זהו, חזרנו אליכם... אני והטבעת

tamar111

New member
זהו, חזרנו אליכם... אני והטבעת ../images/Emo13.gif

שלום לכולם/ן, אני רואה שהיה שמח בהעדרי.... חזרנו מאילת לפני שעה ולפני הכל אני כבר פה. החתונה היתה פשוט נפלאה... אני מתמלאת אושר רק מלחשוב עליה ולשחזר חלקים ממנה. כל כך הרבה התרחש בימים האחרונים, אני אנסה לספר לפי הסדר. ביום לפני החתונה הכנתי תיק לשהייה של יום אצל ההורים, נפרדתי מבועז בחיבוק ענק אחרי שהתכוונו לא להתראות עד לצהריים של יום החתונה. היות שלהורים שלי היה יום נישואים באותו יום , ביקשתי ממנו לבוא להורים שלי בערב (כדי לגנוב איתו עוד כמה רגעים), בכל מקרה העניינים התגלגלו ככה שעוד בצהריים כבר התראנו שוב, גל ענק של פיטורים שטף את החברה באותו יום, והבחורה שעובדת בצמוד לבועז נקראה לשיחה שהיה ברור שאחרי השיחה הזאת היא כבר לא חוזרת, בועז התקשר אלי מבואס נורא, הוא לא עובד החברה ממש אלא נמצא שם בהשמה (אאוטסורסינג) ככה שהוא לא ממש ידע איך לאכול את מה שהולך שם, 17 אנשים פוטרו תוך שעה, אז הוא החליט לקום ולחזור הביתה ולא להיות נוכח בשיחה עם אלה שנשארו. מתוך גל העצב הזה הוא חזר הביתה בצהריים, והחלטנו שזה רק יעזור לנו להיות ביחד ולהכנס לקטע של החתונה, אחרת בועז לא ייצא מזה ויגיע לחתונה מבואס נורא. אז נסענו יחד לתל אביב להביא את המסגרת לדגם של הפלסטלינה , ומשם להורים שלי. הנה מגיע פרק 2 - המקווה....

tamar111

New member
המקווה...

אז ככה, בדרך להורים שלי זכרנו לעצור ולקנות להם פרחים ליום הנישואין... לכל אחד מגיעה תשומת הלב שלו, לא? מכל התכנונים של החברות שלי רק אחת הגיעה איתי למקווה... חברה מאוד טובה שלי שהיא כמו אחותי הגדולה. נסענו שתינו עם אמא שלי, כשבועז קופץ בינתיים לקניון לחפש לו חולצת טי לחתונה (זה די בעיה באמצע אוקטובר), בכל מקרה , חזרנו לפניו... הטבילה במקווה היתה פשוט ענקית! מומלץ בחום לכל המתלבטות, נהניתי מכל רגע זאת פשוט חוויה כל כך ענקית (לא הפסקתי לצחוק), לכל החולוניות, המקווה בקרית שרת נפלא, הבלנית נורא נחמדה, והכל נקי. זה התחיל בצחוקים אדירים שעשו לכל מי שבסביבה מצב רוח, ברגע שנכנסנו נכנסה אחרינו עוד כלה צעירה, והבלנית הליטה ששתיים זה בכלל טוב, העמידה אותנו אחת ליד השניה ונתנה לנו לקרוא את הברכה ביחד.... זה היה כל כך מצחיק, נראנו כמו 2 קרייניות בטכס בבית ספר... ואני שומעת את הצחוק של אמא שלי מאחורי הגב שלי הולך ומתרחק. היא הלכה לה מתפוצצת מצחוק לכיוון הדלת כדי לא להפריע, והדביקה בצחוק שלה את הבלנית שגם התחילה לצחוק, ואני ראיתי את הבלנית צוחקת אז גם נדבקתי, בקיצור , חבל על הזמן, תתארו לעצמכן 2 כלות לעתיד בדואט וכל השאר מתפוצצים מצחוק. אח"כ נכנסתי לחדר עם מקלחת שם, צריך להתפשט ולהשטף, (לא לשכוח להביא למקווה חלוק רחצה וקפקפים) , מהחדר נכנסתי למקום שטובלים בו, ופתאום גם אמא שלי נכנסה מהצד השני, טוב, לא התעקשתי, אם היא רוצה להיות בבקשה... הבלנית בדקה את הציפורניים, שאלה כל מיני שאלות, והופה לטבילה. למי שעוד לא היתה, זה ממש קצר, נכנסים לברכה קטנה עם מים חמימים, טובלים את הגוף (ידיים צריכות לגע ברצפה), מתרוממים משלבים ידיים, מברכים, ואז עוד 3 טבילות כאלה, כדאי לברך בכל פעם שהגוף במים (ככה אמרו לי). וזהו, כל הסיפור 2 דקות, ממש נחמד.... להגיד לכם שהרגשתי זכה וטהורה... נו....לא כל כך, אבל הייתי במצב רוח טוב, וממש מבסוטית מהחוויה. אח"כ חזרנו הביתה, הגיעה עוד חברה , אכלנו שתינו, והופ כולם נעלמו ונשארתי לישון אצל ההורים שלי. לא ישנתי כל כך טוב (מיטת ילדותי כבר לא נוחה לי...הההמממממ...). וכשהגיע הבוקר הגיעה חברה שלי ואסה אותי למספרה... זהו יום החתונה מצדיק הודעה משלו.

tamar111

New member
תודה רבה חמודה...

הבלנית שאלה כל מיני שאלות כמו : ניקית מאחורי האזניים? בטח. צחצחת שיניים? כן. ניקית מתחת לציפורניים? ברור. והכי חשוב...עשית את כל הבדיקות? כמובן שבטח. (לא לשכוח להביא את האישור למקווה... , בסוף הבלנית ביקשה 20 ש"ח, לא יודעת אם זה מקובל או לא בשאר המקוואות, אבל תביאו אתכן כסף שלא תהיה אי נעימות).

tamar111

New member
יום החתונה.

השעות במספרה היו מאוד רגועות, בהתלה טיפלו לי בציפורניים, אח"כ גלגלו לי רולים (בשלב הזה בועז הגיע עם חבר שלו כדי לקשט את האוטו) ואז התסרוקת... עשו לי שבילים למעלה, עם קצת אסוף, כשאת השיער אחרי הרולים אספו עם סיכות כדי שהתלתלים לא ייהרסו, הרעיון היה לפתח אותם אחרי האיפור. אהבתי מאוד את התוצאה הכל נראה אסוף מלכותי כזה), זהו, הגענו הביתה, אכלנו צהריים (בורגר קינג
) והעברנו צחוקים כאילו לא הולכת להיות חתונה בעוד כמה שעות, הייתי כל כך רגועה. אתי התקשרה להודיע לי כמה פעמים שהיא תקועה בפקק ושאני לא אדאג, ניסיתי להסזביר לה שאני ממש לא דואגת, ושתקח את הזמן כי אני רואה טלויזיה (היא הבטיחה שתצחק עלי בפורום..), זהו כולם הגיעו ביחד, אתי והצלמים, והתחיל את מלאכת התחפושת
. אני לא הסתכלתי על עצמי מהרגע שנכנסתי הביתה ועד דקה לפני הצילומים ככה שהייתי ממש בשוק מהתוצאה. אחרי האיפור הלכתי להתלבש כשהצלמים רודפים אחרי עד החדר (טוב, נו, לבועז הם נכנסו למקלחת...) אני עסוקה בלהתחבא לבועז. התלבשתי לי ושוב ירדתי למטה לפרוק של התלתלים וחיזוק שלהם, איפור אחרון ופתאום גילינו שעגילים שאתי עונדת זה בול מש האני צריכה לשמלה, בלי להסס היא הורידה אותם וענדה לי... משהו משהו האתי הזאת (דרך אגב, החלמה מהירה ...), ובכל הזמן הזה מצלים אותי ומכרכרים סביבי ואני צועקת לבועז שלא יבוא עדיין ושיתאמן על הוואוו
והוא צועק לי חזרה שכבר אין לוסבלנות, ושגם הוא מתחתן ורוצה יחס
טוב, בסוף קמתי ויצאתי לכיוון שלו... ושנינו ... התחלנו לצחוק... ולצחוק... נראנו כל כך מוזר אחד לשני, אני עם השמלה והאיפור, והוא עם חליפה ועינבה, שנינו ילדי טרנינגים שכמונו. ואחרי שהפסקנו לצחוק, בועז התלהב נורא מהכל, וגם אני הייתי גאה בו, איך שהוא נראה ילד גדול ומקסים פתאום. ואז... הלכתי לראות את עצמי במראה... ופשוט נבהלתי.. (מצטערת שזה לא נשמע רומנטי), השמלה היתה נורא יפה, וגם האיפור (למרות שלא זיהיתי את עצמי), אבל השיער אחרי החיזוק של התלתלים, נהיו לי מין בקבוקים כאלה, וממש קיבלתי שוק. כאילו זה לא אני שם. בתסרוקת נסיון התלתלים היו פתוחים , ועכשיו... נראיתי לעצמי כמו איזה תימני עם פאות. כמובן שאני מגזימה, והתלתלים היו נורא טריים ונפתחו מהר, אבל אני יצאתי לצילומים בגינה בשוק טוטאלי ובחוסר יצירתיות תהומי לצילומים. בכל רגע שהיה לי ניסיתי לפתוח את התלתלים בלי שאף אחד יראה שאני נוגעת בשיער והורסת את התסרוקת... גם הנעליים לא היו לי נוחות (זה היה הזוג שקניתי לקבלת פניםולחופה), הלכנו להצטלם בגן שעשועים , ואני דידיתי לי עד שם וגם נכנס לי חול ואבנים... וזהו, קצת מבואסת (ומשתדלת שאף אחד לא ירגיש, נסענו לאולם). פרק אחרון בדרך....

רחלי1

New member
תמר, את כזאת חמודה!!! ../images/Emo99.gif

כל כך מצחיק ונעים לקרוא את התאורים שלך....תמשיכי, תמשיכי...!!!!!!!

tamar111

New member
הכניסה לאולם....

כמו שכבר ציינתי הייתי אפופה באדישות כל היום, הפרפרים התחילו בפניה שמאלה לאולם (הגן הרומי), כשקלטתי שהפעם זה לא טעימות... זה על אמת... נכנסנו ראושנים (שעה קודם צילומים עם המשפחה) ופשוט נדהמתי מהחופה, עמדתי משתאת מהיופי ומהקסם שהיה בה. החופה זה היה הדבר היחיד שבחרנו לגמרי לבד בלי ההורים, דפדפנו באלבום של עשרות חופות ואני ובועז הצבענו על אותה תמונה בלי בכלל לדבר. אני מקווה שהתמונות תגענה בקרוב, כדי שאני אראה לכם. זהו, ברגע חזר לי כל המצב רוח, נכנסתי עם עצמי לחדר ייחוד כדי להחליף נעליים, והתייחדתי עם עצמי, אני חושבת שהייתי זקוקה לזה. הסכלתי קצת יותר לעומק בעצמי, וראיתי שהשמלה נורא יפה והאיפור מקסים, וגם התלתלים נפתחו והכל ביחד נורא יפה. (עדיין לא התחברתי לעצמי, אבל לפחות אהבתי את מה שראיתי במראה), , חיכינו להורים שהגיעו והפרצוף שלהם אמר הכל, אבל שלי (שהוא די אדיש) עמד נדהם, הוא בדרך כךך כזה ביקורתי, אפשר להראות לו תמונה מדהימה והוא יעיר על אופן הצילום.... והוא היה פשוט בשוק, ואמר שאני יפהיפיה... ורחרי שעברתי את האישור שלו, הייתי פשוט בעננים. לאט לאט הגיעו האורחים ואנחנו הסתובבנו לנו (בנפרד) וחילקנו נשיקות ותודה שבאתם לכולם (אני ממליצ בחום להיות בקבלת הפנים), החברים שלנו הציפו אותנו באהבה וחיבוקים והייתי פשוט מאושרת מתחילת הערב ועד סופו. בצעידה לפני החופה שוב חזרו הפרפרים , לכל הספורטאים, התחושה היא כמו שעומדים כמה שניות לפני עלייה למשטח לתחרות), בשלב הזה כבר הייתי בלי משקפיים, וכל מה שענין אותי היה 1. שלא ישמעו את דפיקות הלב שלי במיקרופון, 2. שאני אצליח לעבור את המדרגות בלי ליפול, ידעתי שאני אדרוך על השמלה, אבל לא ידעתי איך אני אמשי לכת בלי ליפול (אתם רואים מה הטריד אותי...), זהו, בועז הגיע אלי כדי להוריד את ההינומה ואני הייתי חייבת להגניב לו נשיקה... הוא היה כל כך מופתע, כל האנשים בצדדים צרחו והריעו זה היה פשוט מדהים... (הרגשתי את נחילי האורז בציצים כל החתונה
, כמובן שדרכתי על השמלה במדרגות אבל הצלחתי להתיישר, ולא נפלתי (קחו את זה בחשבון...) הטכס היה נורא מרגש, הרגשתי שאני בשוק טוטאלי ושמחתי על ההינומה שמסתירה את זה. זהו, אח"כ נכנסנו, והתחילו הריקודים, מסיבת דיסקו שלא נפסקה לרגע, הרחבה היתה מפוצצת ואנשים לא הפסיקו לרקוד, לא היה טנגו ולא מוזיקת הורים בכלל, זה נשמע כמו דיסקוטק מהתחלה ועד הסוף, אני פשוט לא מאמינה שככה זה היה. אמא שלי שגעה אותנו עם סידור השולחנות כדי שנושיב אותה ואת האורחים רחוק מהרמקולים, ושנדבר עם הדי ג´יי שישים מוזיקה חלשה, אל תשאלו כמה מריבות, אם הייתי זוכרת הייתי קונה לה אטמי אוזניים לחתונה. בקיצור, מה שהיה בחתונה זה חזון אחרית הימים, אמא שלי החנונית שביקשה שאני אשים בחתונה שיר באידיש בשביל האורחים, רקדה טראנס והאוס .. מתחת לרמקול... עם סבתא שלי.... אני םפשוט מחכה לוידאו כדי לראות את זה. אז כמו שהבנתם, הדי ג´יי היה ענק, אנחנו לא נגענו באוכל, וגם חברים שלנו רק רקדו, הרחבה נראתה מרחוק כמו דיסקוטק ביום שיש בלילה, והערב נגמר בשעה 1:00, עם טעם של עוד. היה נורא מרגש, חברים שלנו עצרו לרגע את הכל כדי לקרוא לנו ברכה ולהעניק לנו את גביע נודד שיעבור לזוג הבא שיתחתן, הרעיון היה מקסים ונורא הופתענו והתרגשנו. לא יודעת מאיפה הכוחות לא להפסיק לרקוד, הרגשתי שהאצבעות נרדמות ונופלות לי והברך כבר לא במקום, אבל המשכנו לרקוד שיכואים מאושר. זהו, זה סיפור החתונה שלנו... ההורים עזבו בשעה 12:30 לבית של בועז אנחנו עוד רקדנו וישבנו עם החבר´ה ובשעה 1:30 הגענו כדי לספור צ´קים ומתנות... בועז נכנס להתקלח ואני הורדתי בגדים ועם הטרנינג נחתה עלי העייפות, ונרדמתי תוך שניות על אמא שלי שנרדמה גם כן. התמונות היחידות שיש לי זה מהחלק של הצ´קים, ואני כבר סורקת ומראה לכם, את הרגע שאחרי... אני לא הרגשתי שצילמו את זה , אבל השלווה שנחה עלי (בלי קשר למה שי לי על הציצים) מראה איזה ערב נפלא זה היה (ברוך השם!). תמונה כבר מגיעה...

שמופית

New member
תמר, איזה תאורים מקסימים ../images/Emo13.gif

ממש הצלחת להעביר את כל היופי, השמחה וההתרגשות
הרבה אושר ומחכה לתמונות (חופה, שמלה וכו´)

tamar111

New member
איך ישנתי טוב.....

בועז אומר שלקח להם (לו ולאח שלי) הרבה זמן לצלם את זה, כי כל הזמן, העפתי את הכסף, (אולי כי זה הכביד עלי...)
בכל מקרה, אחרי שהתעוררתי, וכולם הלכו, בועז הלך לישון ואני הלכתי להתייחד עם ה.....מסיר איפור והמרכך. אחרי שהורדתי את האיפור ונפטקרתי מהקן ציפורים שהיה לי על הראש, הלכתי לחדר, בועז כבר ישן כל כך טוב... הלכנו לישון וקמנו לקול הצלצול של השליח שהביא לנו ארוחת בוקר בסלסלה... יותר מושלם מזה?!

*שיר

New member
תמונה נפלאה לסיום ערב נפלא ../images/Emo23.gif

נשמע שהיה לכם יום מלא בצחוקים ובשמחה וחתונה ממש שמחה ומאושרת!!
מזל טוב!

petel

New member
מזל טוב

התאורים שלך מאוד יפים ונשמע שהייתה לכם חתונה ממש כייפית הרבה מזל טוב

הילית*

New member
נשמעת חתונה שמחה ../images/Emo24.gif

שתמיד תהיו מאושרים! ועם כלה כמוך בטוח שהחיים יהיו מצחיקים ומהצד שלוקח את הדברים בקלות, בצחוק ועם הרבה אהבה המון מזל טוב לכם !!!!

boaz111

New member
../images/Emo51.gif

תודה תודה. הנה אפילו אני בפורום. שלא יגידו שיש כאן רק כלות :) מזל טוב לכולם..... בקרוב המון תמונות תסמכו על תמר.... :)

tamar111

New member
ידעתי שאתה רוצה להוסיף הודעה..

חמוד שכמותך. היתה לי הרגשה ... שלחתי את בועז לקרוא מה כתבתי ולראות את התמונה, ואז תוך כדי קריאה הוא אמר לי שנדבר אח"כ וניתק... הוא בטח לא רצה שאני אשמע את התקתוקים של ההקלדה... הנה שכל העולם ישמע: "אני אוהבת אותך !!!!!"

boaz111

New member
../images/Emo23.gif חולה עלייך.

אני אוהב אותך ממי. אוף אני כבר מתגעגע........ :)

למעלה