זהו יש לי גיטלי גיר XX

XplowBoy

New member
זהו יש לי גיטלי גיר XX

אני עדיין לא התקנתי או צרבתי אותו אבל הBIN והCUE שלו אצלי :))))))

I d a n a

New member
רק

שים לב שההתקנה עורכת שנים. אם אתה חושב שהמחשב שלך נתקע-הוא פשוט לא. בכלל, אתה צריך לקוות שיש לך מחשב חזק. ואני אישית הורדתי את המשחק הזה מאתר...לא סובל Emule וכל אלו. אחלה משחק אגב(חבל שהוא ביפנית, כך שאי אפשר להבין את הסיפור). יש לך מתרגם ל-Config? לי יש, אם אתה רוצה.

ShotokanMaster

New member
הם כנראה העיפו משם את הקובץ...

כי חזרתי כדי להביא את הלינק למשחק לחברים שלי והוא לא היה שם... הברירות שלך, נכון לעכשיו, הם להוריד את המשחק מאימיול או ביטורנט... לא עד כדי כך נורא כמו שעושים מזה.... רק שנראה לי שחייבים להמיר את המשחק לISO כדי לצרוב אותו....

ShotokanMaster

New member
הם כנראה העיפו משם את הקובץ...

כי חזרתי כדי להביא את הלינק למשחק לחברים שלי והוא לא היה שם... הברירות שלך, נכון לעכשיו, הם להוריד את המשחק מאימיול או ביטורנט... לא עד כדי כך נורא כמו שעושים מזה.... רק שנראה לי שחייבים להמיר את המשחק לISO כדי לצרוב אותו....

ShotokanMaster

New member
יש לי אותו מלפני שבוע ומשו בערך....

...אבל רק ביפנית. אבל הייתי בטוח שהוא יצא באנגלית בשלב מסוים. אחרי כמה זמן ראיתי בליונטוורק את המשחק והם רשמו שהוא באנגלית מלאה, אז הורדתי אותו. הוא ירד שלשום, הסתבר שזה גם המשחק היפני, רק עם תוספת של מתרגם לאופציית קונפיג, שמילא לא ממש נזקקתי לו (עידן הביא לי אותו כבר לפני כמה ימים) אבל במשחק שהורדתי לפני שבוע יש באג שבמודים מסוימים כשבאים להלחם נגד פאוסט הוא יוצא מהמשחק, אז אני אצרוב גם את הגירסה הזאת בתקווה שיש בה פחות באגים. ד"א, המישן מוד חבל"זי. מהדמויות החדשות - זאפא + סלייר שולטים~! (ובהזדמנות זו - TNX IDAN) ועוד משו, הפסקול של המשחק שולט, אבל יש בו הרבה רימייקים של מנגינות של דמויות מהמשחק הקודם, שפשוט הרסו אותן~! הן נשמעות הרבהההה פחות טוב... (יש לי את הפסקולים של המשחקים גילטי גיר, גילטי גיר איקס, גילטי גיר איקס איקס וגילטי גיר איסוקא). ד"א, הזדמנות טובה לבקש - מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את המשחק גילטי גיר (הראשון) לפלייסטיישן?

ShotokanMaster

New member
עוד משו דבילי הוא....

....שכלזמן טוענים שהסטורי מוד הוא תוסף מיוחד לגרסת הרילואוד. איזה פאקינג בולשיט~! אני יודע שהוא היה קיים כבר בגילטי גיר איקס איקס!!!

ShotokanMaster

New member
שאלה...

אני היחיד שיש לו במשחק באג שכאשר באים להלחם נגד פאוסט במודים מסוימים (סורבייבל/סטורי/ארקייד) המשחק יוצא חזרה לווינדוס? כנראה בעיה במשחק שהורדתי, כי הוא היה אחד האימאג'ים הראשונים שיצאו למשחק....

ShotokanMaster

New member
שאלה...

אני היחיד שיש לו במשחק באג שכאשר באים להלחם נגד פאוסט במודים מסוימים (סורבייבל/סטורי/ארקייד) המשחק יוצא חזרה לווינדוס? כנראה בעיה במשחק שהורדתי, כי הוא היה אחד האימאג'ים הראשונים שיצאו למשחק....

למעלה