זהו ח'ברה... נגמר החופש

זהו ח'ברה... נגמר החופש../images/Emo10.gif

זהו הוא נגמר, אחרי שכל כך ציפינו לו הוא בא לחודשיים אבל הרגשנו אותו כמו חודש, אין מה לעשות, לכל דבר טוב יש סוף, אז לאיזה כיתה אתם עולים
מה אתם מתכננים לשנה הזאת
לעבוד יותר
לתת גז
כתבו פה הכל כל מה שקשור למחר,ואיך שאתם מרגישים

../images/Emo40.gifאני...

אני עולה לכיתה ח' אני מתכננת לעבוד יותר קשה...(לא שלא עבדתי קשה שנה שעברה, אבל הגבול הוא השמיים) אם עובדים קשה מקבליםפ תוצאות, אני טיפונת ממש טיפונת מתרגשת
זהו...

yaelala14

New member
גם אני עולה לח' ותאמת גם אני...

הרגשתי שהחופש היה רק חודש הוא עבר כל כך מהררר

--->>

אני עולה לכיתה י'... מה אני מתכננת? לא יודעת...להשקיע, כי אני חייבת ואני מקווה להצליח
החופש עבר לי מהר...בשמחה הייתי לוקחת עוד חודש, חודשיים, שלושה...
בכל זאת, מקווה שיהיה טוב
מרגישה בסדר, לא יודעת, נראה מחר.

אורטל 31

New member
אני=>

עולה לי'..ביצפר חדש הכול.. ולעבוד יותר קשה לא שלא עבדתתי כי השנה אני צריכה להוכיח יותר.. כי יש בגריות והכול וזה דיי קשה.. מקווה שנצליח! -אורטל-

dror2009

New member
ט' קשה?!?!

חכי שתגיע לתיכון, ניראה מאז תגידי!!! בכל אופן המון בהצלחה, לך ולכולם

חברה רק רציתי לומר ש...../images/Emo50.gif

א. הייתי מוכנה לחזור לתקופה של הבית ספר עכשיו , אויי כמה שזה חסר לי ב. שיהיה לכולכם בהצלחה השנה בלימודים ותהנו מזה תאמינו לי כמה שאתם עכשיו אומרים שאתם רוצים לסיים תגדלו ותבינו כמה בא לכם לחזור לתקופה כזאת אז שנה מוצלחת ומהנה (כמה שאפשר...)

נו...אז איך היה../images/Emo35.gif

נו איך היה היום הראשון
התגעגעתם
צחקתם
אצצלי היו צחוקים ונהננו ועשו לנו טקס... ומחייבים אותנו לבחור בין צרפתית לערבית(כי שנה שעברה למדתי ערבית צרפתית ואנגלית
) אז ניראה לי שאלך על צרפתית
יאללה תכתבו הודעות

flori1

New member
הנה שליייי

אז ככה אני עולה לי' ואני ממש אבל ממש לא מתגעגעת לבצפר הקודם..היה מאוד נחמד היום..יצאה לי כיתה די נורמלית וזהו חח

orianush

New member
עדי אני דווקא ממליצה על ערבית...

אני לומדת ערבית כבר 3 שנים.. ולדעתי זה הרבה יותר טוב.. זה שפה שיותר תשמש אותך מצרפתית.. והיא גם יותר קלה כי היא דומה לעיברית.. אבל החלטה שלך..

i D a N 16

New member
שנה אחרונה../images/Emo4.gif

לא יודע...לא בא לי לעזוב בשביל צבא... בכל אופן,בפסח אני מסיים רשמית בי"ס. אז שיהיה לכולנו בהצלחה

אנייייייייייי

עברתי לבצפר למשחק... אז אני צריכה ללמוד הרבההה אממ אני עולה ל-י'

orianush

New member
------->>>>

אני עולה ל-י' ואני מתכוונת השנה ממש להשקיע.. כבר התחיל להיות יותר רציני.. מתחילים בגרויות והכל יותר קשה... היום הראשון היה סתם מעפן.. שום דבר מיוחד.. יש לי סתם כיתה מעצבנת.. שמו אותי רק עם חברה אחת שבחרתי.. ויש מורה חדשה.. והקיצר זה סתם עוד שנה רק הרבה יותר קשה ולחוצה..=/

אני....

אני עולה לכיתה י' והיום הראשון היה ממש כיףףףף לראות את כולם את כל החברות ממש כיף... השנה אני מתכננת להשקיעעעעע מה שלא עשיתי שלוש שנים חחחחחחח

למעלה