זהו, "ימי הזוהר" של הישראלים בתאילנד נגמר

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ערוצי הטלויזיה בתאילנד פשוט "חמים" על ישראלים ומציגים אותם כמו ציבור שמתנהג כמו ברברים.
הם משתכרים, זורקים סתם אבנים, וכשבא לו להשתין הוא ישתין על דלת חנות.
לתוך מציאות גרועה כזאת אני עכשיו נוסע לשם וזה לא מעניינותם שאנחנו העסקנו כאן 60 אלף תאילנדים בחקלאות.
יש לנו עם חם שתומך ואוהב כשאנחנו בצרה
אבל אותו עם ממש מתנהג בגועל נפש כשהוא נוסע לחו"ל.
אגב, גם כשהוא נוסע סתם באוטובוס הוא מתנהג באותו אופן.
ברגע שישראלי רוכש כרטיס כלשהו, נדמה לו שכולם צריכים להשתחוות לו ולנשק לו את העכוז. :-(

בתמונה שלט האוסר על ישראלים להיכנס לבית הקפה.

קבצים מצורפים

• ישראלים אינם רצויים בתאילנד.jpg
    ישראלים אינם רצויים בתאילנד.jpg
    KB 163 · צפיות: 1

evglev1

Well-known member
מנהל
ערוצי הטלויזיה בתאילנד פשוט "חמים" על ישראלים ומציגים אותם כמו ציבור שמתנהג כמו ברברים.
הם משתכרים, זורקים סתם אבנים, וכשבא לו להשתין הוא ישתין על דלת חנות.
לתוך מציאות גרועה כזאת אני עכשיו נוסע לשם וזה לא מעניינותם שאנחנו העסקנו כאן 60 אלף תאילנדים בחקלאות.
יש לנו עם חם שתומך ואוהב כשאנחנו בצרה
אבל אותו עם ממש מתנהג בגועל נפש כשהוא נוסע לחו"ל.
אגב, גם כשהוא נוסע סתם באוטובוס הוא מתנהג באותו אופן.
ברגע שישראלי רוכש כרטיס כלשהו, נדמה לו שכולם צריכים להשתחוות לו ולנשק לו את העכוז. :-(

בתמונה שלט האוסר על ישראלים להיכנס לבית הקפה.
ישראלים עצלנים מכדי לזרוק את השאריות והזבל שלהם לפח, אם אין קנסות הם משאירים את הזבל בפארקים, ברחובות, רק בשביל להימנע מקנס רוב הישראלים יטריחו את עצמם לזרוק את הזבל שלהם לפח לאחר פיקניק, אם אין קנס או אם הם בטוחים שלא יתפסו אותם ישליחו הכול ברחוב ואם יש שולחנות אז ליד השולחן שבו אכלו. כך שהכלים החד פעמיים מצד גורמים לנזק אקולוגי, אבל מצד שני מצילים אותנו מרחובות מוצפי זכוכית שמסכנת את חיות המחמד ואנשים שמאיזה שהיא סיבה הולכים יחפים.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ישראלים עצלנים מכדי לזרוק את השאריות והזבל שלהם לפח, אם אין קנסות הם משאירים את הזבל בפארקים, ברחובות, רק בשביל להימנע מקנס רוב הישראלים יטריחו את עצמם לזרוק את הזבל שלהם לפח לאחר פיקניק, אם אין קנס או אם הם בטוחים שלא יתפסו אותם ישליחו הכול ברחוב ואם יש שולחנות אז ליד השולחן שבו אכלו. כך שהכלים החד פעמיים מצד גורמים לנזק אקולוגי, אבל מצד שני מצילים אותנו מרחובות מוצפי זכוכית שמסכנת את חיות המחמד ואנשים שמאיזה שהיא סיבה הולכים יחפים.
יש אצלנו בבניין שכנים שמתעצלים לקחת את האשפה עוד 10 מטר עד לפח המוטמן ומניחים את שקית האשפה הגדולה
בתוך הפחון הקטן שיש ליד תיבות הדואר.
כנ"ל כשהם מחליפים רהיטים, הם מתעצלים לסחוב את הרהיט הישן עד למטמנה
ומשאירים אותם ליד דלת הכניסה ללובי.
יש יותר גרועים שלא טורחים בכלל להגיע עם הרהיט אפילו עד ללובי ומשאירים את הרהיט ליד דלת המעלית בקומה שלהם.
היה לי שכן "אגרן" שהפך את חדר המעלית, חדר הגז וחדר המקלט למחסן פרטי שלו.
לקח לי חודש שלם לרוקן ולזרוק את כל הגרביץ' שהוא אגר.

למעלה