זהו יש לי פרוטוקול טיפול

מצב
הנושא נעול.

לימקי

New member
זהו יש לי פרוטוקול טיפול

זהו יש לי פרוטוקול טיפול
אתמול הייתי אצל הרופא והחלטנו על פרוטוקול טיפול. כבר ביום ב' אני צריכה לקבל דקא. אני מקווה שקופת חולים לא יעשו הרבה בעיות בהעברת המרשמים מהמרשמים שקיבלתי למרשמים של הקופה. הרופא שלי הוא רופא פרטי שלא עובד עם הכללית. דרך אגב אתמול בישיבה שהייתה לי בעבודה התברר לי שלפי הנחיות משרד הבריאות לא יותר להחזיר מעל לשני עוברים על מנת לצמצם את שכיחות לידות מרובות עוברים. שמעתן על כך משהו.

לימקי שלום,בהצלחה בטיפול../images/Emo57.gif

זהו יש לי פרוטוקול טיפול
אתמול הייתי אצל הרופא והחלטנו על פרוטוקול טיפול. כבר ביום ב' אני צריכה לקבל דקא. אני מקווה שקופת חולים לא יעשו הרבה בעיות בהעברת המרשמים מהמרשמים שקיבלתי למרשמים של הקופה. הרופא שלי הוא רופא פרטי שלא עובד עם הכללית. דרך אגב אתמול בישיבה שהייתה לי בעבודה התברר לי שלפי הנחיות משרד הבריאות לא יותר להחזיר מעל לשני עוברים על מנת לצמצם את שכיחות לידות מרובות עוברים. שמעתן על כך משהו.
לימקי שלום,בהצלחה בטיפול

לגביי החזרת העוברים:כן יש הוראה ממשרד הבריאות לא להחזיר יותר מ2 עוברים. תראי,אני בטוחה שכל מקרה לגופו. וההוראה הזו ניתנה לצמצם את שכיחות הלידות המוקדמות,והפגות. מצרפת לך מאמר מרבה עוברים מרבה דאגה

העין ה 3

New member
זה נכון מאוד!

זהו יש לי פרוטוקול טיפול
זה נכון מאוד!
שלישיות ומעלה עולות למדינה/ביטוח לאומי המון כסף וזו הסיבה שלא מחזירים יותר משני עוברים. אבל לרופאים יש שיקול דעת בעניין ואצלי, לדוגמא, שכבר עברתי הרבה נסיונות כושלים, מחזירים כל מה שיש. עד היום הפעמיים היחידות שהצלחתי להרות היו בהחזרות של 4-5 עוברים, ואחד נקלט בכל פעם. מנסים לשחזר את ההצלחה מאז ועדיין ללא הצלחה...

אמאלה2

New member
שיהיה ../images/Emo50.gif

זהו יש לי פרוטוקול טיפול
שיהיה

לגבי מס' העוברים אכן הרופאים היום לא ממליצים להחזיר רק שניים בייחוד אם מדובר בטיפולים לילד נוסף. הריון מרובה עוברים מסוכן לאם ולעוברים. אני אישית מאמינה שאם "זה זה" אז מס' רב של עוברים לא הוא הגורם להצלחה. הנה בסיבוב הראשון עברתי גם טיפולים שבהם החזירו 5 עוברים ולא יצא כלום. בכל מקרה שיהיה המון הצלחה בדרך החדשה שאת מתחילה השבוע!

מצב
הנושא נעול.
למעלה