זהו לא יכולה לחכות יותר

אמאלה 55

New member
זהו לא יכולה לחכות יותר

חשבתי שכשיש ילדים בבית ההמתנה לבטא קצת יותר קלה או לפחות פחות מלחיצה אבל אני כבר לא יכולה לחכות!
הוחזרו לי עוברים ביום חמישי לפני כשבוע וחצי ואמורה לעשות בדיקת דם ביום שלישי וממש לא יכולה לחכות כבר.
בהריונות הקודמים לא התאפקתי ועשיתי בדיקה ביתית כבר יומיים לפני ושיצא חיובי אז קצת ירד הלחץ אבל הפעם הרופא נתן לי להזריק חצי אוביטרל בשבת לפני 8 ימים ועכשיו מפחדת שאם אעשה בדיקה ביתית והיא תהיה חיובית אבל משאריות האוביטרל סתם אשלה את עצמי ואז האכזבה תהיה גדולה יותר אבל ממש קשה לי להתאפק עד יום שלישי.
מה עושים???

לא רוצה חלילה לעודד אותך

לעשות בדיקה ביתית אבל בהחלט מכירה את הצורך הבלתי נשלט ואת העובדה שהמוח לא באמת מתפקד אז...
כשאני עשיתי בדיקות ביתיות אחרי אוביטרל יצא לי שלילי למרות שעברו פחות מעשרה ימים. הבטא כמובן גם היתה שלילית לאחר מכן זה כמובן לא אומר שאין מצב שלא יצא לך חיובי מוטעה אבל במקרה שלי את הפס לא זכיתי לראות אפילו בגלל האוביטרל

ואגב...

רק עכשיו ראיתי שהזרקת חצי אוביטרל אז אין סיכוי שיהיו לך שאריות אחרי 8 ימים לדעתי

בכל אופן מחזיקה לך מיליון אצבעות לבטא מפוצצת!!

anguly

New member
אני ממליצה להתאפק בכל זאת

אפילו שקשה...
יש הבדל בין נשים במהירות פינוי האוביטרל.
דרך אגב זה שקיבלת חצי מוריד רק יום אחד להמתנה.
לאוביטרל זמן מחצית חיים של בקירוב 24 שעות, כלומר כל 24 שעות בערך הוא יורד בחצי. ולכן אחרי 8 ימים עדיין יש שם משהו, לא הרבה אבל יש... כלומר את יכולה לקבל תוצאה של 30 או משהו כזה, ואז לא תדעי מה זה אומר.

shirrancohr

New member
גם אני קיבלתי אוביטרל, מה התפקיד שלו בשלב הזה

האמת הרופא אמר לי לקחת חצי אבל האוביטרל היה 0.5 אז לקחתי את כולו אולי עשיתי טעות? מה התפקיד של האוביטרל אחרי החזרת עוברים? מקווה שלא גרמתי לנזק..

נתנאלה2

New member
האוביטרל משמש כתמיכה

פרוגסטרונית, לכן נזק ודאי לא נגרם,
מה שכן, עלייך לקחת בחשבון שיש לבדוק בטא כ-9 ימים לאחריו, שכן ההורמון מכיל את
הורמון הבטא.

shirrancohr

New member
הרופא ביקש שאעשה ביום 11 שלאחריו-

השאלה אם עשיתי טעות שהוא אמר חצי ולקחתי הכל, זה ממש בלבל אותי מאחר ובטופס שחרור היה כתוב לקחת 0.5 והאוביטרל מכיל 0.5 אבל אני זוכרת שהוא אמר לקחת חצי חשבתי שאולי המזרק שלי פשוט חצי מהכמות מלכתחילה, הסתבכתי לגמרי..

anguly

New member
לא קרה כלום

זה לא משהו שיכול לגרום נזק, זה רק מאריך את התקופה שתצטרכי לחכות לפני שאת בודקת.
אין מה להכנס ללחץ הכל טוב ושיהיה בהצלחה

למעלה