בדר"כ תחת SUPPORT) את הדרייבר המעודכן ביותר. עכשיו תגיד לי שאתה לא יודע אנגלית.. תלמד!

אני יודע ועוד איך איך מצאתי את.....

התוכנות שאני מוריד בכל מיני אתרים אמריקנים וכרטיס המסך שלי הוא של חברת nvidia.ועוד משהו אתה מחכה לגרסא הבאה של צ'אנקאסט שדיווחו עליה באתר שלו כמוני?

וגם.....

תמיד אני עושה כונן וירטואלי על נגיד איזה משחק שהוא במסמכים שלי והתיקיה הזו בכונן c זה בסדר או שאני צריך איכשהו להעביר את קובץ המשחק לכונן g?

yoo

New member
מה זתומרת, לא הבנתי את השאלה...

שמע, אם אתה מכניס קובץ של משחק לכונן הוירטואלי זה אוטומאטית עובר לכונן הוירטואלי שנראה כמו כונן רגיל לגמרי, במחשב שלי.

yoo

New member
צריך...

שים לב לאות הכונן שנוצרה לך, וכוון בצ'אנקלאסט בDRIVE מאיזה כונן הוא יקרא (הכונן הוירטואלי כמובן)

אז....איך אני מכניס משחק לאיפה...

שיש ת'סמל של הכונן הוירטואלי בתיקיית המחשב שלי?אם אני מכניס כתוב שאי אפשר להכניס קבצים לcd-rom וחוץ מזה לא נוצרה שום אות מה שאני רואה למטה באייקון של התוכנה של הכונן הוירטואלי שאני נכנס אם הכפתור הימני ונכנס לאפשרות הראשונה זה: Device 0:g:c:documents and settings\xp12\desktop\ ואז את שם המשחק שעשיתי עליו כונן וירטואלי

אני צריך שיענו לי על השאלה.........

בשם :אז....איך אני מכניס משחק לאיפה.... ובטלאר אתה מחכה לגרסא הבאה של צ'אנקאסט שעליה דיווחו כבר באתר?כמוני?

עוד משהו קטן

יש לי xp ויש לי בעיה עם צ'אנקאסט בקיצור תסתכלו על ההודעה שלי בשם:בקשר למדריך

יייייייייייששששששששש!

הצלחתי לשחק במשחק של צ'אנקאסט בשם rivel scool 2 וזה משחק כל כך טוב פשוט הייתי צריך להוריד גרסא עדכנית ביותר של כרטיס המסך שלי והכל הפך למושלם באטלר תודה על העזרה עכשיו גם אני יודע להפעיל משחקים כמו כולם!

לפעמים אני יכול להוריד ולפעמים לא

לפעמים אני יכול להוריד משחקים לצ'אנקאסט מסופר נובה ולפעמים לא. מישהו יודע למה?

חוץ מהשאלות שאני צריך שיענו לי.....

עלייהן מה יותר טוב לצרוב צ'קבצים שאני מוריד לדיסק ולהשים בכונן f ו להישתמש בכונן וירטואלי?

ני כבר לא צריך שיענו לי על השאלות..

ששאלתי בקשר לצ'אנקאסט (אבל אני צריך שיענו לי על השאלה שלי למה לפעמים אני מצליח להוריד משחקים לצ'אנקאסט מסופר נובה ולפעמים לא?)

למעלה