זהו כבר לא יודעת מה לעשות

rotem224

New member
זהו כבר לא יודעת מה לעשות

אז ככה אני נמצאת כרגע בשנת שירות (שנה של התנדבות לפני הצבא) התחלתי את זה רק השנה וחשבתי באמת להביא את המחשב יחד איתי, יש לי את האפשרות הזאת אז למה לא? אבל בגלל כל מיני דברים שנוצרו בלי כוונתי יצא שהחלטתי לא להביא אותו וככה יצא שאת המחשב פגשתי פעם בשבוע ואפילו פעם בשבועיים. הפורום לאט לאט התחיל להדרדר... המנהלת שאיתי לפני כשבוע הודיעה לי על כך שהיא פורשת לאחר שלוש שנים של ניהול וזה מה שקרה. הגעתי הביתה וראיתי את הפורום שלי, כנראה שהכל הגיע בבום , האנשים השתנו וסוף סוף ראיתי את זה, הפורום שלי לא היה אותו פורום אהוב שאהבתי כל כך הרבה זמן..המנהלת שאיתי עזבה ואלה היו חלק מהסיבות שלה...ורק עכשיו סוף סוף ראיתי את זה... דמעות כבר נפלו מעייני על זה ועכשיו החלטתי לשתף יותר וזאת פעם ראשונה שאני כותבת הכל פה בשביל שתעזרו לי טיפה ... בעקרון מן הסתם שיכנס עוד מנהל...השאלה שאני באמת חושבת עליה האם יש לי טעם להישאר? כן אני יודעת שאולי הפרידה שלי כל כך קרובה וזה עוד יותר עצוב לי כי וואלה זה היה חלק מאוד גדול ממני וחשוב אני מאמינה שאולי חלקכם מבינים על מה אני מדברת.... כרגע באמת אין לי מושג מה לעשות אם למישהו יש טיפת כיוון בשבילי אני אשמח לשמוע...

A N I g M A

New member
רותמית חמודה שלי../images/Emo9.gif

יו, אני ממש לא מעודכנת. לא ידעתי שנירק פרשה. אני חושבת שיש לך טעם להישאר, כי בכ"ז, את נמצאת ליד מחשב פעם בכמה זמן. גם אם זה פעם בשבוע שבועיים. עדיין נמצאים שם החברים הותיקים של הפורום שאני בטוחה שלא ישמחו לראות את השם שלך באדום
אני גם די ממליצה לך להתייעץ עם ניר, אני חושבת שזה יכול לעזור. ופשוט. המ.. תוסיפי מנהל או מנהלת שאת חושבת שבאמת יוכלו לעזור לך:) ואם את צריכה עוד משהו פשוט תדברי איתי:)

heaven is here

New member
היי../images/Emo13.gif

את חוזרת פעם בשבוע שבועיים ורואה שהפורום הוא בלאגן אחד גדול? העצה שלי הוא להוסיף מנהל/ת כמה שיותר מהר.. איך את מסתדרת ככה? בלי מנהלת נוסף יהיה עוד יותר בלאגן ושרשורים לא מאורגנים והכל ועוד זה פורום פעיל וזה.. והרי אמרת שבין כה וכה הפרידה היא קרובה.. אז עדיף שיתרגלו למנהל חדש לפני שתיעלמי גם את. אני מאחלת לך רק טוב ויהיה בסדר

למעלה