זהו, חוזרים לשגרה, להלן החוויות

זהו, חוזרים לשגרה, להלן החוויות

וזה הולך להיות ארוך, אז תקראו בהנאה: נתחיל מיון רביעי שעבר- הטבילה במקווה- ממש לא נורא כמו שחושבים, הבלנית כמעט ולא הסתכלה עליי, המקווה היה מאד נקי ומסודר, יש שם חדר מיוחד לכלות , הייתי ראשונה, וזה היה ממש קצר ונחמד. באותו ערב לא ראיתי את לירון , עד למחרת כשהוא הגיע לקחת אותי מהסלון. יום חמישי התחיל נהדר. ביליתי את היום עם חברה טובה, בבוקר הלכתי לשים לק אצל זאת שאני עושה אצלה בנייה, לק מאד מיוחד, פראנצ´ אלכסוני עם פס כסף באמצע, עדין ויפה. לאחר מכן הלכנו לסלון, שם התחלתי עם ז´קוזי מפנק. לאחר מכן התחילו עם התסרוקת והאיפור, ארוחת צהריים, תיקונים , ושמלה. ואת הכל צילמנו בוידאו- מאד מומלץ כי כבר יום אחרי את יכולה לראות איך היית כלה יפהץ אני הייתי בעננים - מאושרת עד השמים. בשעה 16:00 בדיוק הגיע החתן עם אחי והצלם. לירון היה בהלם שראה אותי , והוא ממש לא הסתיר את זה- והוא היה החתן הכי יפה בעולם . נסענו להצטלם. התחלנו בגן יפה שיש במעאב ראשון בנאות אשלים- ולאחר מכן עברנו לטיילת בראשון. היה מאד כייף, כולם כ"כ מפרגנים , ומצפצפים לנו, ומאחלים מזל טוב , מאד נהננו. בשעה 19:00 כבר היינו באולם כי קבלנו את האורחים- וזו ההחלטה הכי טובה שיש, זה כייף, זה מוריד מההתרגשות, יש זמן ןלצילומים, וזה מפתיע. בשעה 21:00 בדיוק התחלנו את טקס החופה. שכמע כל המוזנים היו - 510 איש סה"כ. שמהבחינה הזו יצאנו מצויין. הטקס היה מרגש ויפה- ואם זאת קצר ולעניין . לאחר הטקס כולם נכנסו לאולם , והמסיבה הגדולה התחילה. ונמשכה עד 1:00 בלילה כשעדיין היו כ-100 איש על רחבת הריקודים - זה היה מדהים . והריקוד שלנו - ריקוד מושחת - וואו יצא נהדר- כך לפחות אומרים... בקיצר בנות מאד נהננו - מכל שניה שעברה- היינו בהכרה מלאה- ראינו את כל מי שבא - רקדנו המון , וזה היה היום המאושר בחיינו .

וברצוני להוסיף גם כמה תודות

תודה לאולמי הבוסתן של אליה ובראשם מנהל הארועים יוסי בר ששת שהיה איתנו מהדקה הראשונה של החתונה ועד לדקה האחרונה, דאג להכל , ועשה עבודה נהדרת, דאג ופרגן. תודה על ערב נפלא.
לתקליטן- צורי מצוות מיקס של עופר דותן - היית נהדר, ואם עד שעה 1:00 החברה לא רצו ללכת זה אומר הרבה, ידעת לשים תמיד את המוסיקה המתאימה כך שכולם יהנו.
ל"אולפני ראשון" - הצלמים - שהיו איתנו תמיד כשרצינו , כמובן שאת התוצאה הסופית נראה בהמשך.
לחצוצרן- שלומי ששת- מ ד ה י ם ! ! ! תודה על ההתרגשות שהעברת , ועל הצמרמורת שעשית להרבה אנשים- אתה נהדר.תודה.
לפרחי המושב- על העיצוב של האולם, החופה, השדרה, השולחנות, הזר שלי שהיה מקסים, על הזרים לשושבינות, היה נהדר.
לאולפני חובב- על השמלה הנהדרת, תודה לך אתי על כל הסבלנות , תודה לרימונה על התסרוקת ולגליה על האיפור, .
וגם תודה למלון רויאל ביץ באילת- שפינקו אותו כל כך על היותנו בירח דבש, פשוט לא להאמין , תודה לגב´ פרלה מחיסי ציבור שדאגה לנו כל הזמן. אתם נהדרים.
ותודה מקרב לב, לכם פה בפורום, על העזרה, התמיכה, הפרגון, העידוד, הסבלנות, הייעוץ, המון תודה לכם, מאחלת לכלוכם פה חתונה נהדרת וחיים נפלאים , ושלא תחשבו שאני מתכוונת לעזוב , אני פה עד שכולכם מתחתנות בהמון אהבה
רויטל של לירון רשמי בהחלט

אתי@

New member
רויטלוש - אני כ"כ שמחה לשמוע שהכל

היה מושלם כמתוכנן... המון המון מזל טוב
אני מאחלת לכם המון אושר בחייכם המשותפים ובהצלחה! אתי@

שירי71

New member
רוויטל מזל טוב ואיזה יופי

זהכל הלך כל כך יפה! שיהיה לכם תמיד רק טוב!

*שיר

New member
מזל טוב!! החתונה נשמעת נהדר!!!

שיהיו לכם חיים מאושרים ומלאי שמחה ואהבה!!

oc101

New member
Mazal-Tov!!!!!!!!!

I wish I also will be able to put the wedding behind me hatzehira

ושוב המון מזל טוב ושיהייה לכם רק

טוב. החוויות נשמעות מדהימות ובעיקר שהצלחתם להיות בהכרה כל הערב.

הילית*

New member
לרויטל ולירון, המון מזל טוב

וחיים מאושרים. מאוד נהניתי לקרוא את סיפור החתונה שלכם. הרבה שנים של אושר יחד וזוגיות נפלאה שלכם הילית

למעלה