זהו...חזרתי הביתה - ואני כועסת זועמת

סיוולה

New member
זהו...חזרתי הביתה - ואני כועסת זועמת

מכל מה שקורה במדינה הזו, אני פשוט לא מאמינה לאיזו מציאות נקלענו. אני כבר מנותקת מאמצעי תקשורת (טלויזיה / אינטרנט) מאז ה- 30.10 וחייבת לציין שהחיים מאוד שונים כשמקבלים את החדשות באיחור, זאת אומרת בבוקר - דרך העיתון. מצד אחד יש בזה ברכה, כי זה אני והדרמה והתסריט שאני בונה, ולא כמו בטלויזיה שהם בונים לי את האקשן וכו'. אז מה התחדש.... יש שביתת מורים, שאני זוכרת עוד מאז שהייתי בתיכון/יסודי(וזה היה לפני כמעט 30 שנה). יש תאונות דרכים וזוועות בדרכים (וזה לצערי, מכה שקיימת עוד מלפני הרבה והרבה שנים), אבל מה הכי עצוב, שזה מתגבר ומתגבר וכל כך הרבה נרצחים בדרכים. ומשגע אותי השופטים שיושבים בבית משפט, שלא יודעת בדיוק מה הם עושים שם, לדעתי גם הם שכחו מזמן את הגדרת התפקיד שלהם, ומה היעוד שלהם האמיתי (להעניש את הרעים, זוכרים?????), אם זה עונשים שהם נותנים, הקלות למינהן לכל מיני אשמים בכל מיני מחדלים ופגעים ואסונות. בחברה הישראלית כיום, דבקה בהמלצתי מהעבר - כדי להיות - מומלץ!!!!!!!!!!! רוצח, גנב, אנס, דורס והורס משפחות................... מה זה עצוב, מיום ליום לראות איך אנחנו העם היהודי נכחד לאלוקיו החדש - הכסףףףףףףףףףףףףףף. הכסף מעוור לאנשים את העינים, ולדעתי הוא גם מקור לכל הצרות שקורות לנו, אם זה בכך שרובנו - עובדים מצאת החמה עד צאת הנשמה - וכוחות לגדל את ילדינו כמעט שאין לנו - ומי מגדל אותם, מטפלות/גננות שחלקן עייפות וחלקן עובדות בשביל פרוטות, ובילדים שלנו אנחנו רואים את התוצאה... לאחר מכן אנחנו נותנים לילדים שלנו לגדול בלי גבולות ומסגרות, כי אנחנו עייפים, נשבענו והשתעבדנו לאל "הכסף" והישראכרט/ויזה.. אנחנו שולחים את הילדים שלנו לנהוג בכבישים, אנחנו שולחים את הילדים שלנו להתחבר עם חברים אחרים, ובסוף במה אנחנו נתקלים. לא לנער הזה התפללנו. הצילווווווווווווווווווווווווווווווווווו. רוצה להתעורר למציאות אחרת, או שאולי כדאי ומומלץ ללכת לחיות עם "האמיש", במציאות של החיים האלה, שאם ל- 4 נזרקת מביתה ומי שמאמץ אותה ומתחייב לדאוג לה ולילדיה הוא ערבי עם לב זהב ונשמה רחבה וטהורה, אני מצדיעה לו, ובוכה עלינו כחברה, עלינו כעם היהודי. לא אכפת לנו אחד מהשני. לא אכפת לנו מניצולי השואה. לא אכפת לנו מכלום, מה הכי אכפת וחשוב - לקנותתתתתתתתתתתת. לקנות.................לקנותתתתתתתתתתתתתתתתת. שמישהו יסביר לי מה התפקיד והתועלת בנעל שעלתה 500 או 600 ש"ח ולמחרת ועוד למחרת קנינו עוד אחת ועוד אחת... 200 נעליים. 200 תיקים. מאתיים מכנסיים. מאתיים אלפים של זבלללללללללללללל שנערמים ונערמים. יהודים...תתעוררו..... איפה הלכה החברה הישראלית - הנשמה - האיכפתיות, אהבת האדם. איפה הלכה הנתינה. היום כולם רצים ל"קבלה", אבל שוכחים את כוח האיזון של הקבלה - שהוא - הנתינה. מהלב. הנתינה באמת. הנתינה מהנשמה. אני קוראת שכל כך הרבה מילארדים נתרמים כל הזמן. להיכן הם מגיעים? אני כל הזמן מתפלאת שעם סכומים כאלה אפילו העני שבעני היה יכול לקנות את בנק לאומי..... אז לאן נעלמים כספי התרומות שנתרמים? איפה הם?? שמישהו יתחיל להתעורר. שמישהו יתחיל לעשות מעשה. מישהו.......? משהו????? שיהיו רק בשורות טובות ואמן ואינשללה ובמהרה ורד

דינה111

New member
אין לי מילים

אין לי מילים לתאר לך את ההזדהות אם מה שכתבת הפיתרון הוא מהפכה ,אין פיתרון אחר , קודם כל להעיף את הזקנים עם הכרסים שיושבים שם ומנהלים את המדינה +ארוחות גורמה על חשבונינו, ומרוויחים כ 30000 שקל בחודש ועוד הטבות למיניהן , איך אפשר כשאתה יודע שיש ילדים רעבים וקשישים ללא חימום או תרופות , איך אפשר להמשיך להתנהג כמו חזירים??? אז מהפכה ולא אחרת sorry

סיוולה

New member
ומפה תצא המהפכה. צריך להתחיל ב-

גיוס אנשים שנחתים אותם על עצומה, אנשים שנמאס להם לחיות במצוקה. כמה שיותר אנשים שיתגייסו לחתום על עצומה ולהתחייב על דבריהם. למול אותם אנשים שיסכימו להצטרף - עם פרטים מלאים - לא חסויים. אני רוצה שיראו שמאחורי כל האומללים האלה שמופיעים בדוחות העוני, לא מופיע השם הפרטי שלהם ומצבם המשפחתי הקשה. אז בואו והתעוררו. בואו נתגייס למען כולנו, למען האחרים ונצא למלחמה של חיינו - על הכבוד שלנו, על הכבוד של ילדינו, על הדבר החשוב ביותר לנו =- העתיד של הילדים שלנו. אני לא יודעת איך עושים קובץ עצומה. אני איצור קשר עם קומונה נכים ואשאל אותם איך עושים ומה....ואעדכן הלאה. במציאות, ששופטים חושבים שהם יכולים לפסוק 1,000 ש"ח מזונות ולזרוק את ההוצאות הרבות והמטורפות רק על האם, למשל, זה דבר שלא יהיה. במציאות שמי שהקים את המדינה חי בעוני נוראי - ניצולי שואה. אסור לנו להיות שותקים. במציאות שלוקחים את הנכים בחברה - מקבעים אותם בתבנית שרק מקשה ומקשה עליהם מעל לנכות שגם ככה קשה ומגבילה. צריך לבנות תוכנית פעולה ולפעול. אשמח לקבל רעיונות ודרכי פעולה אם מישהו חשב ויש במוחו חזון. אשמח גם אם מישהו יסביר לי איך בונים עצומה שבה יהיה הפרטים של האנשים עם הפרטים המלאים. מקוה שתוכלו לעזור לי כדי שאנחנו נוכל לעזור לכמה שיותר אנשים. בשורות טובות בעזרת ה' הכל יהיה בסדר ורד

סיוולה

New member
צריך ללכת עם זה עד הסוף, בעוד שמי שלא

היה עני, מגלה בוקר חחד שהוא העני החדש. למה? המדינה החליטה לפתוח את שוק הדירות בפני משקיעים בחו"ל. סבבא גם המדינה הרוויחה. מי הפסיד - העניים. למה? מחירי הדירות קפצו בצורה משוגעת. המאפיות החליט להעלות את מחיר הלחם. מי יפסיד, שוב העניים. החשמל שוב מתייקר . תנחשו מי משלם את המחיר? הארנונה עולה עם שאר נפלאותיה, שאני לא מבינה אם יש פקחים, למה אני צריכה לממן אגרת שמירה וילדים טמבלים שהם חושבים שהם קובואים בתפקיד - וכמובן המחיר עולה בהתאם. ומי משלם את המחיר - העניים. כל העליות שפוגעות בבשר החי של האוכולוסיה החלשה, האוכולוסיה ששותקת, האוכלוסיה שלא עושה כלום. קומו אנשים. תעשו משהו. אני מוכנה להשתתף בהכל. אני מוכנה לתרום ולהתרם במלוא כוחי. שיהיה כאן צדק חברתי. שאם ידרשו תרומות, בכל זאת העם הזה כל הזמן רץ ומחפש תרומות, השאלה שלי לאן הן מגיעות. שמישהו יתן לחברי הכנסת / פוליטקאים / אנשי הון / עשירים וכו' - לחיות במציאות שלנו. בואו נראה איך הם ישרדו חודש. אני רוצה לראות את האנשים האלה לוקחים את הכסף שאנחנו צריכים לחיות איתו - וחיים איתו חודש. נו שמישהו כבר יושיט לי יד. נוחי? לבייב? שרי אריסון? חברי כנסת? ראש ממשלה? בוז'י היקר? דליה איציק וכו'...... בואו תתחלפו עם אנשים קשיי יום. או שתיצרו לשכת קשר בין אותם האנשים, תפגשו עם אותם האנשים שהם מספרים בדוחות עוני, תגיעו אליהם לבתים, תבינו את הקושי ותבנו תוכנית עבודה למיגור המציאות העגומה. כל כך הרבה כסף שופכים על שטויות, אפשר לתקצב פרוייקט כזה, ואני גם מוכנה לעמוד בראשו. שיתנו לי רשימה של החלכאים והנדכאים במדינה, ואנחנו, בעזרת אותם אנשים שלא עובדים אבל מקבלים קצבאות מזונות/נכות הבטחת הכנסה וכו', נפתח בפניהם דרך ל= 2 מטרות: 1. בהעניקן שרות כזה הם גם יתוגמלו דרך הקצבאות על כך שהם גם עוזרים ומקלים על עצמם כלכלית דרך תוכנית זו. 2. לרוב האנשים האלה יש את חוכמת החיים והידע איך לדבר ולגשת לאנשים, ולדעת ולברר מה הקושי ממה נובע ואיפה המקומות שיכולים לעזור בהם. דוגמא: אם אני לוקחת את עצמי, אשמח להכניס איש/אישה נחמדים אליי הביתה והתשובה שלי תהיה - לקנות בית במחיר סביר ונורמלי, שלא אצטרך להשתעבד בשבילו, לשלם את התשלומים בכבוד ובשמחה, ואז יהיה פתרון לכסף הרב שנזרק לשכירות, וגם יהיה לי את הדבר הבסיסי שלדעתי הוא זכות ראשונה ומגיע לכל אדם באשר הוא - בית. אבל לכל אחד יש את התסריט שלו, ואנחנו צריכים למצוא את הדרך איך מסדרים תסריטים ולמי פונים. רק בשורות טובות ואמונה בלב בקב"ה ור'ד

yamkachol

New member
יופי סיוולה,

דברים כדורבנות, מסכים איתך. מרגיש כמוך. רוצה להוסיף את החינוך להימורים (לסמוך על המזל - ולא על עצמנו)... ה"מגיע" לי.. התחמנים - והחינוך שכדאי לתחמן. חוסר כבוד לזולת. שלבטח נובע מחוסר כבוד להורים ובכלל... אין עכיפת חוקים, כפי שצריך. אין חינוך לניהול כלכלת משק בית נכונה וזהירה. - יש חינוך איך להוציא יותר כספים. - איך "להרויח יותר כסף" במקום איך לא להכנס למינוס, איך כן לשמור על התקציב ,ולחסוך כסף לעתיד הלא ידוע, ושבו נצתרך יותר כסף. שנצליח להפסיק את הנפילה של הכלכלה -שבה יותר ויותר אנשים נכנסים למצוקה כלכלית.

סיוולה

New member
מה זה עוזר יופי - איך מוציאים מהדף אל הפועל

אנחנו חיים במציאות שהכל פשט את הרגל. הפוליטיקה והפוליטקאים. המשטרה. בית המשפט. הצבא. בעצם חוץ מהבנקים................ איך עוזר לעם הזה לחזור לשפיות? רעיונות....מישהו.....הכוונה. יום טוב והכי טוב ורד

yamkachol

New member
זה עוזר ,

במובן של תמיכה, של הזדהות עם דבריך, הסכמה לדבריך, לכעסך. פתרון - לא מידי. מדובר בתהליך, שמתחיל בזה שאנו מסכימים שאיננו מסכימים למה שרואים (כפי שפרטת), אולי, אם יצתרפו הרבה מסכימים, ושוב ושוב נדבר על כך, יכול לצאת מזה משהו. איזה "משהוא " שיתחיל לטפל . זה מאוד מורכב, ולא קרה ביום אחד. כך שאין פה "הוקוס פוקוס" - והכל יחזור לקדמותו. יום טוב לך.

סיוולה

New member
לא חדש, אבל כל יום ויום שעובר זה תופס ממדים

מ פ ל צ ת י י ם. לאף אחד לא אכפת מאף אחד. צריך לשנות את שם המדינה הזו ממדינת ישראל ל"מדינת הבזבזת, הצרכנות הכפייתית והשחיתות". עצוב.......עצוב........עצוב.............

למעלה