זהו, לא רואה יותר כוכב נולד.

רנה6

New member
זהו, לא רואה יותר כוכב נולד.

לפני שנה הייתי רתוקה לכוכב נולד ולו רק בגלל ג'קו. ידעתי שברגע שחלילה יודח, אני פורשת מאותה התמכרות. השנה בחרתי את נדב קדמון אשר כבש את ליבי בגלל כל אותם רבדים פנימיים שלפעמים לאנשים לוקח זמן לקלוט אותם. אז זהו, אין בכוונתי להאריך ולנתח, אלא רק לציין שעבורי כוכב נולד הסתיים.

שיר, תשמחי לשמוע

שעוד מישהו חושב כמוך: תקראי את השורות על נדב: כתוב שם: "במוצ"ש, מודה, השעמום הפך לאווירה קרבית. המוני בית ישראל הצביעו, העם אמר את דברו, ונדב קדמון, מהצדיקים הבודדים בסדום, נזרק הביתה. מבחינתי, אם יותר לשחק במינוחים שחוקים, התוכנית כוכב נולד 5 הסתיימה ע כ ש י ו."

רנה6

New member
תודה, קרן.

בטוחה שלא רק אחד חושב כמוני, אלא עוד הרבה . אנשים לא אוהבים להתאמץ מידי כדי להבין את המורכבות של האדם. בטוחה שמי שמבין באמת במוסיקה יכול לקלוט שנעשה כאן עוול לבחור המוכשר ביותר ...אני לא מזלזלת באחרים, אלא שיש בו משהו יחודי ואני כמעט משוכנעת שהוא עוד יוציא דיסק בקרוב. הוא יוצר במלוא רמ"ח איבריו. אגב, נורא בלט שנתנו רק לשופט אחד לדבר בשם כולם...טוב, אולי טוב שלא נתנו לצדי להגיד משהו...הוא קונה כל חיוך סתמי וקולות סתמיים.

Nova5

New member
הדחה של נדב קדמון - עוד הפסד

לתוכנית מפסידה. שיר, כל הזמן אחרי ההדחה נותנים לדבר לשופט אחד בשם כולם. אז דווקא כאן לא הייתה שום הפליה.

Karina85

New member
נכון מאוד

מוזיקלי מאוד, ועם נשמה... וגם איש חמוד מאוד. הפסד של התוכנית האמת

רנה6

New member
אולי את צודקת...

משום מה זכרתי שבכמה פעמים שהדיחו ,נתנו לכמה שופטים לומר דברי הערכה...אולי.

moshavnikit

New member
לא יכולה להגיד שלא

אראה יותר כוכב נולד כי אני לא אעמוד בדברים האלה, אבל בהחלט מאוד התאכזבתי מההדחה של נדב ברמות שחבל על הזמן. אני מאוד אוהבת את בועז אבל נדב הביא את הביצועים הכי טובים ואתמול הוא קיבל 4 מתוך חמשת הקולות שהיו לי. אני לא מאמינה שהוא הודח, אני מקווה שהוא באמת יקבל תמיכה מההפקה להוצאת אלבום משלו, חבל שלא נשמע עוד קאוורים שלו. *אז יש לי אינטרנט לאיזה שעה :0) אני אצל השכנים

reviital

New member
כל כך חבל עליו,

אני באמת בטוחה שהוא ימשיך לעסוק במוזיקה ומקוה מאוד גם לשמוע דיסק שלו בעתיד. למרות שלדעתי הוא קיבל פליק רציני - מה שגורם לעירעור הביטחון והאמביציה... וחבל!!

shongold

New member
רנה ..היקרה לידיעה- קבוצת מיקוד של בנות

שתים עשרה לכל היותר עושה את מירב המלאכה ב'כוכב נולד', מכאן את צריכה לצאת, ואז האכזבה מהתוצאות לא תיהיה כל כך גדולה!

למעלה