זהו כולם ישנים?

אלמרה

New member
'פסדר, 'תעוררתי...

גם קפה ואפילו הלחם הטרי שנאפה במשך הלילה נפרס ונמרח בגבינה לבנה... מה נותר כעת?

מה את עושה בשעות כאלה בפורום?

ברוכה הנמצאת בפורום גברים בעידן המודרני, פורום מאוד נחמד, שבזכותך "גיליתי" אותו.

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוך הבא שוביניסטי, רק אל תהייה

שוביניסטי...
כאן יש מגוון אנשים ודעות אבל מכנה אחד משותף - לא שוביניסטי, דפקא הומאני שוויוני ובעד נשים! אבל אם באת בעקבות אש אש - שומה עליך שאתה "אחלה גבר", ותוכל לתרום כאן כמובן ולכבוד יחשב לנו, בואך.

ברוכים הנימצאים

אכן בעקבות חילופי דברים בפורום "פמיניזם ומעמד האישה" שבו פגשתי את אש אש היא הפנתה את תשומת ליבי לפורום הזה. אני גדלתי בבית שהיום מכנים אותו "שוביניסטי" אבל לדעתי זה היה בית שיוויוני. אני מקווה שלא יהיה עלי סטיגמה בגלל הכינוי. ואכן אני אחפש כינוי פחות "פרובקטיבי"

אלמרה

New member
הרגש חופשי חביבי, אל תרוץ להחליף..

מה שקובע הוא מה שאתה ומה שאתה מביע וכותב - הכינוי? פחות.

בוקר טוב ושבוע טוב לפורום.

אותי לא תמצאו בערבים או בסופי שבוע כותב. יש גבול לשיעבוד למחשב!!!! בעולם המודרני עוד לא אבדו הספרים,הסרטים וסתם מנוחה לגוף ולנפש.

אלמרה

New member
אביר יקר, אתה צודק.

יש גבול ל"שעבוד" הזה... אבל מי יכול? ערימת הספרים שלי בתור לקריאה תופחת, חברים שכבר מזמן לא צלצלתי לשאול בשלומם... אבל ישנם אנשים שאצלם המחשב הוא עונג שבת, וסופי השבוע מול צג ואנשים נחמדים וחביבים גם אם רובם לא מוכר - מהווה מנוחה והתרגעות, וכיף. כל אחד ודרכו ומניעיו, איש ואישה ו"המנוחה לגוף ולנפש" שלהם, ברור שבלי ספר או סרט כמו גם ספורט ופעילות אחרת, די משעמם ולכן, המגוון והשילוב במינון שכל אחד קובע לעצמו, הם ה"שיעבוד" של כל אחד.

בוקר מקסים ושבוע טוב לכולם../images/Emo42.gif

מי לא צריך מנוחה לגוף ולנפש,רק שכל אחד מוצא את השקט והשלווה בדרכים משלו.שבוע מקסים שלו ונעים לכולם.

s h o o s h a

New member
עוד לא תם עידן הספרים

ואני ממליצה בחום רב על הספר "נעלמים" אף מילה נוספת פן אגרע ומי שיתחיל לקרוא לא יעזוב עד שיסיים ואחריש

אלמרה

New member
ואצלי ערימת הספרים על מדף" לקריאה"

כוללת בעוונותי הרבים:
צופן דה וינצ'י (דן בראון)
מלאכים ושדים (מאותו מחבר של הנ"ל)
אבא עשיר אבא עני (רוברט קיוסאקי)
לפרוש צעיר לפרוש עשיר (מאותו מחבר)
לא סיימתי עדיין את :תחת שמי טוסקנה" אני בוש ונכלם אבל מבטיח לעצמי... לגמור אותם!!

אלמרה

New member
בעוד כולם ישנים - הבאת אותנו לשער!

את עושה זאת שוב איימי יקרה!! הלילה והבוקר אנחנו שוב בשער תפוז בזכותך... שאלת What if God was one of us ומה היינו עושים לטובת העולם? דבר אחד??? אני? הייתי משכפל אותך! זו התרומה הגדולה לעולם שאני מוצא לנכון כעת. כל הכבוד לאיימי שלנו שעושה נפלאות ותורמת ללא לאות לפורום הזה. בשביל נשים כמותה צריך שהגברים יהיו גברים של העידן המודרני.

אש אש

New member
אבל אבל אבל אם תשכפל אותי../images/Emo12.gif

תיהיה לי תחרות גדולה עם עצמי אני בטח אכנס באמצע דבריי ולא אצליח לשכנע אותי חחח

אש אש

New member
גברים למה? מי לימד אותכם כך?../images/Emo86.gif

לא לשאול את האישה לגילה? מדוע בכלל יש נשים שמסתירות את גילן? זו תופעה שקיימת גם אצל גברים ופשוט לא ניתקלתי בה? אז מה עם הכדורגל לא קשור בא לי

למעלה