$^%^%^ זהו יום הלידה המשוער שלי ובא לי לצרוח לעולם!!
אז רק אתן תבינו אותי.
רציתי לכתוב על הרגשות שלי ולהשתפך פה אבל כל מה שבא לי בעצם לעשות זה להגיד את זה בקול רם ולשחרר!
בתוך תוכי וכבר די מזמן, החלטתי שאחרי שיעבור התאריך הזה שהיה אמור להביא לי אושר ושמחה, אני אתמלא באנרגיה חדשה.
יש בי מן אמונה כזו שאני נאחזת בה שאולי עכשיו ( אחרי ה"לידה") אני סוף סוף אזכה להריון חדש ובריא.
מדהים שעברו כבר 5 חודשים אחרי הגרידה, כבר יותר זמן שאני לא בהריון מאשר שהייתי.
לילד הזה יש שלוש נק' ציון : יום הסקירה, יום הגרידה והתאריך המשוער, סימן פיגמנטציה שהוא הותיר לי כמזכרת ועוד לא עבר ולב אחד שבור מאוד מאוד
( כי כל השאר שנשברו כבר המשיכו הלאה פחות או יותר).
הכאב כמעט כולו כבר מאחורי וזה נפלא אבל המטרה להיכנס שוב להריון ולחוות את זה היא שמנהלת את חיי וגורמת לי לכאב, אכזבה, תחושות שלא תמיד בא לי עליהן כרגע אבל הן פשוט קיימות...
התחושה הזו שלך קרה משהו שזעזע את עולמך אבל כל העולם המשיך הלאה משגעת אותי, ומה הם אשמים בעצם? זה שלי ורק שלי.
אז מעניין אותי לדעת איך אתן התמודדתן עם נק' הציון שהזכירו לכן את ההריון האבוד? מה עושים ביום הזה? יש לכן רעיונות מעניינים?
תודה על ההקשבה והשיתוף.
אז רק אתן תבינו אותי.
רציתי לכתוב על הרגשות שלי ולהשתפך פה אבל כל מה שבא לי בעצם לעשות זה להגיד את זה בקול רם ולשחרר!
היום זה התאריך המשוער שלי!!! פאק איט!
הייתי כ"כ לחוצה שהיום הזה יגיע והיום קמתי בבוקר בלי שום רגש או מחשבה.. בתוך תוכי וכבר די מזמן, החלטתי שאחרי שיעבור התאריך הזה שהיה אמור להביא לי אושר ושמחה, אני אתמלא באנרגיה חדשה.
יש בי מן אמונה כזו שאני נאחזת בה שאולי עכשיו ( אחרי ה"לידה") אני סוף סוף אזכה להריון חדש ובריא.
מדהים שעברו כבר 5 חודשים אחרי הגרידה, כבר יותר זמן שאני לא בהריון מאשר שהייתי.
לילד הזה יש שלוש נק' ציון : יום הסקירה, יום הגרידה והתאריך המשוער, סימן פיגמנטציה שהוא הותיר לי כמזכרת ועוד לא עבר ולב אחד שבור מאוד מאוד
( כי כל השאר שנשברו כבר המשיכו הלאה פחות או יותר).
הכאב כמעט כולו כבר מאחורי וזה נפלא אבל המטרה להיכנס שוב להריון ולחוות את זה היא שמנהלת את חיי וגורמת לי לכאב, אכזבה, תחושות שלא תמיד בא לי עליהן כרגע אבל הן פשוט קיימות...
התחושה הזו שלך קרה משהו שזעזע את עולמך אבל כל העולם המשיך הלאה משגעת אותי, ומה הם אשמים בעצם? זה שלי ורק שלי.
אז מעניין אותי לדעת איך אתן התמודדתן עם נק' הציון שהזכירו לכן את ההריון האבוד? מה עושים ביום הזה? יש לכן רעיונות מעניינים?
תודה על ההקשבה והשיתוף.