זהו, כבר אחרי

shirab

New member
זהו, כבר אחרי

לפני הכל, כמה מילים בשבילכן, במהלך ההריון האחרון, כשהזמן התארך לי כמו שנים והחרדות והציפייה לעבור את השבוע הקריטי, גיליתי במקרה את הפורום. קראתי את המילים של בנות אחרות והרגשתי שאלה המילים שלי, המילים שלא ידעתי להגיד ולהסביר, בעיקר לאלה הנמצאים מסביבי. מצחיק שאת הנחמה הגדולה ביותר, ואת ההבנה שהיא עד הסוף, אני מקבלת מקבוצת בנות שהן בעצם זרות לי לחלוטין כלפי חוץ, אך יחד עם זאת בעצם הכי מכירות את מה שאני עוברת מבפנים. כבר כתבתי פה בעבר, ועדיין אני מרגישה כך, המקרים שלי מתגמדים וקטנים לעומת מה שאני קוראת פה, אבל הנפש שלכן עדיין מספיק גדולה בשביל להכיל ולקבל ולהעניק כל כך הרבה חום ותמיכה, כך שאני מרגישה שייכת. תודה תודה תודה ועכשיו לעידכונים "היבשים". אין לנו ילדים עדיין, ואלה היו שני ההרינות הראשונים שלי. הכל קרה כל כך בקלות, בהריון הראשון, נסיון ראשון, ישר הצליח. בשבוע 7 נראה דופק, אך בבדיקה שיגרתית בשבוע 11 נצפה עובר ללא דופק שמתאים לגודל שבוע 8. הריון שני , נסיון שני (אחרי חודשים), עד יום שבת האחרון, הכל היה שיגרתי ואפילו נצפה דופק כבר. ביום שבת התחילו דימומים ואני כבר ידעתי שזהו זה נגמר. היום, כמה שעות אחרי הגרידה כבר, אני יודעת שכל מה שאנחנו עוברים, הם בסה"כ עיכובים בדרך למטרה, ובשעות האחרונות זאת כבר המנטרה שלי. החלטנו לברר באופן פרטי כמו שכתבה הפילה את הסיבות, וקודם כל את הקרישות של הדם. אני מקווה שבהריון הבא לפחות נהיה חכמים יותר, ועם פחות חרדות. שיהיה לכולכן יום נפלא, אני מחבקת ומודה לכל הבנות שכתבו שירה

nava21

New member
איתך

שירה למרות שאומרים שבדיקות עושים רק אחרי 3 הפלות, הרופאה שלי הציעה מעצמה שאעשה כבר עכשיו (אחרי 2 הפלות), את הבדיקות, בדיקות דם שבודקות בעיקר את נושא הקרישיות. ולא משום שהיא חושדת שיש לי משהו מסוים אלא משום שהיא ראתה את דאגתי וחששותי. ובקיצור אני עושה ביום רביעי את הבדיקות ולא בדיוק יודעת למה לקוות... שלא יגלו שום דבר לא בסדר, או שכבר יגלו משהו ואז יהיה ניתן לטפל בו ולנטרלו. עצתי היא שתשאלי את הרופא שלך ואולי גם הוא יציע לך להיבדק ואז הבדיקות אינן פרטיות ולא תחויבי עליהן. מה שלא יהיה אני בסך הכל חושבת כמוך ומתנחמת גם בכך שאני (וגם את אני מבינה) נכנסת להריון בקלות רבה ומתי שהוא זה יבוא וגם יגמר טוב. כל כך מצחיק אותי לחשוב שפעם האמנתי שההריון זה החלק הקל והכיפי בלהיות הורה... שלך נאוה

לשירה...../images/Emo140.gif

שלום שירה, התרגשתי מאד לקרוא את הודעתך. בעיקר ממה שכתבת...גיליתי במקרה את הפורום. קראתי את המילים של בנות אחרות והרגשתי שאלה המילים שלי, המילים שלא ידעתי להגיד ולהסביר, בעיקר לאלה הנמצאים מסביבי. מצחיק שאת הנחמה הגדולה ביותר, ואת ההבנה שהיא עד הסוף, אני מקבלת מקבוצת בנות שהן בעצם זרות לי לחלוטין כלפי חוץ, אך יחד עם זאת בעצם הכי מכירות את מה שאני עוברת מבפנים. כבר כתבתי פה בעבר, ועדיין אני מרגישה כך, המקרים שלי מתגמדים וקטנים לעומת מה שאני קוראת פה, אבל הנפש שלכן עדיין מספיק גדולה בשביל להכיל ולקבל ולהעניק כל כך הרבה חום ותמיכה, כך שאני מרגישה שייכת. תודה תודה תודה. טוב לראות כי מצאת פה מקום בו את מקבלת תמיכה שכה חשובה בתקופה שלאחר האבדן... מקווה עבורך ועבור כולנו לבשורות טובות!
ממני, תמיד איתנו

למעלה